Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Imam problem sa otvaranjem odredjenih slika i video zapisa koje postavljaju moji prijatelji. Na primer ove reklame koje se nalaze na pocetnoj stranici foruma kod mene se ne otvaraju kao i filmovi koje postavljaju moji prijatelji na fejsbuku, pise mi da trenutno nije moguce otvoriti i da pokusam kasnije. Mislio sam da imam problem sa flash player-om ali kad sam pokusao da skinem adobe flash player pisalo mi je da moj pretrazivac(google chrome) vec sadrzi najnoviji flash player tako da nema potrebe da instaliram drugi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi. Hvala unapred.користиш ли firewall или неки блокер видео и сликовних записа или нешто што се тако понаша? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Imam problem sa otvaranjem odredjenih slika i video zapisa koje postavljaju moji prijatelji. Na primer ove reklame koje se nalaze na pocetnoj stranici foruma kod mene se ne otvaraju kao i filmovi koje postavljaju moji prijatelji na fejsbuku, pise mi da trenutno nije moguce otvoriti i da pokusam kasnije. Mislio sam da imam problem sa flash player-om ali kad sam pokusao da skinem adobe flash player pisalo mi je da moj pretrazivac(google chrome) vec sadrzi najnoviji flash player tako da nema potrebe da instaliram drugi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi. Hvala unapred.користиш ли firewall или неки блокер видео и сликовних записа или нешто што се тако понаша? Milane pročitaj moje postove pre... isto sam pitao .... Argharhhhhh 4chsmu1 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusanj Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Koristim k-9 internet filter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 E pa da znaš da ti k9 radi super greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusanj Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Nije mi odmah pao na pamet sad cu da ga brisem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Imam problem sa otvaranjem odredjenih slika i video zapisa koje postavljaju moji prijatelji. Na primer ove reklame koje se nalaze na pocetnoj stranici foruma kod mene se ne otvaraju kao i filmovi koje postavljaju moji prijatelji na fejsbuku, pise mi da trenutno nije moguce otvoriti i da pokusam kasnije. Mislio sam da imam problem sa flash player-om ali kad sam pokusao da skinem adobe flash player pisalo mi je da moj pretrazivac(google chrome) vec sadrzi najnoviji flash player tako da nema potrebe da instaliram drugi. Ako neko zna o cemu se radi neka javi. Hvala unapred.користиш ли firewall или неки блокер видео и сликовних записа или нешто што се тако понаша? Milane pročitaj moje postove pre... isto sam pitao .... Argharhhhhh :cheesy: извини, само сам овлаш погледао твој пост 4chsmu1 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Nije mi odmah pao na pamet sad cu da ga brisem.само га подеси флексибилније ако тако нешто подржава, можда не мораш да га обришеш ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusanj Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pokusao sam, ali sam ipak morao da ga obrisem. Sad sve radi kao sat. Hvala u svakom slucaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Medo, kako da otvorim MPEG4 format? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 A koju ti grešku javlja kad hoćeš da otvoriš? I koji player koristiš? Imaš li sve kodeke instalirane...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Pokusao sam, ali sam ipak morao da ga obrisem. Sad sve radi kao sat. Hvala u svakom slucaju. 0110_hahaha 4chsmu1 smej.gif hvala 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 јел сте решили проблем, јел треба помоћ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 darko,ako se ne zezaš... probaj http://www.videolan.org/vlc/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Najbolji player na svetu i još dzabe .... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 а и долазе најчешћа већина потребних кодека заједно са њим ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука