Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Имам једну инсталациону иконицу на десктоп и никако немогу да је обришем  :0104cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Кад ставим УСБ у комп излази ми авира анти.вир и каже Acces to the file "F:\autorun.inf" was blocked ... и нон стоп смара  :0104cheesy:

имаш вирус или тројанац на флешу и дистрибуираш га вероватно и по туђим комповима ...

то онда значи да имаш још неки 95% (минус 5% јер може и да не буде) приде, пошто несрећа увек иде у пару ...

Kupio i novi flesh i samo sto sam ga stavio opet AVIRA

онда ти је и комп заражен јер копира на сваки уређај аутоматски нови вирус ...
Подели на овим сајтовима

Имам једну инсталациону иконицу на десктоп и никако немогу да је обришем  :0104cheesy:

стави у нови фолдер, или преименуј па бриши са SHIFT + DELETE
Подели на овим сајтовима

Kupio i novi flesh i samo sto sam ga stavio opet AVIRA

Као што каже Меда вероватно ти је заражен комп форматизуј флешку па је поново повежи са компом и ако ти поново реагује Авира вероватно је неки вирус,тројанац али хајмо редом дали знаш како се искљућује аутоплеј илити ауторун, какогод, преко конзоле па у Group Policy илити gpedit.msc и тамо се искључује а ако не знаш онда најлакше је да скинеш са макрософтовог сајта апликацију која се након  инсталирања  покреће из контрол панела апликација се зове tweakUI и у оквиру ње дештиклирај Enable Autoplay for removable drives па потом потврди на Apply и ОК и тако ћеш у будуће флешку ручно покретати из My Computer-a .

Ево ти  линка

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

Али било би веома добро да прескенираш комп у потпуности онако дубински .

Можеш да је без проблема обришеш из Safe Mode-a а можеш и  да скинеш са нета Unlockerи њиме деблокираш ту инсталациону икону  па потом је обришеш

Unlocker покрећеш из контекст менија , ето имаш разних могућности па ти изабери која ти се допада овог оута намерно нисам дао више података да би се и ти сам мало помучио али и остали да није баш све на готово  0705_read

Подели на овим сајтовима

gpedit.msc

Нашао ....

Где да нађем ауторун у овај програм ?

Покушаћу преко Сафе ако неће онда спустам програм.

Али пише It is begin used by another person or program. .....

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

gpedit.msc

Нашао ....

Где да нађем ауторун у овај програм ?

Покушаћу преко Сафе ако неће онда спустам програм.

Али пише It is begin used by another person or program. .....

Када уђеш у  gpedit.msc

Отвори: computer configuration> administrative templates> system

На десној страни имаш ставку Turn off autoplay , нађи је, ако је нема ти кликни у дно прозора на Standard  сада би требало да се појави  Turn off autoplay десни клик на њега па на Properties у том новоотвореном прозору ти штиклирај  Enabled

a u Turn off autoplay on падајућој листи ја ти препоручујем да изабереш опцију All drives и након свега тога потврди са Apply и OK, у осталом види слике.

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

А што се тиче овога It is begin used by another person or program. .. то значи да та апликација има своју путању и да је активна односно да има неки процес који је држи заробљеном то можеш као што сам рекао уклонити у пар корака без проблема употреби апликацију Unlocker иначе апликација је малена око 500кб а можеш је преузети са овог линка .

http://download.softpedia.com/dl/afb22469bc644db4220518dca9810b95/4c063060/100068439/software/system/unlocker1.8.9.exe

Након инсталације Unlockerа иди на мету па десни клик у менију изабери Unlocker  па на брисање и ако је инсталациони пакет још увек активан Unlocker ће ти то пријавити и приказати ти иди на деблокирање па потом на брисање и то потврди а ако Unlocker не може да избрише он ће ти понудити да то уради прликом следећег подизања система наравно ти прихвати , и то је то .

Подели на овим сајтовима

мислим да није у питању пречица, већ је програм инсталиран на десктопу, а понаша се као резидентни јер је подигнут при стартовању ...

врло лако да је решење да се преинсталира програм, јер са брисањем или unlocker-ом

ће да нестане и инсталација и онда ће му пријављивати да не може да подигне дотични програм ...

онако, наглас неко размишљање ...

Подели на овим сајтовима

мислим да није у питању пречица, већ је програм инсталиран на десктопу, а понаша се као резидентни јер је подигнут при стартовању ...

врло лако да је решење да се преинсталира програм, јер са брисањем или unlocker-ом

ће да нестане и инсталација и онда ће му пријављивати да не може да подигне дотични програм ...

онако, наглас неко размишљање ...

Врло могуће онда у том случају може покренути неки профи унисталер и покренути Hunter Mode па њиме извршити деинсталацију  узгред њега нема да јави шта је урадио.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ocu da kupim laptop ali se ne razumem puno u tome pa mi je potrebna pomoc. Navescu prvo osnovne laptopove pa posle ovi sa nadogradnjom ....

Asus K50IJ - SX262                                Asus K50IP - SX004

*15,6" HD Display                                  *-||- (ISTI DISPLAJ)

*Intel Dual Core T4400 2.2 GHz            *-||-

*2GB DDR2 RAM                                    *3GB DDR2 RAM

*260 GB HDD                                        *320 GB HDD

*Intel GMA 4500M                                *nVidia GeForce G205M 512 MB

*Gigabit LAN, Wi-Fi                                *-||-

*DVDRW, Webcam                                *_||_

ACER AS5732Z443G32Mn

*15.6" HD Acer CineCrystal LCD

*Intel® Pentium® processor T4400 (2.2 GHZ, 800 MHz FSB)

*3GB DDR2 RAM

*320 GB HDD

*Intel GMA 4500M

*802.11 b/g/n

*Card Reader

*DVDRW Webcam

Pa........

Подели на овим сајтовима

колика им је гаранција и да ли постоје код тебе овлашћени сервиси за те произвођаче или је нека глупа варијанта у питању?

да ли добијаш глобалну гаранцију или само локалну у Македонији?

иначе, нагињем асус лаптоповима због квалитета израде - поготово пластике и жабица на споју екрана и машине.

у овом избору бих био наклоњен Asus K50IP-SX004 моделу, због више РАМ меморије и јачој графици.

погледао сам и детаљну спецификацију на нету, тај модел је и нешто скупљи од другог.

имаш и грешку у специфиакцији, 250 гигабјата је хард диск, не 260.

Подели на овим сајтовима

колика им је гаранција и да ли постоје код тебе овлашћени сервиси за те произвођаче или је нека глупа варијанта у питању?

иначе, нагињем асус лаптоповима због квалитета израде - поготово пластике и жабица на споју екрана и машине.

у овом избору бих био наклоњен Asus K50IP-SX004 моделу, због више РАМ меморије и јачој графици.

погледао сам и детаљну спецификацију на нету, тај модел је и нешто скупљи од другог.

Neznam kolika je garancija. Fora je sto se placa u 72 rate (moze i manje) i meni lako da placam po -500 din na mesec

Oksi Doksi. Pogledacu jos par dana jos neke pa cu napisati.

Pecatna Greska

Подели на овим сајтовима

Neznam kolika je garancija. Fora je sto se placa u 72 rate (moze i manje) i meni lako da placam po -500 din na mesec

Pecatna Greska

леле бате, има да платиш тако два комада у каматама ...
Подели на овим сајтовима

Pecatna Greska

леле бате, има да платиш тако два комада у каматама ...

Ako namestim na 72 rate onda nemoram placati 6 godine, nego jednostavno mogu da platim 10 rata na jednom ili 20 zavisi od para, meni bitno da progu nekoliko meseci 5-6 pa cu moci na jednom da platim sve rate

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...