Ignjatije Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Options > Advanced > картица General > штиклирај "Use hardware acceleration when available" На српском (отприлике превод) - уђеш у Опције > Напредно > штиклирај „Користи хардверско убрзање када је доступно“ Пише на неком Гугловом сајту за подршку да је неопходно да буде укључено за гледање клипова у 360 степени. Хвала. Било је већ штиклирано. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Још нешто на шта сам наилазио да прави сличан проблем (мада врло ретко) јесте рутер. Ако си конектован на нет преко АДСЛ услуге, дешава се да рутер нешто заглупи и треба да се рестартује. Ово сам чешће виђао код телекомових huawei рутера. Само га угаси, сачекај мало па укључи. Друго, да ли си приметио још неки проблем осим тог? Када отвараш неки сајт имаш ли неке чудне рекламе које се убацују тамо где можда није логично, споро учитавање неких сајтова, изостанак неких опција...? Или неки тул бар (toolbar) у претраживачу (било којем) макар један сличан као са слике http://www.ophtek.com/wp-content/uploads/2014/08/toolbar.jpg Можда неке "сумњиве додатке" за претраживаче, фри игрице... било шта од тога уме да "пропусти" свашта па није на одмет скенирати комп. Моја препорука https://www.malwarebytes.org/downloads/слободно скини ову бесплатну верзију и скенирај. Ако било шта пронађе рестарт па покушај тада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 . Igore kad si vec pomenuo, meni se vide na poukama neki baneri koji reklamiraju ideja supermarkete, neke vojvodjanerske novine, seksi sop aurora, a od opcija na forumu mi fali onaj taster za banovanje clanova, ako moze ko da mi pomogne bio bi mu zahvalan ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 17, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2016 Igore kad si vec pomenuo, meni se vide na poukama neki baneri koji reklamiraju ideja supermarkete, neke vojvodjanerske novine, seksi sop aurora, a od opcija na forumu mi fali onaj taster za banovanje clanova, ako moze ko da mi pomogne bio bi mu zahvalan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Има ли неко искуства са овим порталом, да ли сте куповали нешто преко њих? http://www.aliexpress.com/ Још једно питање. Плаћа ли се нешто екстра, осим испоруке, зна ли неко? Тражим матичну плочу за асус лаптоп, код нас јој нема трага а скоро да не видим по огласима тај модел, Asus x75vd-ty138 (rev 2.0) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Има ли неко искуства са овим порталом, да ли сте куповали нешто преко њих? http://www.aliexpress.com/ Још једно питање. Плаћа ли се нешто екстра, осим испоруке, зна ли неко? Тражим матичну плочу за асус лаптоп, код нас јој нема трага а скоро да не видим по огласима тај модел, Asus x75vd-ty138 (rev 2.0) Куповали су мој син и његове колеге нешто, сигурни су и испорука је брза. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Има ли неко искуства са овим порталом, да ли сте куповали нешто преко њих? http://www.aliexpress.com/ Још једно питање. Плаћа ли се нешто екстра, осим испоруке, зна ли неко? Тражим матичну плочу за асус лаптоп, код нас јој нема трага а скоро да не видим по огласима тај модел, Asus x75vd-ty138 (rev 2.0) Сајт је само сервис и новчани посредник између купаца и хиљаде фабрика у Кини које преко њега продају. Има систем оцена, коментара итд. за продавце (као код нас Купиндо нпр.). Испорука зависи од продавца (већина има више опција, од „бесплатне“ где чекаш око месец дана до DHL-а и сл.). Од додатних трошкова плаћаш ПДВ и евентуално царину (зависи од цене). ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Има ли неко искуства са овим порталом, да ли сте куповали нешто преко њих? http://www.aliexpress.com/ Jedan drugar uzimao memorijske kartice za telefon. Stigle za 10 dana, cena placena samo ona koja je i pisala na sajtu. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 19, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2016 Tablet - cemu sluzi ? Prednosti i mane . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Tablet - cemu sluzi ? Prednosti i mane . Ako mene pitas - skroz besmislena i beskorisna naprava, mamipara za narod, nista drugo... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Ako mene pitas - skroz besmislena i beskorisna naprava, mamipara za narod, nista drugo... dobro dodje arhitektama za prezentacije na licu mjesta ili skiciranje na licu mjesta, fotografima na terenu, naravno oni tableti iz vrha ponude kao ipad pro, medjutim cijena od 900 evra je stvarno svemirska za takvo nekakvo pomocno sredstvo, medjutim ko je dobar majstor u svom poslu on tako nesto i ima, jer mu to zaradjuje novac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Tablet - cemu sluzi ? Prednosti i mane . Мени служи за скоро све осим за програмирање, јер још нема одговарајућих алата. Тј. нема их ако говоримо о iPad-у или андроид таблетима. MS Surface покреће Windows, па има све то, али зато скоро да нема добрих апликација оптимизованих за таблет, осим неколико фантастичних које сам MS испоручује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Tablet - cemu sluzi ? Prednosti i mane . Одговрићу ти из мог искуства са мојим таблетом. Највише ми служи за читање елетронских књига (преко Адобе рајдер читача). За ту намену мени је бољи од компјутера због могућности читања док лежиш, лаког зумирања текста, пребацивање на ноћни режим... Добар је такође због нове апликције "Православац", "Доротољубље" и осталих уз њега. Играм и игрице, али оне слабије. Јаче знају да коче и сецкају. Није за интернет нешто посебно, ту зна да кочи и нервира. То је случај са мојим таблетом који је слаб(мање од 500 мб РАМ) и пренатрпан глупостима. Јачи таблети највероватније немају тих проблема. Тренутно не поседујем мобилни са андроид системом па ми таблет заиста значи. Не знам колико се испали куповати га ако имаш андроид телефон. У сваком случају за читање књига је закон, ако ни због чега другог оно због величине екрана и читања лежећи. Моја препорука ти је ако решиш да купујеш таблет никако немој оне најјефтиније и најслабије као ја. Боље мало више штедње и чекања али да буде јачи. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Igrao sam se sa encrypt opcijom na windows 10. Naime, zakljucao sam 2 .rtf file, dakle obicna pisana dokumenta ali ne znam kako da otkljucam... usao sam u proprties i kliknuo advanced ta dva fajla su dobila zelena boju nakon encrypt-a i nema sanse da ih otvorim. Btw, ovo vik (very important keys) je veoma vazan folder tako da... !help Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 za gornji problem ako neko zna neka se javi, jos uvjek je aktuelno. --- a sada mi se cesto niotkuda pokrene instalacija za neko strano tijelo imena "dagXXXXX", isti naziv dag samo se brojevi mijenjaju...zna li neko nesto o tome? i ta instalaciono strano tijelo izgleda ovako, mogu jedino da ga ugasin sa end task Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука