Таша Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Auuu presla sam se, sada sam pozvala servis opet. Zamena dela za napajanje, ako ga servis ima je 3750,00 a ako ja donesem 7500,00 ... Znaci na istom. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Eto vidis kakvi ste vi Srbi u Srbiji ... Mi iseljenici smo dobri k'o 'leb... Оћеш ти Лебомире да уложиш у мој бизнис са ајваром, да региструјемо фирму, склопимо уговор. Може и оловке да продајемо. Crveni Baron and Плутон је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Оћеш ти Лебомире да уложиш у мој бизнис са ајваром, да региструјемо фирму, склопимо уговор. Може и оловке да продајемо. Kako bre ajvar i olovke... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Kako bre ajvar i olovke... То се зове иновативност. Има да распичимо лову. Пази сад како се то ради: "Док кркаш наш домаћи ајвар, најквалитетнији на тржишту, са 100 % паприке, можеш да уживаш сурфујући твојим таблетом, а ево имамо и ову елегнтну оловку са задњим делом направљеним искључиво за навигацију по таблету. тако нећеш испрљати екран од масне хране" Ша кажеш? Плутон and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Оћеш ти Лебомире да уложиш у мој бизнис са ајваром, да региструјемо фирму, склопимо уговор. Може и оловке да продајемо. Jel to nesto kao "kupite teglu ajvara, dobijete unikatne olovke upola cene; na svaku stotu teglu - dzabe olovka!"...? Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 То се зове иновативност. Има да распичимо лову. Пази сад како се то ради: "Док кркаш наш домаћи ајвар, најквалитетнији на тржишту, са 100 % паприке, можеш да уживаш сурфујући твојим таблетом, а ево имамо и ову елегнтну оловку са задњим делом направљеним искључиво за навигацију по таблету. тако нећеш испрљати екран од масне хране" Ша кажеш? Moze samo moracemo umesto 100% paprike da ubacujemo i neku soju jer inace propadosmo ... Ali naravno to necemo da pricamo ... Drzacemo recept u tajnosti kao ovi iz Coca Cole ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Jel to nesto kao "kupite teglu ajvara, dobijete unikatne olovke upola cene; na svaku stotu teglu - dzabe olovka!"...? нее... ево горе сам додао. Има барон оловке са задњим делом за тач скирин навигацију. Па док једеш ајвар.. упрљаћеш руке а не иде прљавим рукама да дираш таблет. ТАко можеш да уживаш у храни и сурфовању таблетом истовремено, А те промо периоде и промо производе.. може и то Само зна се кад се то ради, кад је производ нов или када га има вишак у магацину (то јест када се линија укида) или када је сезона производа итд.. . Crveni Baron and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Држите се теме. За све остало имате поруке... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Држите се теме. За све остало имате поруке... Блокисао ме човек, хтео сам ја бизнис да му предложим одавно... Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Блокисао ме човек, хтео сам ја бизнис да му предложим одвно... Имате Фезбук... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Имате Фезбук... I Ajvar temu Млађони, verum est in beer and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kako da prebacim na ubuntu onaj njegov unity bar na bottom ekrana.... zna li ko? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Kako da prebacim na ubuntu onaj njegov unity bar na bottom ekrana.... zna li ko? Ако мислиш на покретач апликација (лева страна екрана), тренутно не постоји (званична) подршка за тo. Било је могуће пре Прецизног Mравоједа (верзије 12.04). Пробај неко друго радно окружење уз нпр. Docky. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Ако мислиш на покретач апликација (лева страна екрана), тренутно не постоји (званична) подршка за тo. Било је могуће пре Прецизног Mравоједа (верзије 12.04). Пробај неко друго радно окружење уз нпр. Docky. Probacu to, za sada sam instalirao object dock dole a sakrio unity...probacu i ovaj docky, hvala ti najlepse. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Могу ли овде да питам, или ме пребаците где већ треба, за штампач ? Купила бих неки за, највероватније, ретку употребу. Само за личне потребе.Понекад да одштампам нешто и да исфотокопирам. Није ми битна марка, само да је добар и да се не квари. Шта би сте ми препоручили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука