Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

• Гости

Kako probam da otvorim flash pojavi mi se da mi ne radi Windows Explorer.Samo za flash za ostalo radi.Sta da radim?Tu su mi slike sa Sabora.Skenirala sam ga.Sve je u redu,sterilan je.Inace flash mi nije pun virusa,posto nije promiskuitetan.Ne stavljam ga u svaciji kompjuter.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

autorun.inf

ako ti ga nadje nod to je.....moraš ga dezinfikovati na drugom kompu i reinstalirati sistem.....inače,da li fleš radi na drugom kompu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Тај проблем имамо у болници...

Ево како то "привремено решавамо":

уместо да кликнеш два пута да отвориш флеш, ти кликни десним кликом на њега (иконицу) и онда на "explore"...

надам се да је исти проблем као код нас у питању.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

karadjordje рече:
  ???????? рече:

trojance i spajvere ne možeš ukloniti ni sa jednim antivirus programom

????? ???? ?? ???????? ???????? ??? ? ???????????.

poenta je u antispajveru ni AVG ne može sve da pohvata sam :)

Znaš kara?oz meni drug servisira besplatno ra?unar ali pošto njega mrzi ja isprobavam sve nove antiviruse, antispajvere etc.imam ih ne pitaj, a promenila sam ih , ne pitaj 0110_hahaha

još imam 2 windousa pa sve razli?ito 8084.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Resila sam problem.Moja sestricina mi ostavila svoj laptop,da ga cuvam,dok su oni u Sincanom bregu u Bulgariji.Ubacila sam flashku kod nje,kopirala

sve i nareazala na DVD disk.E,onda se opet isto pojavilo kad sam kopirala ceo folder na desktop odjednom.Posle sam probala caku i kopirala file po file.Tako da sad imam slike sa Sabora. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nego,sad imam drugi problem.Dobila sam web cam od drugarice.Ali,ne umem da je instaliram.Neki tupav driver.Ja,inace sama instaliram programcice,

kad sve kulturno pise run,install,next,etc.Ovde nesto komplikovano,nemam pojma sta je.

Help me,please! :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Izida рече:

Nego,sad imam drugi problem.Dobila sam web cam od drugarice.Ali,ne umem da je instaliram.Neki tupav driver.Ja,inace sama instaliram programcice,

kad sve kulturno pise run,install,next,etc.Ovde nesto komplikovano,nemam pojma sta je.

Help me,please! :)

???? ?? ????? ???????, ????? ?? ???????? ????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...