Гости Guest Izida Написано Август 4, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2009 Kako probam da otvorim flash pojavi mi se da mi ne radi Windows Explorer.Samo za flash za ostalo radi.Sta da radim?Tu su mi slike sa Sabora.Skenirala sam ga.Sve je u redu,sterilan je.Inace flash mi nije pun virusa,posto nije promiskuitetan.Ne stavljam ga u svaciji kompjuter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 уф, ајде полако, све једно по једно ми објасни. шта се дешава кад га убациш у комп, шта пријави, кад пријави. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Pojavi se neki prozor.Pise Windows Explorer has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the incovenience.I dole ispod jos nesto pise.Ne moze copy paste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
firius Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 To se i meni desavalo, verovatno imas neki virus u sistemu, koji antivirus koristis? Postoje trojanci koje nisam mogao da uklonim pomocu obicnog antivirusa, pa sam morao da ubacujem dodatne programe, npr. trojan hunter... Ali dosta zavisi i od samog antivirusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 trojance i spajvere ne možeš ukloniti ni sa jednim antivirus programom Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 autorun.inf ako ti ga nadje nod to je.....moraš ga dezinfikovati na drugom kompu i reinstalirati sistem.....inače,da li fleš radi na drugom kompu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Тај проблем имамо у болници... Ево како то "привремено решавамо": уместо да кликнеш два пута да отвориш флеш, ти кликни десним кликом на њега (иконицу) и онда на "explore"... надам се да је исти проблем као код нас у питању. . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 ???????? рече: trojance i spajvere ne možeš ukloniti ni sa jednim antivirus programom ????? ???? ?? ???????? ???????? ??? ? ???????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 karadjordje рече: ???????? рече: trojance i spajvere ne možeš ukloniti ni sa jednim antivirus programom ????? ???? ?? ???????? ???????? ??? ? ???????????. poenta je u antispajveru ni AVG ne može sve da pohvata sam Znaš kara?oz meni drug servisira besplatno ra?unar ali pošto njega mrzi ja isprobavam sve nove antiviruse, antispajvere etc.imam ih ne pitaj, a promenila sam ih , ne pitaj 0110_hahaha još imam 2 windousa pa sve razli?ito 8084.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 А наравно да АВГ не може све,али зато држим антиспајвер поред АВГ-а 0110_hahaha pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Resila sam problem.Moja sestricina mi ostavila svoj laptop,da ga cuvam,dok su oni u Sincanom bregu u Bulgariji.Ubacila sam flashku kod nje,kopirala sve i nareazala na DVD disk.E,onda se opet isto pojavilo kad sam kopirala ceo folder na desktop odjednom.Posle sam probala caku i kopirala file po file.Tako da sad imam slike sa Sabora. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 15, 2009 Nego,sad imam drugi problem.Dobila sam web cam od drugarice.Ali,ne umem da je instaliram.Neki tupav driver.Ja,inace sama instaliram programcice, kad sve kulturno pise run,install,next,etc.Ovde nesto komplikovano,nemam pojma sta je. Help me,please! :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Август 15, 2009 Пријави Подели Написано Август 15, 2009 karadjordje рече: ? ??????? ?? ??? ?? ???? ???,??? ???? ????? ??????????? ????? ???-? :cheesy2:Nod je majka 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 17, 2009 Пријави Подели Написано Август 17, 2009 Izida рече: Nego,sad imam drugi problem.Dobila sam web cam od drugarice.Ali,ne umem da je instaliram.Neki tupav driver.Ja,inace sama instaliram programcice, kad sve kulturno pise run,install,next,etc.Ovde nesto komplikovano,nemam pojma sta je. Help me,please! ???? ?? ????? ???????, ????? ?? ???????? ????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2009 'Ajde vazi!Ali,ne mogu sad!Nemam koncentraciju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука