Анастасија Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Јаооо,одвратно...баш фуј tuzansmajli8904 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Jedina mana za gurmane je što nema moče pa nema šta da odnesu Panteliji .mislise. A inače kožica je sve da hrska... Za kuma naravno repić Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости victory78 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 22, 2011 Пријави Подели Написано Април 22, 2011 Ehm, ja radije onda i te pacove i s repovima mirno ako treba nego ovo dole: bliss jeeee Liče na zečeve i kuniće, isto glockaju, samo imaju duži repić, ko mišovi, hahahaha! Svejedno su to sve glodavci, zec, kumić, pacov ili zamorče, u čemu je sad tolika razlika? Glavno da nije živo, ne miče se, ne trza sa sobom i ne gleda u tebe dok ga jedeš ko ovo dole: 8y_lkWaP0Lw IIaHhSNHbNg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 јој, како би вам спремио неке ствари, не би ни знали шта сте јели 0442_feel bendoff 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ehm, ja radije onda i te pacove i s repovima mirno ako treba nego ovo dole: 0442_feel Liče na zečeve i kuniće, isto glockaju, samo imaju duži repić, ko mišovi, hahahaha! Svejedno su to sve glodavci, zec, kumić, pacov ili zamorče, u čemu je sad tolika razlika? Glavno da nije živo, ne miče se, ne trza sa sobom i ne gleda u tebe dok ga jedeš ko ovo dole: 8y_lkWaP0Lw IIaHhSNHbNg chilled monkey brains bendoff 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Sad je to nama odvratno jer nikad nismo jeli, gadimo se toga jer smo tako naučeni, a u nekim zemljama je to specijalitet... Deca u Meksiku to jedu umesto čipsa tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости pravopop Замисли гулаш од пацова, а? tuzansmajli8904 Иначе, нисам присталица егзотичних јела, више волим оно проверено: пасуљ, кромпир, купус... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Sad je to nama odvratno jer nikad nismo jeli, gadimo se toga jer smo tako naučeni, a u nekim zemljama je to specijalitet... Deca u Meksiku to jedu umesto čipsa crosseo Jes da je mozda malo nezgodna tema, ali - dobrodosla na forum... pravopop tuzansmajli8904 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости 4chsmu1 Замисли гулаш од пацова, а? Иначе, нисам присталица егзотичних јела, више волим оно проверено: пасуљ, кромпир, купус... па пацов је свуда локално живинче greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Sad je to nama odvratno jer nikad nismo jeli, gadimo se toga jer smo tako naučeni, a u nekim zemljama je to specijalitet... Deca u Meksiku to jedu umesto čipsa :cheesy: Jes da je mozda malo nezgodna tema, ali - dobrodosla na forum... confused E hvala 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука