Jump to content

Излечење рака у три минуте

Препоручена порука

Сачувај Боже!  :229229229: Али ови Американци су мајстори маркетинга!

Можеш ли да појасниш мало више? И какво је то поље?

Човек лупа глупости. Измишља некакво поље емоција, које повезује све. И онда лапрда како је Мајклсон-Морли експеримент био дизајниран да би се тестирала хипотеза о таквом пољу, у коју су, тобож, неки научници до тада веровали. Јајара рачуна на необразованост публике, а при томе се игра са туђом несрећом, јер ко зна колико је заиста болесних дошло да чује ове лажи надајући се чуду. У ММ ескперименту је тестирано постојање тзв. етра, а то је сасвим другачије од фантомског поља о коме овај магарац мрмља. И на крају наводи референцу из "Nature" као коначан доказ о постојању таквог поља. Ево га кратки чланак (Special Relativity) на кога се позива. Какве везе ово има са лудаковим халуцинацијама, ако неко конта, нек ми каже.  1000000001010-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

http://www.nature.com/nature/journal/v322/n6080/pdf/322590b0.pdf

Подели на овим сајтовима

off topik, kad got neko krene da mi pbjasnjava nesto kao da sam debil (ponavlja istu stvar tri puta, dere se kao da ga necujem, i naravno ima optimisticki kez), znam da je prevarant

:bla:

Vidi se... Covek ekonomista bendoff

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

off topik, kad got neko krene da mi pbjasnjava nesto kao da sam debil (ponavlja istu stvar tri puta, dere se kao da ga necujem, i naravno ima optimisticki kez), znam da je prevarant

Takodje off topik, trebas da uzmes u obzir da je to namenjeno prvenstveno americkoj publici ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Takodje off topik, trebas da uzmes u obzir da je to namenjeno prvenstveno americkoj publici ....

Ако сам добро сконтао, предавање је одржано у Италији.

Мада си у праву. Американци врло често тако презентују. Сви одреда. Трговци, менаџери, професори студенти... Тако се, ваљда, уче од малена. Било да су сјајни или потпуно тупави, било да су њихови резултати генијални или гомила глупости, готово увек и готово сви ће тако да наступају. Врло је тешко да их неко ко не познаје материју провали. Мада, старије генерације нису пренаглашено такве. Јесу и они уско специјализовани и утренирани, ретко са ширином образовања, али нису толико налик на менаџере и кирби секту.

Подели на овим сајтовима

Ако сам добро сконтао, предавање је одржано у Италији.

мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл

0442_feel klapklap klapklap мајкл

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...