Јаков. Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Slađana Milošević je obradila pesmu Sv.Vladike Nikolaja "Mironosice" i snimila spotić.... E sada se ja pitam da li je bez obzira na vokalne sposobnosti dotične umetnice, ovo prikladno... Ona je obučena u monašku rizu, a na kapče joj stoji neki čudan znak (nije križ)...valjalo bi pogledati da nije neki masonski...? Zatim ona je našminkana baš po monaškom tipiku. Ne previše i u tonu sa crnom bojom odeće koju nosi... Sve u svemu bez obzira na lepe reči Sv.vladike Nikolaja, meni se ova izvedba baš i ne dopada...I zbog svega rečenog i zbog... ne ide mi prosto tako. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 :bla: не могу да разазнам тај знак на капи. Можда целу ствар схватити као нечији уметнички израз. То је свакако естрада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Зосима,ти ми душо патиш сам... Не дирај те Слађу,супер је наша рок енд рол дама... :bla: "Амстердам" metal cover ,with Kole Rapid Force... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 На албуму "Песме изнад истока и запада" супер су одрађене неке песме, 357 и Партибрејкерси су ме одушевили ту. Некако мушки вокал ми боље лежи на текст св. владике Николаја. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Slađana Milošević je obradila pesmu Sv.Vladike Nikolaja "Mironosice" i snimila spotić.... E sada se ja pitam da li je bez obzira na vokalne sposobnosti dotične umetnice, ovo prikladno... Ona je obučena u monašku rizu, a na kapče joj stoji neki čudan znak (nije križ)...valjalo bi pogledati da nije neki masonski...? Zatim ona je našminkana baš po monaškom tipiku. Ne previše i u tonu sa crnom bojom odeće koju nosi... Sve u svemu bez obzira na lepe reči Sv.vladike Nikolaja, meni se ova izvedba baš i ne dopada...I zbog svega rečenog i zbog... ne ide mi prosto tako. Баш је неукусна та СМ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ма каква бре дама, безобразница... Некада је имала панк имиџ, не зна више шта ће,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 "Амстердам" metal cover ,with Kole Rapid Force... 1000000001010nije los ni ovaj metal cover sa Koletom i Vihorom iz Rapid Force-a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ма каква бре дама, безобразница... Некада је имала панк имиџ, не зна више шта ће,... Јес је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 извињавам се саблажњивима на очи, а где сте нашли у клипу монашку ризу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Шта год да је ово што је обукла док пева то што пева, непримерено је. Тако ја то видим иако сам, годинама уназад( док није почела да претерује, за мој укус, правећи циркус), била поштовалац управо момента позитивне дрскости у њеном наступу. На почетку њене каријере она је била авангарда у свом жанру... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 ni ja ne vidim monasku rizu ,jer joj se sve vreme slika glava meni se svidja kako je otpevala i raduje me sto je to uradila није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 dobro a sta vidite, ako ne insinuaciju na monahinju? sta jel vi tako obuceni idete do radnje ili setate kuci? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 dobro a sta vidite, ako ne insinuaciju na monahinju? sta jel vi tako obuceni idete do radnje ili setate kuci?полако брате саблажњиви, може човек да се обуче да би показао скрушеност према Богу, метафорично, као што жена носи мараму у цркви да покаже послушност мужу и Богу иако је то непотребно и служи за приказ и поуку онима који гледају а не онима који носе јер срца не познајемо? глумци, рецимо, кад обуку свештеничку одежду па изигравају сатиру, чини ли то њих грешнима? зар не чујеш топлину и поштовање у гласу а не шкргут и ругање? не чујеш ли колико се потрудила својим талентом да потврди мелос Цркве и Србије, појући речи једног од светих пријатеља Божјих? допусти мало ширине у тумачењу, није све буквално што се лепи за око од сувишка срца. уосталом, ово је музички спот а не шетња по чаршији, још мање се ова госпођа шета тако по кући. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 genijalnost je sposobnost čuvanja sopstvene vizije sve dok ne postane stvarnost Bendžamin Franklin algabacaju smej.gif algabacaju smej.gif algabacaju Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 algabacaju Bez spota: u redu lijepo je poslušati, Spot:neprimjereno i nepotrebno Kompletan utisak: algabacaju "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука