Jump to content

Slađana Milošević - monahinja

Оцени ову тему

Препоручена порука

Slađana Milošević je obradila pesmu Sv.Vladike Nikolaja "Mironosice" i snimila spotić....
E sada se ja pitam da li je bez obzira na vokalne sposobnosti dotične umetnice, ovo prikladno...
Ona je obučena u monašku rizu, a na kapče joj stoji neki čudan znak (nije križ)...valjalo bi pogledati da nije neki masonski...?
Zatim ona je našminkana baš po monaškom tipiku. Ne previše i u tonu sa crnom bojom odeće koju nosi...

Sve u svemu bez obzira na lepe reči Sv.vladike Nikolaja, meni se ova izvedba baš i ne dopada...I zbog svega rečenog i zbog... ne ide mi prosto tako.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Зосима,ти ми душо патиш сам... confused1

Не дирај те Слађу,супер је наша рок енд рол дама... :bla:

"Амстердам" metal cover ,with Kole Rapid Force...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

На албуму "Песме изнад истока и запада" супер су одрађене неке песме, 357 и Партибрејкерси су ме одушевили ту. Некако мушки вокал ми боље лежи на текст св. владике Николаја.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Slađana Milošević je obradila pesmu Sv.Vladike Nikolaja "Mironosice" i snimila spotić....

E sada se ja pitam da li je bez obzira na vokalne sposobnosti dotične umetnice, ovo prikladno...

Ona je obučena u monašku rizu, a na kapče joj stoji neki čudan znak (nije križ)...valjalo bi pogledati da nije neki masonski...?

Zatim ona je našminkana baš po monaškom tipiku. Ne previše i u tonu sa crnom bojom odeće koju nosi...

Sve u svemu bez obzira na lepe reči Sv.vladike Nikolaja, meni se ova izvedba baš i ne dopada...I zbog svega rečenog i zbog... ne ide mi prosto tako.

Баш је неукусна та СМ.
Подели на овим сајтовима

Шта год да је ово што је обукла док пева то што пева, непримерено је.

Тако ја то видим иако сам, годинама уназад( док није почела да претерује, за мој укус, правећи циркус), била поштовалац управо момента позитивне дрскости у њеном наступу.

На почетку њене каријере она је била авангарда у свом жанру...

Подели на овим сајтовима

dobro a sta vidite, ako ne insinuaciju na monahinju? sta jel vi tako obuceni idete do radnje ili setate kuci?

полако брате саблажњиви, може човек да се обуче да би показао скрушеност према Богу, метафорично, као што жена носи мараму у цркви да покаже послушност мужу и Богу иако је то непотребно и служи за приказ и поуку онима који гледају а не онима који носе јер срца не познајемо?

глумци, рецимо, кад обуку свештеничку одежду па изигравају сатиру, чини ли то њих грешнима?

зар не чујеш топлину и поштовање у гласу а не шкргут и ругање?

не чујеш ли колико се потрудила својим талентом да потврди мелос Цркве и Србије, појући речи једног од светих пријатеља Божјих?

допусти мало ширине у тумачењу, није све буквално што се лепи за око од сувишка срца.

уосталом, ово је музички спот а не шетња по чаршији, још мање се ова госпођа шета тако по кући.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...