Jump to content

Добра народна музика...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

текст Шантићевих песама "Што те нема?" (http://www.aleksasantic.com/Santic/1897.html#STO TE NEMA) и "Еј, коњицу..." (http://www.aleksasantic.com/Santic/1911.html#EJ KONJICU)

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

Нико боље од њега ову песму није отпевао!

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Подели на овим сајтовима

Dušan i Žarko  Dančuo

Da li ima lepše varoške narodne pesme od ove?

Dunav tiho teče

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Милан Бабић - Стани, стани, Ибар водо

Преминуо је Милан Бабић.

Вјечнаја памјат!

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...