Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 А ово је моја омиљена klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap I ja je mnooooogo volim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 А ово је моја омиљена klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap I ja je mnooooogo volim Ево још једне песме, јужњачки мелос Vasilija Radojcic - Ej, Ludi Stojane klapklap александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Dragan Stojnic-Bila je tako lijepa александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Silvana Armenulic - Nocas mi srce pati (BALKAN TUNES #10) ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Stanisa Stosic - Simbil cvece александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Karakoca - Staniša Stošić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Jedna od mojih omiljenih.... Marinko Rokvic - Polomio vetar grane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 4, 2010 Пријави Подели Написано Март 4, 2010 Помаже Бог свима. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Miroslav Ilic 1975: Sta je zivot & Pesma tugu zbori БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Miroslav Ilic - Moravsko predvecerje БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Извињавам се браћи и сестрама што сам досадан са овом старом музиком. Нека ми опросте бар зато што сутра крећем за Аустрију па сам пао у севдах. Волео бих да ме бар неко од Вас помене у молитвама за срећан пут и за срећан останак мојих: Тање, Милене и Огњена. С Богом Miroslav Ilic-Setis li se nekad mene БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Брате, увек ћу се сећати Ваше породице и помињати. Нека Вам је све од Бога благословено. Јави нам се када узмогнеш. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука