Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Када сам почињао да се бавим музиком, заједно са мојим другарима сам основао бенд Омилија 0203_cool, и једна од песама које смо снимили била је и "Била једном ружа једна" . Иначе, појма нисам имао да постоји нека народна која се тако зове. Иначе, ову песму је написао један од мојих омиљених песника Милорад Митровић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 ???? ??? ??????? ?? ?? ????? ???????, ??????? ?? ????? ????????? ??? ??????? ???? ??????? , ? ????? ?? ?????? ???? ??? ??????? ???? ?? ? "???? ?????? ???? ?????" . ?????, ????? ????? ???? ?? ??????? ???? ??????? ???? ?? ???? ????. ?????, ??? ????? ?? ??????? ????? ?? ????? ???????? ??????? ??????? ????????.A moj bend se zove Theodul.Nesumnjivo najgnusnija laz koja se medju Srbima pojavila u ovom veku kad je muzika u pitanju,zove se turbo-folk.... Divlji azijatski ritmovi i melodije, kombinovani sa prostackim disko-ritmovima i jos prostackijim tekstovima i izgledom izvodjaca, kao da su kompozicije samog satane. Uostalom, do satane se u "novokomponovanoj" muzici vec uveliko doslo: Saban saulic,na primer peva: "Ako ima pakla, ja cu tamo biti, / sa djavolom crnim kolo cu voditi, / kolovodja djavo, a na kecu ja, / sudbina se moja od rodjenja zna". pa vi i dalje slusajte grand. Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2009 A moj bend se zove Theodul. ??? ?? ??? ?? ????, ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Brate Nikadel svaka cast tebi na tvom muzickom pravcu i tvom ukusu , nesumnjam ni najmanje da je to tvoje dobro ali brate sta ti smeta turbo - folk ako ne slusas nemoras niko te brate ne tera ! Zvao se on turbo folk ili ma kako drugacije trenutno ja nisam cuo za bolji muzicki pravac a samnom se slaze i vecina naroda sigurno ! pa brate valjda je lepse da se vidi devojcica skockana ko Seka Aleksic nego li daleko bilo ko ove padavicarke ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 A moj bend se zove Theodul. ??? ?? ??? ?? ????, ???????? Imam snimke sa svirki,ali nisam kacio na jutjubet, autorske su stvari pa se bojim da ce ko pokrasti. Cekamo demo neki da se uradi,pa tek onda. Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Јордан Николић - Еј драги, драги (Косовски божури) НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Balkan Music Heritage-Magla padnala v dolina НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Легенде - Прелетеше птице ластавице НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 ines and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 13, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 13, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Август 13, 2009 Пријави Подели Написано Август 13, 2009 kakva je preslatka .gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Август 29, 2009 Пријави Подели Написано Август 29, 2009 александар живаљев and ines је реаговао/ла на ово 2 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 За Нандора, Рекли су ми кад сам давно била у Стамболу да је ово изворна турска песма коју су присвојили у Босни, док је један од султана лежао на Босфору болестан да је пожелео да поједе жуте дуње, пре него што је умро.Преносим дословце. Жао ми је што нисам могла да пренесем Химзу Половину као извођача песме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Септембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Да, песма "У Стамболу на Босфору" јесте турска, али се у Босни баш одомаћила. Узгред, кога занимају севдалинке, препоручио бих сајт http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/ Сајт је "великобошњачки" и имају и тзв. "патриотске" песме и много другог хумора, али има и много одличних севдалинки. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука