flint Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Хвала, тражимо сараднике који знају италијански и енлески и који би превели све оне текстове и да све оно буде и на италијанском и на енглеском. А и на другим језицима.... Ако има заинтересованих тамо је контакт мејл... А на сајту има линкова при крају са неким добротворним акцијама па погледајте и то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 ja nemam vremena , stvarno ... inaće prevodim za a.c.milan sebia , ali , ako ti nešto bude baš važno - tu sam ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Хвала, можеш контактирати преко мејла који стоји на сајту за контакт, па да останемо у вези. Ако затреба нешто, евентуално да се прегледа, пошто има гугл преводиоца, па онда само да се исправе грешке после тога....Али ако буде нешто важно. Можда овај текст о одбрани Ватерпола. Но свакако будимо у контакту... Још једном хвала. Поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 mislim da ti je bolje da napraviš sajt na : http://wall.fm , da ti sad ne objašnjavam zašto ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 Ускоро ће на порталу изаћи текст ,, Одговор Реформистима,, а односи се на предлоге да е ватерполо спорт реформише, или ти чак и потпуно замени новим спортом. Чућете низ аргумената против овакве небулозе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 4, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2010 jel' istina da se razmišlja da se vaterpolo izbaci sa olimpijade, zato što je slabo rasprostranjen sport ? negde sam pročitao ... a, kakvih sve egzotičnih sportova ima na olimpijskim igrama, stvarno bi bilo ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Да драги мој, о свему се размишља зато што се савремени свет руководи профитом, зарадом... или ти једном речју, себичним интересима. Ватерполо је постао оптерећење многима, па погледајте пример Светског првенства у Рукомету за жене. Два кандидата, ми и Јужна Кореја. Нико неће да организује тако нешто, много кошта , а мало је користи. Иначе је генерално спорт у кризи, али се то не види на површини. Ти проблеми ће тек доћи до изражаја. Неко намерно покушава да Ватерполо прогласи досадним, превазиђеним.. . иако он има велику публику. И то много већу него други, с обзиром на његову медијску заступљеност, он је више него популран. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Извините што спамујем, али морам да напоменем да је неправилно рећи ''Олимпијада'' јер је то назив за период између Олимпијских Игара. Правилно је рећи ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ! Извињавам се још једном! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Реформа ватерпола!?!?!? Можете ли мало више о томе!? Избацивање са ОИ!? Зашто? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Цитат Извините што спамујем, али морам да напоменем да је неправилно рећи ''Олимпијада'' јер је то назив за период између Олимпијских Игара. Правилно је рећи ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ! Извињавам се још једном! Не спамујеш, бар што се мене тиче. Лепо је сазнати нешто ново, мада... ово што си написао већина зна, али ето из лењости говори неправилно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Цитат Реформа ватерпола!?!?!? Можете ли мало више о томе!? Избацивање са ОИ!? Зашто? Прича се о томе још увек незванично, али где има дима има и ватре... О томе причају људи који немају везе са ватерполом, али тој атмосфери доприносе и људи из ватерпола. Зашто то раде. Па једино могу да кажем да сумњам у жељу да се доживи нека лична афирмација. Како иначе тумачити текст тј. интервију који је Тамаш Фараго дао ове године а који можете прочитати овде на овом линку, да не бих копирао цео текст http://www.vaterpolo-magazin.com/mn/blog/intervju/700-intervju-tamas-farago.html и други део интервијуа од скоро http://www.vaterpolo-magazin.com/mn/blog/intervju/813-intervju-tamas-farago-drugi-dio.html Морам одмах да кажем да се највећим делом не слажем са овим изнетим ставовима. Али као што рекох ускоро ће наша мала група ентузијаста да покрене озбиљниу кампању, а почећемо тектом који ће уследити на сајту ,,Волим Ватерполо,, Ако га већ ниси погледао имаш линк горе у овом посту На сајту постоји већ један текст под називом ,,одбранимо ватерполо,, а спрема се други под називом ,,одговор реформистима,, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Сви који су гледали вечерас фудбалску утакмицу Србије и Естоније треба да схвате колико је фудбал досадан спорт. Прво полувреме је личило на ливаду где мирно пасу неколико оваца. А друго на циркус Монтија Пајтона. Ако је неко гледао данас Војводину у квалификацијама за Лигу шампиона у Ватерполу, може јасно да упореди ова два спорта. Ја ево управо гледам утакмицу хокеја на леду, и могу Вам рећи, да има много спортова који су лепши од фудбала и да ми никада неће бити јасно како је тај ливадски спорт доживео толику популарност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Mislim da je atraktivnost fudbala u tome što su niski rezultati, pa može lako da se dogodi iznenadjenje. U košarci, recimo, ako je neko slabiji, može u nekoliko napada da ime sreće, ali na kraju će da izgubi, dok u fudbalu, slabiji može da ima sreće da ne primi gol, a da uspe da ugura jedan ... da ne govorim o tome da može da izvuče nerešeno , a da ni ne da gol... Znači , uvek možeš da se nadaš da će tvoji da dobro rezultatski prodju! Pogodak, znači , pošto ih nema puno, ima veću težinu ! Može da ih ne bude (0-0), može i 5-6 da ih bude ... i kada vodiš (naročito samo sa 1 razlike) , nisi siguran do samog kraja da ćeš da pobediš Igra se nogama, i to je nešto ... treba poseban talenat i 4chsmu1 ostali se igraju rukama , na razne načine ! dovoljno ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Није. Примера ради, прво полувреме јучерашње утакмице било је толико досадно да сам пожелео да негде гледам стадо оваца како пасу. Вероватно би то било и занимљивије и динамичније. Фудбал баш због тих ствари које си навео није атрактиван, и у осталим спортовима не можеш да чуваш резултат као п.... већ увек мораш да нападаш ако желиш добар исход. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Ево текстова који у великој мери одговарају на разне нападе које ватерполо трпи. Један испод другог су текстови ,, Одговор реформистима,, и ,,Неслагање са Т.Ф.,, http://vaterpolo.webs.com/odbranimovaterpolo.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука