Jump to content

Руски лекари о вакцини,брошура

Макрина

Препоручена порука

Мислим да је ово веома важна брошура

http://diaconia.ru/obshestvo_pravoslavnih_vrachej/broshura_vakcinacia_2011.pdf

Имамо ли некога ко би ово могао да преведе,па да штампамо родитељима на увид.

Знам људе који не вакцинишу своју децу.

Да ли су у праву?

Можда ова брошура помогне.

Русофонти,помозите!!!

klapklap

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Поенту чланка најбоље одражава садржина поменутог Закључног документа донетог од стране надлежног органа Руске Цркве, у коме се свештенству и манастирским обитељима забрањује дистрибуција литературе и аудио-видео материјала који промовишу невакцинисање, а лекарима и стручњацима православне вере се препоручује да путем штампе и мас-медија пруже активан отпор "антивакцинашкој пропаганди".

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Поенту чланка најбоље одражава садржина поменутог Закључног документа донетог од стране надлежног органа Руске Цркве, у коме се свештенству и манастирским обитељима забрањује дистрибуција литературе и аудио-видео материјала који промовишу невакцинисање, а лекарима и стручњацима православне вере се препоручује да путем штампе и мас-медија пруже активан отпор "антивакцинашкој пропаганди".

klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

Треба нам комплетан превод брошуре.Знам да то није лак посао али веома је значајно.Ја могу да преведем онолико колико знам,уз велику помоћ речника,али није то-то,треба да буде како треба.

Ако неко може,мало по мало нека преводи,да поставимо на интернет а и ја бих то штампала.Свакако у брошури ће стајати ко је превео,не због хвале,него просто,тако треба.

klapklap

Подели на овим сајтовима

ја сам свог сина од три месеца већ три пута вакцинисала. следећи пут бих требала 9. марта. против пет вирусних болести. велика фрка се диже око вакцина. не знам зашто. вероватно као и због чипованих пасоша.

знате, лако је ширити панику како нам кроз вакцине убацују ХИВ или нешто због чега се јавља стерилитет. јер наши преци нису имали проблема са стерилитетом. пита ли се неко, због чега им је животни век био око 45 год. максимум и због чега су умирали од: дифтерије, полиомијелитиса, туберкулозе, тетануса, хепатитиса, великог кашља...итд? размислите о томе

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Валентина, у брошури има доста историјских и теоријских генералија, довољно је превести последње поглавље "Митови о вакцинацији", јер је ионако кратко, а садржи есенцију претходно написаног. А и корисније је, јер ће ретко ко одвојити време за ишчитавање четрдесет страница текста, који је у извесним деловима и преопширан за једну брошуру.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

немој да је нешто страшно моја ћеркица је прву  вакцину примила прије 10 дана... :291291291:

Ништа не брини,моје сво троје деце је испримало све вакцине.Човек увек треба да се помоли Богу пре доласка код лекара.Ја сам деци стављала разна уља чудотворних Икона на место где су вакцинисани.

Све је увек било у реду,Хвала Богу.

Једино,и то свим родитељима саветујем,никада нисам водила децу на вакцине када су били прехлађени.То никада нисам радила,чак сам и била у расправама са педијатрима али нисам хтела да их вакцинишемо ни кад је мала прехлада била у питању а камоли температуре,вируси,алергије и остало.

Подели на овим сајтовима

немој да је нешто страшно моја ћеркица је прву  вакцину примила прије 10 дана... :291291291:

Barate nemoj da se pecas na neoluditsku propagandu. Bez obzira da li je vakcina, sanitarna sredstva,

genetski modifikovana hrana "aleternativci" uopste ne sagledavaju realne i potencijalno opasne stvari

u celoj prici nego izmisljaju neke iracionalne gluposti uglavnom utemeljene na teorijama zavere bez trunke

empirije sa kojim bi eventualno dobili neki kredibilitet.

Подели на овим сајтовима

ја сам свог сина од три месеца већ три пута вакцинисала. следећи пут бих требала 9. марта. против пет вирусних болести. велика фрка се диже око вакцина. не знам зашто. вероватно као и због чипованих пасоша.

знате, лако је ширити панику како нам кроз вакцине убацују ХИВ или нешто због чега се јавља стерилитет. јер наши преци нису имали проблема са стерилитетом. пита ли се неко, због чега им је животни век био око 45 год. максимум и због чега су умирали од: дифтерије, полиомијелитиса, туберкулозе, тетануса, хепатитиса, великог кашља...итд? размислите о томе

:drugarstvo: algabacaju :291291291:

Подели на овим сајтовима

Валентина, у брошури има доста историјских и теоријских генералија, довољно је превести последње поглавље "Митови о вакцинацији", јер је ионако кратко, а садржи есенцију претходно написаног. А и корисније је, јер ће ретко ко одвојити време за ишчитавање четрдесет страница текста, који је у извесним деловима и преопширан за једну брошуру.

Слажем се,то сам одмах превела и прочитала,али не могу неким људима да дајем само то,извађено из контекста.Њима морам да дам и предговор и ко је написао и фус-ноте и све...једноставно мора тако,шта да радим,ја бих најрадије да може само ово-митови о вакцинама :291291291:

Подели на овим сајтовима

У сваком случају можеш комотно да изоставиш делове 7.-12. стр. и 14.-23.стр.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...