Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Kao sin antikomunista niko od mojih pa ni ja nije klicao Titu, jer su mnogi propatili, i bili gonjeni kaoi nasa Crkva.

Verovatno potices iz toga miljea,ali ne mozes da to projektujes na druge.

Знам да ниси ти. Кога код да питаш, каже "нисам ја".

Oaj narod je vredan, i odgovoran kao retko koji,jer radi za 12000 dinara, i sve ce uciniti za svoju decu, da ih iskoluje nahrani i obuce, pa makar ne jeo svaki dan.

Ма вредан и одговоран за десетку.

Nekada sam se  ja valjao do smeha gledajuci i citajuci Spijuna, i ismejavao stare komuniste, ali pokazalo se da bi oni na kraju mogli meni da se smeju.

Ето видиш... bliss jeeee

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Kao sin antikomunista niko od mojih pa ni ja nije klicao Titu, jer su mnogi propatili, i bili gonjeni kaoi nasa Crkva.

Verovatno potices iz toga miljea,ali ne mozes da to projektujes na druge.

Знам да ниси ти. Кога код да питаш, каже "нисам ја".

Oaj narod je vredan, i odgovoran kao retko koji,jer radi za 12000 dinara, i sve ce uciniti za svoju decu, da ih iskoluje nahrani i obuce, pa makar ne jeo svaki dan.

Ма вредан и одговоран за десетку.

Nekada sam se  ja valjao do smeha gledajuci i citajuci Spijuna, i ismejavao stare komuniste, ali pokazalo se da bi oni na kraju mogli meni da se smeju.

Ето видиш... :)

Mudrov brate Zvonko je potpuno u pravu ovoga sto se tice. Svi su se takmicili ko ce biti grlatiji. Retki su oni koji nisu bili takvi. Slicnu situaciju imas i danas u Srbiji.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Иначе напад на Либију се десио тачно 8 година после почетка бомбардовања Ирака...чак у минут се поклапа војна акција.

Мало сам размишљо и наишо сам на овај податак:

"Јеврејски празник пурим увек пада у ово доба, ове године конкретно 19. на 20. март."

Вјероватно су им потребне жртве за неки обред. А ове продани нејевреји су толки изроди да њихов календар изгледа напамет знају.

Ово ти је трећа опомена .Бан
Подели на овим сајтовима

Власти Ливии отрицают гибель сына Муамара Каддафи

21 марта 2011 года 17:13

версия для печати

Рим. 21 марта. INTERFAX.RU - Правительство Ливии отрицает гибель сына Муамара Каддафи Хамиса, сообщает в понедельник веб-сайт итальянской газеты La Repubblica.

"Это сообщение не имеет смысла", - заявил представитель правительства. Кроме того, власти Ливии опровергли сообщения телеканала "Аль-Арабиа" о бомбежках столицы Триполи.

Между тем, по данным сайта ливийской оппозиции, Каддафи тяжело ранен и находится в госпитале в Триполи.

http://www.interfax.ru/news.asp?id=182255

Подели на овим сајтовима

Хроника

Британски министар одбранe најавио евентуални атентат на Гадафија

http://www.nspm.rs/hronika/britanski-ministar-odbrane-najavio-eventualni-atentat-na-gadafija.html

Подели на овим сајтовима

bolje nek pripaze ti ministri i ekipa da Gadafi ne unajmi neke atentatore girl_smiley

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хроника

Британски министар одбранe најавио евентуални атентат на Гадафија

http://www.nspm.rs/hronika/britanski-ministar-odbrane-najavio-eventualni-atentat-na-gadafija.html

NAJAVA TERORISTICKOG AKTA, ali lagano!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

nemam vise sta da kazem posle ovog videa, zavrsio sam postovanje ovoj temi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nemam vise sta da kazem posle ovog videa, zavrsio sam postovanje ovoj temi

Oces da kazes da nisi znao za ovaj slucaj?

Dakle, ludilo svoje vrste za koje nema imena da se ikako nazove, satanizam bez primesa...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Libija razdvaja Putina i Medvedeva

Javna polemika predsednika i premijera Rusije o intervenciji u Libiji.

Da li Rezolucija Saveta bezbednosti stvarno odražava interes Rusije?

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:323786-Libija-razdvaja-Putina-i-Medvedeva

Ah, to nam je samo još tu falilo da se oni dva pogužvaju radi Libije! OMG!

0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Libija: Poginuo Gadafijev sin?

Gadafijev sin Kamis (27) navodno poginuo, preneo list "Dejli mejl", vlada demantuje.

Nove eksplozije i protivavionska paljba u Tripoliju. Pratite situaciju u Libiji iz minuta u minut.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.70.html:323690-Libija-Poginuo-Gadafijev-sin

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ja nisam znao za ovaj video. Bolje da ga nisam gledao...

l&m sinoc sam sedeo sa dva Francuza Piere (25. god) Hemicar i Jonathan (25. godina) filmski producent. Malo smo razgovarali o trenutnim desavanjima u Libiji i momci su besni zbog bombardovanja Libije od strane francuskih pilota, toliko su pukli da to ne mogu da vam opisem recima. Da, Gadafi je pomagao Sarkoziju i Francuskoj, to je kod njih javna tajna. Dotakli smo se i bombardovanja Srbije; protiv toga ''Milosrdnog Andjela'' je po njihovim tvrdnjama bilo 90% naroda. Pjerov deda je hteo da dodje u Srbiju da ratuje za nas, kako kaze Pier zbog tradicije i zbog prijateljstva dva naroda.

Kako njih dvojica kazu: ''Pa nama nasi Muslimani prave probleme, pa ih ne diramo, ne razumem Sarkozija zasto mu smetaju neki tamo Muslimani''

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

o. Vukašin i ja smo jutros u emisiji malo pametovali o Libiji, Japanu itd... uspeo je da me ubedi (mimo emisije) da nije Gadafi toliko loš koliko sam ja zamišljao...

http://slovoljubve.com/emisije/pod-znakom-pitanja-21-mart-2011

Nejde ni o to koliko je ko kakav dobar ili loš, pa kad bi i bio Gadafi tako loš ovo je još gore:

oni Lucifera Belzebubom izgone! U tom je sav taj najveći problem. OMG!  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...