Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

не би да повезујем ово са Аве Србијиним мишљењем о васколикој муслиманској револуцији мада можда има ту нечега

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152189671506388

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

не би да повезујем ово са Аве Србијиним мишљењем о васколикој муслиманској револуцији мада можда има ту нечега

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152189671506388

4chsmu1

гле молим те, 13 и по иљада људи на улици  319.gif

гле, пун фејсбук, овај теве, овај радио, оваааај ... prstgore :D:)

Подели на овим сајтовима

Moj brat radi u Libiji,al izgleda da nece vise  :drugarstvo:

Malo pre cuh da je Gadafi naredio bombardovanje demonstranata,a piloti odbili i pobegli na Maltu,ja sam znala da je on  1405_love  al bas toliko  facenew22222222

Da nije hteo Atomsku bombu da baci?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Пре свега западним медијима никада не вјерујем...јер овако су причали и против Срба како су направили геноцид над муслиманима и покажу гробље...али гробље пуно крстова 0110_hahaha

Један радни колега је мом оцу за вријеме рата рекао: "Јесили гледао вјести, јесили видјео колко су Срби побили муслимана...". А мој отац му рече: "А јесили ти видјео да је гробље пуно крстова, зар није чудно да муслимани имају хришћанске симболе на својим гробљима"?

Радни колега само рече: "Е тачно, на ово нисам ни ми размишљо..". :cheesy:

Иначе питам се дал би западни медији подржали србски народ у насилној револуцији против жуте диктатуре?Па да, тад би било да су хулигани насрнули на свети демонократски поредак... 0110_hahaha

Ето право лице демократије. Нико не сме да помисли нешто негативно рећи о демократији а са друге стране је легитимно са силом намјетнути демократију. Толко о слободи и о објективности у демократији...

Видјели смо и осјетили смо на својој кожи шта је демократија (нарочито патриотска омладина), не треба нам шарена одјећа која заслепљује народ.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Бранили се голим рукама

- Група од двадесетак наоружаних људи напала је наш камп и покушала да нам украде возила и да нас опљачка. Покушали смо да одбијемо напад голим рукама, јер су нам та кола била једина одступница за Триполи - наводи се у апелу за помоћ држављана Србије.

извор: БЛИЦ

е да нам је сада један "КИКАШ" ко 91 већ би били у БГ  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

јао бре семберац ... :nene: winter :(

сад ми је јасно зашто су јевреји тек са 33 сматрали да је човек одрастао и да има право гласа  staniiiiiii

свако ко верује да се на тевеу прича истина на било којем каналу, треба озбиљно да се запита над собом. зато се гледају сви канали па филтрира, а ионако гомилу ствари никад нећемо укачити и сазнати.

ја сам из фазона да не гледам уопште  :(

Подели на овим сајтовима

Одложена евакуација српских држављана из Либије

Авион ЈАТ-а који је требао да крене за Триполи по српске држављање из Либије није полетео

Према речима Станимира Јовановића, заменика генералног директора ЈАТ-а до одлагања евакуације је дошло јер је либијска страна повукла усмене гаранције које је претходно дала.

- Постојала је усмена гаранција од стране Либије да ће авион ЈАТ-а моћи да слети и преузме наше држављане. Међутим, те гаранције су повучене и ми смо морали да одложимо лет до даљњег. Преговори се настављају. Кризни штаб, на чијем челу је Ивица Дачић, потредседник Владе и министар унутрашњих послова и ЈАТ одржавају сталну везу са либијском страном - рекао је Јовановић за Пресс.

У Министарству иностраних послова Србије наводе да у Либији има више од 1.000 држављана Србије, али да регистрација још траје и да то није коначан број.

Планира се евакуација из три либијска већа центра, Триполија, Рафлануфа и Бенгазија. Планира се пребацивање српских држављана на различите начине, авионима или бродовима, у сарадњи са другим државама.

Шутановац, који је у тиму за евакуацију наших грађана из Либије, новинарима у републичком парламенту рекао је да авиони вероватно неће ни полетети уколико либијске власти не буду у наредних пола сата-сат доставиле Србији дозволу, јер полицијски час у Триполију почиње у 18 сати.

- Ако не стигнемо до шест, вероватно авион неће ни полетети, јер је ризично да авион остане на аеродрому целу ноћ. Тражимо алтернативна решења да се нашим авионима приближимо Триполију да би могли да стартујемо раном зором - рекао је Шутановац. ју пресловљавате

прес

Подели на овим сајтовима

ПРВИ АВИОН ИЗ СРБИЈЕ ДАНАС КРЕЋЕ У ЛИБИЈУ

У Триполи данас, на основу усмене сагласности либијских власти, из Београда креће први авион који ће евакуисати већу групу држављана Србије, првенствено жена и деце, сазнаје Фонет у Министарству спољних послова Србије. Остали авиони летеће сукцесивно за Либију вечерас и наредних дана, док из те земље не буду евакуисани сви држављани Србије.

Министарство спољних послова бројчано појачава амбасаду у Триполију, како би се што пре обавила евакуација и сакупили држављани Србије. Према процјенама у Либији се налази око 700 српских држављана.

Министар унутрашњих послова рекао је за Б92 да је једна од препрека за излазак из Либије уклоњена, јер су тамошње власти укинуле излазне визе.

"Међутим, постоји други проблем, а то је да многи наши људи који тамо раде немају код себе пасоше, зато што се налазе у централама њихових предузећа, тако да ћемо ми са нашим авионима послати тамо све потребне папире да би они могли да изађу из Либије", објаснио је Дачић.

Дачић, који је на челу тима који је формирала Влада Србије за евакуацију држављана Србије из Либије рекао је да би сви грађани који тренутно бораве у Либији требало да се обрате амбасади Србије у Триполију.

ртрс

Подели на овим сајтовима

Moj brat se vratio nedelju dana pre nego sto je kurslus poceo,javili su mu da im je kamp opljackan.

како прочитах у неким новинама наши су тамо већ два пута опљачкани, животно угрожени, без хране сада већ два која иначе стиже из Триполија... проблеми прави.. јадни људи.. радници се се огласили некаквом поруком гдје кажу да има нека писта близ њиховог смјештаја... ако већ либијци  не дају да авион слети да државну писту да смо држава која брине за своје људе слетио би тамо већ неко одавно...  confused1

Подели на овим сајтовима

Ma iskulirajte bice sve u redu, sve ce to Gadafi da dovede u red. Kada je mogao pre pola godine da postroji italijanski parlament sa berluskonijem na celu i da im udari taksu od milion dolara dnevno za narednih 20 god , a zbog italijanske okupacije libije , postrojice on i ove libijske "Otporase".

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...