Evgenik Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Мислиш на ово : http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=3382 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?p=205368#p205368 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? eheeeej Брате..мојне ИХТУС приче... Ја чекам доказе..јер је речено да их имају.... Но.1 Предмјер и предрачун Но.2 Грађ.Дневници Но.3 Обрачунски лист грађ.књиге Но.4 Ситуација за наплату Но.5 Пројекат Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Мислиш на ово : http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=3382 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?p=205368#p205368 И то је доказ мелверзација фирме Раде Неимар? eheeeej Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Цитат Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Мислиш на ово : http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=3382 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?p=205368#p205368 И то је доказ мелверзација фирме Раде Неимар? eheeeej Ма јок, то је само доказ да је Шеки био у праву. А Шеки је ипак у Хагу , то мора да се поштује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Ма јок, то је само доказ да је Шеки био у праву. А Шеки је ипак у Хагу , то мора да се поштује. Немој сада да качимо слике Епископа са неподобним политичарима, привредницима итд...Има их доста за тога.. На теми се говори о доказима ..тј..малверзацијама Еп.Артемија.. А ја то још нисам видео...ни на сајту ни на овом форуму... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Није улога овога сајта ни форума да изиграва Црквени Суд. Ако Патријарх сматра да те документе не треба износити у јавност, у том случају свако ко се тиме бави или ставља под питање отворено се уздиже духовно изнад Патријарха и Сабора. Ја, додуше, могу у своје лично име да питам: Одакле им право да они од пара које су биле намијењене деци без родитеља и пензионерима, уплаћују за "лобирање" по Америци? Јел треба даље да се расправља на ту тему? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Можемо ли се сложити да главни разлог за рашчињење владике Артемија нису биле паре? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Није улога овога сајта ни форума да изиграва Црквени Суд. Ако Патријарх сматра да те документе не треба износити у јавност, у том случају свако ко се тиме бави или ставља под питање отворено се уздиже духовно изнад Патријарха и Сабора. Ја, додуше, могу у своје лично име да питам: Одакле им право да они од пара које су биле намијењене деци без родитеља и пензионерима, уплаћују за "лобирање" по Америци? Јел треба даље да се расправља на ту тему? Србине мили...Нисам ја тему почео..него овај форум и званични сајт епархије Р-П Патријарх није Грађевинац и није видео обрачунског листа..тако да могу да доведем у питање ту одлуку.. Колико се сећам ово није римокатоличка Црква и непогрешиви папа... А ја нисам видео доказе да је биши епископ Артемије умешан ни у ту малверзацију... Тако да...и мене интересује ГДИ СУ НАШИ НОВЦИ! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Можемо ли се сложити да главни разлог за рашчињење владике Артемија нису биле паре?Па очигледно нису...Јер су сви оборили те оптужбе.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Који "сви"? Па гдје је 4.5 милиона која су легла од Стејт Дипартмента? Гдје је преко два милиона која су послали Срби из Америке и расејања? Гдје је новац који смо уплаћивали за народне кухиње? Јел испарио? О каквим људи ви доказима причате? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Који "сви"? Па гдје је 4.5 милиона која су легла од Стејт Дипартмента? Гдје је преко два милиона која су послали Срби из Америке и расејања? Гдје је новац који смо уплаћивали за народне кухиње? Јел испарио? О каквим људи ви доказима причате? Па и мене интересује...Зато и тражим документацију на увид..коју наведох у посту пре... Ја сам рекао..да сам неутралан...док се не докаже било шта... Можда су паре уложене у обнову...а можда нису... Док се ситуације не погледају не може се знати... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Ја нађох једну занимљиву слику па ми нешто није јасна та прича на тему "Натовска власт која прогони Артемија", из којих разлога прогоне човека који је заједно са њима учествовао у пројекту Стејт Департмента и довођења еврослинаваца на власт? Мислиш на ово : http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=3382 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?p=205368#p205368 И то је доказ мелверзација фирме Раде Неимар? Ма јок, то је само доказ да је Шеки био у праву. А Шеки је ипак у Хагу , то мора да се поштује. Ја само кажем да Шеки није млого омано тачније није уоште омано , ево туј је Ђинђоле туј је и Артемије туј су и остали , све је то Шеки најавио и осудио и пре него се десило.Ди су наше паре ја не знам, али мож бити лахко д а је Шеки пророк... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Ја само кажем да Шеки није млого омано тачније није уоште омано , ево туј је Ђинђоле туј је и Артемије туј су и остали , све је то Шеки најавио и осудио и пре него се десило.Ди су наше паре ја не знам, али мож бити лахко д а је Шеки пророк... Е бре..једном Радикал..взда Радикал Ја данас..причах о тенденцији ... симбиозе Епископа и политичара..Немам појма шта је теби то чудно... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Цитат Цитат Ја само кажем да Шеки није млого омано тачније није уоште омано , ево туј је Ђинђоле туј је и Артемије туј су и остали , све је то Шеки најавио и осудио и пре него се десило.Ди су наше паре ја не знам, али мож бити лахко д а је Шеки пророк... Е бре..једном Радикал..взда Радикал Ја данас..причах о тенденцији ... симбиозе Епископа и политичара..Немам појма шта је теби то чудно... Па сад , нећем ти откривам своја убеђења, али реци да није нако ко што рекох и ја се повлачим из ове приче. Дакле зар не рече Шеки и зар се не деси све што рече ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука