Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Цитат Mejden, и ја био на Мејдене (2х)....и то ми је врх. Немам више потребу да идем на концерте после њих.. 0104_cheesy Од домаћих бендова сам био на СВЕ! 0203_cool издвајам; Алогија,Ван Гогх, Гоблини, Влатко Татко, Пушење,Галија,Чорба, Генерација 5, Кербер, Смак.... од фолкерских сам био на Маракани (Цеца и Чола) 319.gif , Брена (к'о клинац) Највише ми је од свих оставио утисак (есхатолошки!) концерат Анастасије (из Скопља) у Сава Центру 2003 год.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 1. Madredeus (2 puta); 2. Jamiroquai; 3. Darkwood Dub (maltene po celoj Srbiji, i to barem 7-8 puta); 4. The Brand New Heavies (2. puta, Nis i Bg); 5. Incognito (2 puta, Nis i BG); 6. Lenny Krawitz; 7. Sting (NS); 8. The Police (BG); 9. Red Hot Chilli Peppers (nesrecna Indjija); 10. Faithless (BG); 11. Marcos Valle (BG); 12. i AIR pre tacno nedelju dana u Areni. Fenomenalan koncert!!! naravno, Rambo, Brejkersi, KKN (i sa ex Lupulovicem aka o. Ilarion, i bez), EKV, Boye, Obojeni Program, Eva Braun, Atheist Rap...sve po 5-6 puta. Madredeus je zasluzeno na prvom mestu. Jedino bi The Cure mogli, eventualno, da im pomrace slavu 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0501_music' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Iju, zaboravih fenomenalni koncert Theodossi Spasov-a!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Нисам пуно био на концертима, није ме привлачило, колективна психоза, одушевљење и поврх свега гужва и бука... Шта ћу, ја сам вам феномен, обожавам музику а не идем на концерте :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Да, и на ЕКВ кад сам била клинка, Неверне бебе,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Хм...од оних,мени,значајнијих:Orthodox Celts,,Irish Stew...и Харис Џиновић! :smiley: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. Сад као Продџи (ћирилицом 0102_laugh) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај... 0205_whistling 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат Цитат пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. Сад као Продџи (ћирилицом ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај... 0202_238 жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван. bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. Сад као Продџи (ћирилицом ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај... 0202_238 жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван. blehЏаба све то кад човјек не ужива у концерту... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Kraftwerk na Tashu, Sisters of mercy na Tashu ali je bilo glupo, Madradeus u sava centru, Rambo amadeus, Darkwood dub, Obojeni program, odlican koncert Block out-a, Disciplina kitchme u skc, Astral projection u pioniru davno, Logical progresion u barutani, ma ko ce se setititi....a kako starim lagano...fali malo vishe svirki... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Neverne Bebe, Massimo savic, Vlatko Stefanovski, Kosheen, Lanu Kravitz-kroz ogradu , Vlado Georgiev, Josipa Lisac, Zdravko Colic, Legende... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. Сад као Продџи (ћирилицом ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај... жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван. Џаба све то кад човјек не ужива у концерту... 0202_238џаба је само ако нема ко да цени :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат пиииииииииииии де знам, има их толико ... до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ... после тога ишао само на квалитет. омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума. значи мрак од концерта за једног клињу. најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ. Сад као Продџи (ћирилицом 0110_hahaha) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај... 0110_hahaha 0110_hahaha жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван. Џаба све то кад човјек не ужива у концерту... џаба је само ако нема ко да цени Ako i samo ako... 0104_cheesySalim se ja, odlicno ako ima ko da cijeni....Massimov koncert! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Цитат Kraftwerk na Tashuе овај концерт је био одличан, али је публика дефинитивно била ретардирана, нису се људи ни веселили ... трибине су биле за плакање, поседали људи као за концерт камерне музике ја хтео да искочим из коже од радости confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука