Jump to content

КОНЦЕРТИ

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

Mejden,

и ја био на Мејдене (2х)....и то ми је врх. Немам више потребу да идем на концерте после њих.. 0104_cheesy

Од домаћих бендова сам био на СВЕ! 0203_cool издвајам; Алогија,Ван Гогх, Гоблини, Влатко Татко, Пушење,Галија,Чорба, Генерација 5, Кербер, Смак....

од фолкерских сам био на Маракани (Цеца и Чола)  319.gif , Брена (к'о клинац)

Највише ми је од свих оставио утисак (есхатолошки!) концерат Анастасије (из Скопља) у Сава Центру 2003 год....

Подели на овим сајтовима

1. Madredeus (2 puta);

2. Jamiroquai;

3. Darkwood Dub (maltene po celoj Srbiji, i to barem 7-8 puta);

4. The Brand New Heavies (2. puta, Nis i Bg);

5. Incognito (2 puta, Nis i BG);

6. Lenny Krawitz;

7. Sting (NS);

8. The Police (BG);

9. Red Hot Chilli Peppers (nesrecna Indjija);

10. Faithless (BG);

11. Marcos Valle (BG);

12. i AIR pre tacno nedelju dana u Areni. Fenomenalan koncert!!!

naravno, Rambo, Brejkersi, KKN (i sa ex Lupulovicem aka o. Ilarion, i bez), EKV, Boye, Obojeni Program, Eva Braun, Atheist Rap...sve po 5-6 puta.

Madredeus je zasluzeno na prvom mestu. Jedino bi The Cure mogli, eventualno, da im pomrace slavu  0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0501_music' />

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

пиииииииииииии де знам, има их толико ...

до 2000. стално ишао по концертима ил да присуствујем, ил да зезам шабане ...

после тога ишао само на квалитет.

омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума.

значи мрак од концерта за једног клињу.

најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ.

Подели на овим сајтовима

Нисам пуно био на концертима, није ме привлачило, колективна психоза, одушевљење и поврх свега гужва и бука... Шта ћу, ја сам вам феномен, обожавам музику а не идем на концерте  :smiley:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Хм...од оних,мени,значајнијих:Orthodox Celts,:),Irish Stew...и Харис Џиновић!  :smiley:

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Цитат

омиљени: први Prodigy концерт у слобино време, било не-зна-се људи и бакљада, а пустили 4 песме са тада необјављеног албума.

најгори: шљапкао сам до чланака у крви од сече вена женског пола на концерту Масима Савића, и то због једне девојке. НИКАД ВИШЕ ТАКАВ ИЗЛЕТ У НОЋНУ МОРУ.

Сад као Продџи (ћирилицом  0102_laugh) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај...  0205_whistling

0202_238

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Сад као Продџи (ћирилицом  :)) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај...  0202_238

joooj

жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван.  bleh
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Сад као Продџи (ћирилицом  :)) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај...  0202_238

joooj

жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван.  bleh
Џаба све то кад човјек не ужива у концерту...  :)
Подели на овим сајтовима

Kraftwerk na Tashu, Sisters of mercy na Tashu ali je bilo glupo, Madradeus u sava centru, Rambo amadeus, Darkwood dub, Obojeni program, odlican koncert Block out-a, Disciplina kitchme u skc, Astral projection u pioniru davno, Logical progresion u barutani, ma ko ce se setititi....a kako starim lagano...fali malo vishe svirki...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Сад као Продџи (ћирилицом  :)) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај...  :)

:)

жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван.  :(
Џаба све то кад човјек не ужива у концерту...  0202_238
џаба је само ако нема ко да цени  :cheesy2:
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Сад као Продџи (ћирилицом  0110_hahaha) ваља, а Масимо је ужас... Ма даааааај...  0110_hahaha

0110_hahaha

жали се кад неко за тебе буде тако погинуо од љубави, па ти још буде купио и комплет цедеова Масима за поклон на крају концерта, на све неуживање у његовој музици за време концерта и ван.  joooj
Џаба све то кад човјек не ужива у концерту...  :)
џаба је само ако нема ко да цени  joooj
Ako i samo ako...  0104_cheesy

Salim se ja, odlicno ako ima ko da cijeni....Massimov koncert!  joooj

Подели на овим сајтовима

Цитат

Kraftwerk na Tashu

е овај концерт је био одличан, али је публика дефинитивно била ретардирана, нису се људи ни веселили ... трибине су биле за плакање, поседали људи као за концерт камерне музике  :)

ја хтео да искочим из коже од радости  confused

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...