Милан Б Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 ЕКВ у Новом Саду 1989. на платоу испред Спенса. Милан, Маги, Бојан, Жика. http://www.youtube.com/watch?v=s4G0GgkVpl0&list=PL69D2166AB51203DE&index=1 Драшко, виноградар and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Nisam bio na puno koncerata ali Beogradski Sindikat u Areni,to je bilo nesto najbolje,nezaboravan dogadjaj,arena samo sto nije eksplodirala od energije svih tih ljudi!!! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Atomsko skloniste,Smak i Deep purple 2003 godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Нисам нека концертна публика, био сам само на два свирке 357. размишљам да идем и на Нофлера кад дође. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Vlado Georgiev u Domu Mladih za 8.mart,Aleksandra Radovic dvaput Dom Mladih i dvaput Club Coloseum,Zdravko Čolić jednom Zetra,jednom Koševo,David Guetta u Zetri prije dvije godine,Balašević 2011 u Zetri,Riblja Corba,Partibrejkersi,YU grupa,Zabranjeno pusenje na motorijadama,Željko Samardzić u Zetri,Gibonni u Zetri dvaput.Planiram ici na Olivera Dragojevica sad u martu,dolazi kod nas.I velika zelja mi je slusati Bon Jovija i Whitesnake.Ako Bog da bice i to nekad.Na koncertima se ubjedljvo najbolje provedem i uvijek se radujem kad cujem da neko novi dolazi kod nas.Do nedavno mi je velika zelja i sanjala sam bukvalno da idem na koncert Balasevica jer ga obozavam i njegovu umjetnost i zelja mi se ostvarila...Nauzivala sam se maksimalno,tako da ne žalim ni marke koju sam dala za karte. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Да, Балашевић је једини ан чији бих концерт баааш волео да одем некад... Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Ja mislim da u februaru sad dolazi u Mostar pa naleti. 0205_whistling Kad je bio kod nas kaze na pocetku koncerta: ja sam dobar gost...retko dolazim kratko ostajem...takvim se gostima svi raduju :cheesy2: Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 On 2. 2. 2013. at 16:41, Sanja87 рече Ja mislim da u februaru sad dolazi u Mostar pa naleti. 0205_whistling Kad je bio kod nas kaze na pocetku koncerta: ja sam dobar gost...retko dolazim kratko ostajem...takvim se gostima svi raduju :cheesy2: Далеко је Мостар, тешко да ћу ја у родне крајеве преко Дрине скорије. Кажу да је леп град. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 виноградар је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DU3_MeBK72k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OquHM6dQWUU Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GZ32g3p2CNo Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука