Jump to content

КОНЦЕРТИ

Оцени ову тему

Ulični Muzičar

Препоручена порука

ЕКВ у Новом Саду 1989. на платоу испред Спенса. Милан, Маги, Бојан, Жика.

http://www.youtube.com/watch?v=s4G0GgkVpl0&list=PL69D2166AB51203DE&index=1

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Nisam bio na puno koncerata ali Beogradski Sindikat u Areni,to je bilo nesto najbolje,nezaboravan dogadjaj,arena samo sto nije eksplodirala od energije svih tih ljudi!!!

Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude

Подели на овим сајтовима

Нисам нека концертна публика, био сам само на два свирке 357. размишљам да идем и на Нофлера кад дође. 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Vlado Georgiev u Domu Mladih za 8.mart,Aleksandra Radovic dvaput Dom Mladih i dvaput Club Coloseum,Zdravko Čolić jednom Zetra,jednom Koševo,David Guetta u Zetri prije dvije godine,Balašević 2011 u Zetri,Riblja Corba,Partibrejkersi,YU grupa,Zabranjeno pusenje na motorijadama,Željko Samardzić u Zetri,Gibonni u Zetri dvaput.Planiram ici na Olivera Dragojevica sad u martu,dolazi kod nas.I velika zelja mi je slusati Bon Jovija i Whitesnake.Ako Bog da bice i to nekad.Na koncertima se ubjedljvo najbolje provedem i uvijek se radujem kad cujem da neko novi dolazi kod nas.Do nedavno mi je velika zelja i sanjala sam bukvalno da idem na koncert Balasevica jer ga obozavam i njegovu umjetnost i zelja mi se ostvarila...Nauzivala sam se maksimalno,tako da ne žalim ni marke koju sam dala za karte.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Да, Балашевић је једини ан чији бих концерт баааш волео да одем некад...

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da u februaru sad dolazi u Mostar pa naleti. 0205_whistling Kad je bio kod nas kaze na pocetku koncerta: ja sam dobar gost...retko dolazim kratko ostajem...takvim se gostima svi raduju :cheesy2:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

On 2. 2. 2013. at 16:41, Sanja87 рече

Ja mislim da u februaru sad dolazi u Mostar pa naleti. 0205_whistling Kad je bio kod nas kaze na pocetku koncerta: ja sam dobar gost...retko dolazim kratko ostajem...takvim se gostima svi raduju :cheesy2:

Далеко је Мостар, тешко да ћу ја у родне крајеве преко Дрине скорије. :D Кажу да је леп град. 

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...