Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 jedan ću da izdvojim : Yu-rock legende ... u Zagrebu 1987. svirali : indeksi time yu grupa r.m.točak band grupa 220 (drago mlinarec) ... valjda je to-to ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 "Sex pistolsi" и "Rollingstonsi" могао бих да умрем, доста ми је а да..напоменуо бих и Шербеџију... још Арсена и Рундека да чујем и то би било то..... 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Умало Калт у Лондону (закасних дан), Тина Тарнер (Мунзе), Крис Риа (Арена), Драгана Мирковић (експериментална фаза 0104_cheesy), Цеца (Маракана), Чола (Маракана), Харис Џиновић (СЦ), Брена и Весна Змијанац (водила ме мама кад сам била мала), умало Вајтснејк на Ташу (звали ме из з-хепарије да дођем баш тад), јоој ко ће се свега сетити?!?!?!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Барбике и Аца Чергар 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 uglavnom oni na kojima sam radio,a exit ,jel se on računa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Od strangera, samo motorhead na tasu,uz ritam nereda Domace bendove, mislim da sam 90 % ispratio, na exit ne idem inace-bojkotujem.Zao mi je sto nisam gledao Billy idola,the cult,Cris reu, leonarda cohen-a i Ennio Morricone-a Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Да, Систерс оф Мерци у хали спортова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
After forever Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ај да се придружим , помаже Бог! Доста концерата сам испратила тако да ћу издвојити само оне најјјј: Sentensed у Будимпешти iron maiden такође у Пешти, Дебрецину и Београду Whitesnake Gamma Ray In Flames, WASP Kamelot, Stratovarius ,AC/DC , наравно у Београду Rhapsody, Amorphis у Пешти.... Јој стварно их је и превише, домаћих не могу ни да се сетим, редовно идем само на Келте 0202_238 Ето, поменућу и Paradise Lost пре три дана мада су били бааааш млааааки 1414_feel Жалим још увек због неких бендова који су били заказани па отказани, али доћи ће кад тад. Поздрав! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Partibrejkersi,Yu grupa,No smoking orkestra,Elektricni orgazam,Ateist rap,Ritam nereda,Sars,Van Gog,neka engleska pank grupa,zaboravio sam ime,i jos neki manje poznati rock bendovi,Zvonko Bogdan,Vlado Georgijev,i Marchelo. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 E da,bio sam i na Keltima. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 uglavnom oni na kojima sam radio,a exit ,jel se on računa? Деки, шта си радио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 uglavnom oni na kojima sam radio,a exit ,jel se on računa? Деки, шта си радио? huligan od 100 kg u prvim redovima, al sa druge strane ograde... 0110_hahahaznam ja takve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 ja gledao i "Atomsko Sklonište" originalna postava ....1983. (imao sam 17 god.) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Sva "Posela Begrad 202", Sinanovi koncerti u Pinkiju, uglavnom svi rok koncerti koji su bili džabe i na otvorenom prostoru, diskoteka Nahtverk- Seka, Zvonko Demirović, Ceca, Dado Polumenta. Ceca - Ušće, Marakana. Sava Centar - Galija, Legende, ....mnogo toga ne sećam se..(nikad Đole). Mejden, Motorhed nekad, ...Simpli Red...ma mnogo toga Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 uglavnom oni na kojima sam radio,a exit ,jel se on računa? Деки, шта си радио? obezbeđenje.Kosta imam mnogo više od 100kg 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука