Зорица екс Милева Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Samo da pozdravim Oglu :bla: greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Mogu da se šalju poruke,čet više nije na loading, ali zato nema foruma Какве поруке кад форум не ради Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 E ne znam,prije neki minut ... kada sam otvorio adresu,iskočilo mi obavještenje o prijemu poruke "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Samo da pozdravim Oglu ekstra pivo Uh,ne vidjeh poz. Mileva 4chsmu1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
timotej Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Opet ne radi forum verujem .Опет се отвори прва страна па онда форум на коме пише да не ради као и ових дана сем јуче.Шта је то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Preselili smo se na novi server. Verujem forum ponovo radi. Dobro nam dosli! http://forum.verujem.org/ Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 @ Сајбере, кад је журка за усељење...? 0203_cool stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Preselili smo se na novi server. Verujem forum ponovo radi. Dobro nam dosli! http://forum.verujem.org/ E pa sretno preseljenje na novi server - drago mi je što ste opet tu! 0203_cool stadaradim joooj Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ako neko ima problem sa pristupom forumu (osim banovanih clanova) neka mi posalje pp. Zurka pocela. :policeman: Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 неки линкови не раде у библиотеци. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 mislim da se opet server menja posto ne mogu otici na forum verujem.org valjda je domen u pitanju bliss jeeee bliss jeeee 0442_feel p.s.cisto da javim smej.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ja sam malopre bio i radi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Хм, и мени не ради. Вероватно је пад сервера- то се нама дешавало редовно док смо били на глупавим серверима у Америци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Овако, forum.verujem.org ради. Ако имате запамћено forum.verujem.rs онда само преправите .rs u .org. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука