Jump to content

Смењен Динкић !

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

Izvor: B92, Beta

Beograd -- Ministar ekonomije Mlađan Dinkić prihvata odluku premijera o njegovoj smeni i poručuje da G17 ostaje u Vladi Srbije. Ostavku podnosi i Verica Kalanović.

Постављена слика

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Jel' ti drago il' ti je žao Makse?  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Maaaa...da li je moguće?!Da ne bude kao i čuvena njegova izjava o akcijama,i još o mnogo čemu drugom što je izjavljivao?Nešto mi tu...kako ono beše...tresla se gora,rodio se MIŠ. greengrin

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Jel' ti drago il' ti je žao Makse?  greengrin

Било би ми драго,да су сви комплет дали оставку!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

mogu oni da se menjaju do eshatona ali opet bice isto s...nje drugo pakovanje.

Јел то,Милена,значи да ови сада треба до есхатона да нам седе на кичми и да их нико не дира никада,јер ће по твом мишљењу,а колико видим и мишљењу многих грађана, "опет бити исто ср**ње" ко год да дође, или шта?

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Treba ih menjati,dok god ne bude bar osetno bolje u ovoj zemlji,iako se ista garnitura vrti već godinama.Ali ipak jedini način jesu promene onih što ne valjaju i onih koju ovu zemlju upropastiše.Mada,Dinkić da ode?Ne znam...to mi sada sa ovakvom vlašću naprosto izgleda nemoguće.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Јел то,Милена,значи да ови сада треба до есхатона да нам седе на кичми и да их нико не дира никада,јер ће по твом мишљењу,а колико видим и мишљењу многих грађана, "опет бити исто ср**ње" ко год да дође, или шта?

verujem da se situacija nece promeniti uopste jer niko ne radi za nas vec za SVOJ interes.

Подели на овим сајтовима

verujem da se situacija nece promeniti uopste jer niko ne radi za nas vec za SVOJ interes.

Без обзира на истинитост тога или не,логика ти није на месту по питању смене власти.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Анчи, овде уопште не смењује народ никога, што значи да се они ,,ротирају по справама" по интерном договору, што се нама приказује као реконструкција, а уствари-наш`о човек славину која више цури, или са које уме боље да пије, ова пресушила... Сад и ја измислио топлу воду...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Анчи, овде уопште не смењује народ никога, што значи да се они ,,ротирају по справама" по интерном договору, што се нама приказује као реконструкција, а уствари-наш`о човек славину која више цури, или са које уме боље да пије, ова пресушила... Сад и ја измислио топлу воду...

Razumela sam Jane,da ga ne smenjuje narod,zato mi je dodatno sumnjivo...ta njihova unutrašnja hošhanja,pa na kraju ispadne od svega toga jedno veliko NIŠTA! 0102_laugh 0102_laugh
Подели на овим сајтовима

А био је цоол лик,кад се појавио, али власт је чудо,кажу једно од три највећа порока...

Но свеједно,мислио сам да је већи играч,али су га сад жртвовали,вероватно моћници из сенке,мада те политичке играрије нико нормалан не може да провали, и ко зна,шта се крије иза овога...

Постављена слика

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма угледа се на велике играче, оде човек у сенку да на миру пије сокић, а узгред и исисава још коју кинту у потаји...ону крууупну,а не овако, јавна личност па се устеже.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

prefigano

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...