DYNABLASTER Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 prijatan cilac, jos samo kad bi manje sudio gde bi mu kraj bio PS: jes da ima vampirske zube i usi al nema veze :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 pa nije bas da prica samo gluposti greengrin U pravu si za ono boldovano. Inače, mislim da se manstiri obilaze, kad i ako se može? Lepo je da se vidi još nešto osim svoje crkve. Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran__ Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Kamo sreće je da više takvih ljudi i monaha kao što je otac Nikolaj. Neka ga Bog čuva Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 пре 16 минута, Zoran__ рече Kamo sreće je da više takvih ljudi i monaha kao što je otac Nikolaj. Neka ga Bog čuva Dobro došao na forum. Ne znam ništa ni o ovom monahu, ni o manastiru. Ukoliko ti znaš, bilo bi lepo da napišeš, ovako, listajući temu, izgleda sve malo konfuzno. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Не знам што се опет пише о теми старој 9 година... Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Пре сат времена, Zoran__ рече Kamo sreće je da više takvih ljudi i monaha kao što je otac Nikolaj. Neka ga Bog čuva Živ bio otac Nikolaj! A šta znate o njemu, što je za podeliti na forumu... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 пре 6 минута, виноградар рече Не знам што се опет пише о теми старој 9 година... ...who cares Milica Bajic and виноградар је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 1 minute ago, sanja84 said: ...who cares Нека. Богу хвала ако можемо ове године да имамо плодну дискусију и на овој теми. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 пре 6 минута, виноградар рече Нека. Богу хвала ако можемо ове године да имамо плодну дискусију и на овој теми. Tako je...još samo da nam neko kaže ko beše otac Nikolaj. Živ bio! Milica Bajic and виноградар је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran__ Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Bio sam više puta u tom manastiru. Poznajem oca Nikolaja, meni je pomogao i duhovnim savetima i mnogim korisnim primerima. Mnogima deluje strogo ali u suštini nije tako, jednostavno ako hoćemo da nadjemo pomoć i da saznamo šta nam je potrebno onda je potrebno i da se potrudimo. To je sve što mogu da kažem a o svojom iskustvima ne želim javno da pričam. Neke stvari jednotavno treba doživeti i to je to. Želim svima sve najbolje i da mi ne zamerite, pozzz Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Da nije otac Nikolaj koji je pričao o poslednjim vremenima? On je super čovek. Samo ne shvatam sad što je tema tako postavljena svi ogrdili čoveka, a ispade da niko ne zna ko je on. Sve dezinformacije. U Privinoj glavi je bio otac Gavrilo Manastir Privina Glava | Manastiri u Srbiji MANASTIRIUSRBIJI.COM Manastir Privina Glava, kod Šida. Freske i ikone. Arhitektura i istorija manastira. Zanimljivosti i čuda. Adresa, kontakt, mapa... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука