Владан Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 по писуванију братије Истинаша постоји нови "стуб Православља" и "Светосавља" где се служи по типику СВ Саве... иначе човјек је био 16 година у Хиландару па отуд га зову Николај Хиландарац, који се вратио у Отаџбину "због болести мајке" и на свом имању подигао "Цркву Христа Спаса" то вам је на повартаку из Љуљака одма лијево па затим имате таблу "Црква Св Спаса" и ту је Николај Хиланарац на свом имању са својом "Црквом"... oleeeee "Православни ревнитељ" "Ревнитељ" јопет e сада мене занима братијо и сестрице јел ко чуо за ово и о чему се ради да не гријешим душу без везе, чија је Епархија... ко зна шта о овоме??? пишите.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 „Тада ако вам неко каже: овдје је Христос или ондје, не вјерујте... И рећи ће вам: ево га овдје или ено га ондје, али не одлазите нити тамо јурите. " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 „Тада ако вам неко каже: овдје је Христос или ондје, не вјерујте... И рећи ће вам: ево га овдје или ено га ондје, али не одлазите нити тамо јурите. " него знаш ли шта о конкретно о овом ? oleeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ништа не разумем...са чијим благословом гради Цркву,има ли благослов за то,ко ту уопште "служи"? ...чим га ови хвале,нешто ми ту не мирише како ваља,искрено речено. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Meni nije jasno ono 16 godina proveo u Hilandaru pa se vratio zbog 'bolesti majke' greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovo je moja nova Crkva vidi se da čovek služi po svim pravim tipicima .Recimo tipik svete borke ,svetok miladina svetog šabana i tako . Joj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovo je manastir Dobrovodica - blizu mene , u šumadijskoj eparhiji blizu Lapova i Batočine! http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=94 Ozac Nikolaj je zadužbinar ovog manastira na svom imanju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ништа не разумем...са чијим благословом гради Цркву,има ли благослов за то,ко ту уопште "служи"? ...чим га ови хвале,нешто ми ту не мирише како ваља,искрено речено. па он служи брате видиш да је био 16 година на СВ Гори ...ццц и ти свашта питаш greengrin greengrin greengrin prstgore ни ја искрено немам појма у чему је ријеч, ал ни Истинаши га не љубе баш и они су мало резервисани по овом питању... чини им се да није баш "под либелу" dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovo je moja nova Crkva vidi se da čovek služi po svim pravim tipicima .Recimo tipik svete borke ,svetok miladina svetog šabana i tako . Joj greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovo je manastir Dobrovodica - blizu mene , u šumadijskoj eparhiji blizu Lapova i Batočine! http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=94 Ozac Nikolaj je zadužbinar ovog manastira na svom imanju . значи "легала" greengrin greengrin ал ми није јасно да га препоручује Православни ревнитељ, мислим да сви знамо ко је он и каква су ми размишљања... greengrin prstgore dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 Ovo je manastir Dobrovodica - blizu mene , u šumadijskoj eparhiji blizu Lapova i Batočine! http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=94 Ozac Nikolaj je zadužbinar ovog manastira na svom imanju . На основу твоје фоторафије и прве горе изгледа да је то тај манастир...какве онда везе овај човек има са тим? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 огријеших се... ПРАШТАЈТЕ greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 bio sam tamo nekoliko puta , on da je hteo odavno bi otišao iz SPC inače oni se nadaju zato što je o.Nikolaj zilotski nastrojen . Nisam odavno bio kod njega , dosta je specifičan monah! Pa da je revnostan i da se baš drži tog tipika onda ne bi na trpezi bilo mesa greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
roolle Написано Фебруар 14, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 по писуванију братије greengrin Истинаша постоји нови "стуб Православља" и "Светосавља" где се служи по типику СВ Саве... иначе човјек је био 16 година у Хиландару па отуд га зову Николај Хиландарац, који се вратио у Отаџбину "због болести мајке" и на свом имању подигао "Цркву Христа Спаса" то вам је на повартаку из Љуљака одма лијево па затим имате таблу "Црква Св Спаса" и ту је Николај Хиланарац на свом имању са својом "Црквом"... greengrin Nerazumem....jer on jeromonah i ima li blagoslov da "sluzi" ili on to onako na svoju ruku? "Православни ревнитељ" "Ревнитељ" јопет greengrin e сада мене занима братијо и сестрице јел ко чуо за ово и о чему се ради да не гријешим душу без везе, чија је Епархија... ко зна шта о овоме??? пишите.... Hristos voskrese, radosti moja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 14, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2011 bio sam tamo nekoliko puta , on da je hteo odavno bi otišao iz SPC inače oni se nadaju zato što je o.Nikolaj zilotski nastrojen . Nisam odavno bio kod njega , dosta je specifičan monah! Pa da je revnostan i da se baš drži tog tipika onda ne bi na trpezi bilo mesa greengrin значи ипак ту има нечега... добро је да је манастир са благословом... само ме занима што истинаши наводе да је на приватном имању... чак помињу да га иступи "Владичиним" "монасима" ако је "искрен" итд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука