Jump to content

На колико сте форума активни чланови?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ej da sanja i tamo sam  0405_feel

Zaboravila skroz na anu... pre bila aktivnija tamo, sad jok...

Ma vidim ja po postovima da si ti ona mala Maja sa Ane. I tamo si dosta na religijskim temama. I ja sam na Ani ali retko- ponekad da potražim odgovor od Diamonda. dada

0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

• Одговори 76
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hm da...  dada

Joj covek je strasan, svaka mu cast... mozda je i on ovde  0212_rolleyes

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Jaooo bas fino, zapazila sam te tamo...  0102_laugh

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

I ja tebe. Imaš super avatar. 0102_laugh

Hvala  0102_laugh

I bas mi je drago sto si ovdee.. jeeeej znam i ja nekog  ekstra

Подели на овим сајтовима

Lele  0102_laugh

0102_laugh

i ti si tamo?

Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? 1312_womens

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ja nemam pojma za taj forum.Ima li neki gde su samo muškarci?Mislim muški forum,ali da nisu od onijeh? 1312_womens

Pa na tim "zenskim" forumima se mnogo vise prica, i to mislim na konstruktivne rasprave, o "onom" nego

na tim "muskim". Na muskim forumima se sa time uglavnom sprdaju.

Подели на овим сајтовима

1312_womens womens 0405_feel

Ima svasta tamo  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Ne bi znala kasti. womens A ako 'oćeš, eve ti www.ana.rs pa vidi el ti se sviđa tamo.  0442_feel

P.S. Kud rekoh svoj nick? Brža mi tastatura od pameti. 0405_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...