Jump to content

Мисионарење широм васељене - Прегалаштво на њиви Господњој

Guest Оливера

Препоручена порука

• Гости
Guest Оливера

ГРУЗИЈСКИ ПАТРИЈАРХ КРСТИО ЈОШ 700 ДЈЕЦЕ

Објављено од стране Светигора на 14. јул 2010.

МЦХЕТ, 14. јула – Католикос-Патријарх све Грузије Илија Други крстио још 700 дјеце. Церемонија масовног крштења протекла је у Мцхети, у храму Светицховели, гдје је Патријарх служио поводом празника Светицховлоба-Мцхетоба, саопштава GeorgiaTimes.

Илија Други је подарио својим кумчадима Нови Завјет и Псалтир.

О томе да ће он бити крштени кум сваком трећем и сљедећем дјетету чији су родитељи вјенчани у цркви, Илија Други је изјавио крајем 2007. године, а прво масовно крштење је било на Богојављење 2008. године.

До данас Патријарх Илија Други има преко 6 000 кумчади.

Извор: Blagovest-info.RU

Подели на овим сајтовима

Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka...

Nekom su ove fotke slatke nekom ogavne...

klinci su stvarno prelepi... jadna deca...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Оливера

Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka...

Добродошли на форум ЖРУ!

Да ли бисте нам мало појаснили свој став?

Подели на овим сајтовима

Nije nametanje nikakve religije.Sloboda klinaca je u posjedu njihovih roditelja.Roditelj za svoje dijete misli najbolje i on je odgovoran za svoje dijete,a svetom tajnom krštenja misli i na njegov vječni život.

Vi govorite kao da znate da će sva ova djeca odrasti i postati zreli ljudi.Ali držite na umu da do često i ne biva tako...

Подели на овим сајтовима

A meni nikada neće biti jasno kako nekome mogu biti ogavne slike sa malom, prelepom, nasmejanom decom ..?

Znam da je njemu ogavna mantija i krštenje, ali to samo govori o ograničenosti ovakvog pogleda na život ....

I uvek se setim, kada pročitam ovako neki sličan prvi post, one pošalice:

I krava (u ovom slučaju konj  hfvguio) kada uđe u štalu mukne (konj bi trebalo da zanjišti  0110_hahaha), pozdravi se sa rajom, predstavi se, pa onda nešto kaže - počne da muče ili njišti .....

Подели на овим сајтовима

Ни пеницилин се не би требао наметати деци од рођења, нека порасту па нек одлуче сами да ли хоће да се пелцују или неће.

Такође сматрам и да језик не би требао да се намеће деци од рођења, кад порасту имају могућност сами да изаберу да ли ће причати српски , енглески или банту.

Наравно ни нација не би требала да се намеће деци од рођења као ни језик, кад порасту нека сами одлуче оћели бити четници или усташе или балије или арнаути или пигмеји то је ипак њихов избор.

Такође сматрам да ни пол не треба да се намеће деци од рођења, мислим то куповање дечаку аутомобилчића а девојчици луткица је чисто наметање полности, кад порасту нека одлуче оће ли бити људи или педери.

Такође мислим да се деци не требају наметати ни родитељи, јер шта данас значи биолошки родитељ, готово па ништа кад порасту нек изаберу себи за родитеље Рокфелере или Бил Гејтса или тако некога а не ову сиротињу по Србији.

Такође мислим да се деци не треба наметати ни култура као ни религија, кад порасту нека одлуче оће ли бити културни или ће бити ханибали или ће једноставно да живе као краве у штали то је њихов избор и њихова слобода.

Такође мислим да се деци не треба наметати ни раса , кад порасту нек изаберу оће ли бити црнци или белци или цигани или кинези , јер то наметање расе само продубљује расизам и ствара комплексе код одраслог човека.

Све у свему ја сам за тоталну слободу , неки то заву анархија , али ја кажем да не сме бити никаквог наметања ни вере , ни расе, ни било каквог другог биолошког или културног наслеђа.

Кад порасту нека сами одлуче!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...