dikan Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 crosseo confused Слике су са масовног кршења беба у Тбилисију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 ГРУЗИЈСКИ ПАТРИЈАРХ КРСТИО ЈОШ 700 ДЈЕЦЕ Објављено од стране Светигора на 14. јул 2010. МЦХЕТ, 14. јула – Католикос-Патријарх све Грузије Илија Други крстио још 700 дјеце. Церемонија масовног крштења протекла је у Мцхети, у храму Светицховели, гдје је Патријарх служио поводом празника Светицховлоба-Мцхетоба, саопштава GeorgiaTimes. Илија Други је подарио својим кумчадима Нови Завјет и Псалтир. О томе да ће он бити крштени кум сваком трећем и сљедећем дјетету чији су родитељи вјенчани у цркви, Илија Други је изјавио крајем 2007. године, а прво масовно крштење је било на Богојављење 2008. године. До данас Патријарх Илија Други има преко 6 000 кумчади. Извор: Blagovest-info.RU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Olja, sa kog sajta su ove divne fotografije krstenja beba? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Olja, sa kog sajta su ove divne fotografije krstenja beba? Драга Данијела, извор је јучерашњи "Блиц" - фотографије су Агенције Ројтерс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 hvala "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 smej.gif 4chsmu1 bliss jeeee "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 greengrin мала да их 4chsmu1 све усели у Царство Своје 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka... Nekom su ove fotke slatke nekom ogavne... klinci su stvarno prelepi... jadna deca... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јул 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka... Nekom su ove fotke slatke nekom ogavne... klinci su stvarno prelepi... jadna deca... Добродошли на форум ЖРУ! Да ли бисте нам мало појаснили свој став? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 pa lepo čovek kaže... nekom su slike slatke-nekom ogavne... zaključak- svi ih vidimo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka... Nekom su ove fotke slatke nekom ogavne... klinci su stvarno prelepi... jadna deca... Nije nametanje nikakve religije.Sloboda klinaca je u posjedu njihovih roditelja.Roditelj za svoje dijete misli najbolje i on je odgovoran za svoje dijete,a svetom tajnom krštenja misli i na njegov vječni život. Vi govorite kao da znate da će sva ova djeca odrasti i postati zreli ljudi.Ali držite na umu da do često i ne biva tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 A meni nikada neće biti jasno kako nekome mogu biti ogavne slike sa malom, prelepom, nasmejanom decom ..? Znam da je njemu ogavna mantija i krštenje, ali to samo govori o ograničenosti ovakvog pogleda na život .... I uvek se setim, kada pročitam ovako neki sličan prvi post, one pošalice: I krava (u ovom slučaju konj hfvguio) kada uđe u štalu mukne (konj bi trebalo da zanjišti 0110_hahaha), pozdravi se sa rajom, predstavi se, pa onda nešto kaže - počne da muče ili njišti ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Religija ne bi trebalo da se namece od rodjenja vec da bude izbor odraslog i zrelog coveka... Nekom su ove fotke slatke nekom ogavne... klinci su stvarno prelepi... jadna deca... Ни пеницилин се не би требао наметати деци од рођења, нека порасту па нек одлуче сами да ли хоће да се пелцују или неће. Такође сматрам и да језик не би требао да се намеће деци од рођења, кад порасту имају могућност сами да изаберу да ли ће причати српски , енглески или банту. Наравно ни нација не би требала да се намеће деци од рођења као ни језик, кад порасту нека сами одлуче оћели бити четници или усташе или балије или арнаути или пигмеји то је ипак њихов избор. Такође сматрам да ни пол не треба да се намеће деци од рођења, мислим то куповање дечаку аутомобилчића а девојчици луткица је чисто наметање полности, кад порасту нека одлуче оће ли бити људи или педери. Такође мислим да се деци не требају наметати ни родитељи, јер шта данас значи биолошки родитељ, готово па ништа кад порасту нек изаберу себи за родитеље Рокфелере или Бил Гејтса или тако некога а не ову сиротињу по Србији. Такође мислим да се деци не треба наметати ни култура као ни религија, кад порасту нека одлуче оће ли бити културни или ће бити ханибали или ће једноставно да живе као краве у штали то је њихов избор и њихова слобода. Такође мислим да се деци не треба наметати ни раса , кад порасту нек изаберу оће ли бити црнци или белци или цигани или кинези , јер то наметање расе само продубљује расизам и ствара комплексе код одраслог човека. Све у свему ја сам за тоталну слободу , неки то заву анархија , али ја кажем да не сме бити никаквог наметања ни вере , ни расе, ни било каквог другог биолошког или културног наслеђа. Кад порасту нека сами одлуче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Divno! hfvguio 0110_hahaha СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука