obi-wan Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 пре 6 минута, ronin рече imas i odlicne tutorijale, sve se moze nauciti, samo vreme i volja Imas mogucnost napredovanja... Volje mi ne fali. Vreme je ono sto gledam da ucarim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 1, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2019 пре 36 минута, obi-wan рече Volje mi ne fali. Vreme je ono sto gledam da ucarim. kao i svakome od nas obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Борис74 Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Као мали, највише сам волео суперхероје из Екс Алманаха и Марвела, и стрипове из Стрипотеке ( Астер Блисток, Поручник Блубери ) сад, кад имам времена ( и пара ) волим прочитати графичке новеле, најбољи ми је Гејменов серијал Сендмен. Има и добрих домаћих стрипова, читао сам Константиново раскршће, Дружину Дарданели, изашао је и стрип Косингас ( по књизи серијала домаће епске фантастике ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 пре 3 минута, Борис74 рече Као мали, највише сам волео суперхероје из Екс Алманаха и Марвела, и стрипове из Стрипотеке ( Астер Блисток, Поручник Блубери ) сад, кад имам времена ( и пара ) волим прочитати графичке новеле, најбољи ми је Гејменов серијал Сендмен. Има и добрих домаћих стрипова, читао сам Константиново раскршће, Дружину Дарданели, изашао је и стрип Косингас ( по књизи серијала домаће епске фантастике ). прочитај Bouncer од Alejandro Jodorowsky Борис74 је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука