Драган Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Да, стадо мало, не бој се, треба само веровати. Које личне карте, који чипови? Па имате чипове већ годинама на платним, абонентским, чланским и другим картицама, а са свим вашим подацима на истим. Сви сте на нету. Чему страх од личних карата? Шта је ту ново? Питам се зашто је важење ових личних карти само пет година, са свим тим биометријским податцима и нивоима заштите ? Да се њима нешто не жури са тим имплатирањем у тело ? Да ли тај литијум помоћу кога ради чип у тренутку изазваног пуцања тог чипа може да оде у крвоток и усмрти онога у кога је имплантиран. Навикавају људе преко разних риалитија у којима промовишу неморал, како на надзор тако и на нове "вредносне системе", индивидуализам у коме је човек човеку вук. Шта јединке отуђеника који виде конкурентског непријатеља у другом могу систему који може да их елиминише једноставном активавијом механизма уништења ? Орвел није писао бајке, већ описивао будуће догађаје. Пред вратима смо глобалног гулага. Важе толико да би могли за 5 година опет да ти узму паре. Немој дати нипошто да ти уграђују чип. То да не изгубимо документа, ионако је око чипа само пластика, а и на тим чиповима ко има технологију може да мења подате док су споља. Наћиће систем начине да оправда то. Податке са свих тих чипова саставе на један и имплатирају у људе. Зар није много практичније ? Зар не видиш да биометрија води управо у то ? До тога ће да дође много брже него што мислите. А делом томе доприносимо и ми када се смејемо томе, или смо пасивни према томе. Када схватимо биће касно за све. Тако није по Писму. Пало је њима на памет и да је хомосексуализам нормалан па нас то није навело да тако мислимо. Нећеш још дуго моћи то јавно да кажеш. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Шта предлажеш? Да се наоружамо или да седнемо и плачемо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 И старац Пајсије није мислио да је то мало важно. И о. Оливер Суботић, који је, без сумње, стручан за то, не мисли да је то мало важно. Не прецењују, али и не потцењују, то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Шта предлажеш? Да се наоружамо или да седнемо и плачемо? Да сви нису беспоговорно прихватили то неби могао ни да спроведе такав систем идентификације који одговара концепту једног тоталитарног поретка. Још се овде исмејава свако опонирање томе. Оно што сам лично урадио тражио сам службени одговор на захтев да небудем обухваћен биометријском процедуром, који ћу уз тужбу да пошаљем уставном суду, јер сматрам да наметнута без алтернативе биометријска процедура крши моја верска и друга уставом загарантована грађанска права. Не знам шта би као појединац могао друго да предузмем. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Па можеш да бираш личну карту са или без чипа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Ja imam bez čipa.Opet imaš izbor. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Па можеш да бираш личну карту са или без чипа. Обе су биометријске, само је на једној на чипу оно што је у биометријској бази података (звери). Иначе ако се овако настави неће још дуго моћи да се бира. Ево возачка дозвола је са обавезним чипом. Како то код примарног документа сада имамо право избора, а код секундарног немамо ? можда ово што се догађа некога забавља, мене не. Мртва трка је између брзине развоја технологије и брзине општег пада морала. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 I,šta ti Dragane,preporučuješ da mi uradimo?Da ne uzimamo lične karte,a zna se da je bez njih nemoguće biti zaposlen i primati platu?Gde bi završili sa takvim stavom?Po šumama i gorama?Slažem se da čovek treba biti oprezan,rasuđivati uz pomoć Boga i osloniti sa baš na Njega kad mislimo da nema izlaza.Jer u Bogu uvek ima izlaza.Mnogo brinemo,često nepotrebno,a samo se treba osloniti na Boga i raznorazne brige su već mnogostruko umanjene."Vera tvoja te je spasla".A Bog neće ostaviti one koji veruju,jer ne ostavlja ni one koji ne veruju.A vera,predhodi ljubavi,ljubav izgoni strah. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 I,šta ti Dragane,preporučuješ da mi uradimo?Da ne uzimamo lične karte,a zna se da je bez njih nemoguće biti zaposlen i primati platu?Gde bi završili sa takvim stavom?Po šumama i gorama?Slažem se da čovek treba biti oprezan,rasuđivati uz pomoć Boga i osloniti sa baš na Njega kad mislimo da nema izlaza.Jer u Bogu uvek ima izlaza.Mnogo brinemo,često nepotrebno,a samo se treba osloniti na Boga i raznorazne brige su već mnogostruko umanjene."Vera tvoja te je spasla".A Bog neće ostaviti one koji veruju,jer ne ostavlja ni one koji ne veruju.A vera,predhodi ljubavi,ljubav izgoni strah. 1312_womens 1312_womens 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Ja brate volim cipove. Imam 4-5 dokumenata i svi su sa cipom. A sto se tice mogucnosti kontrole? Vec nas sve kontrolisu naveliko prijatelju. Svako slovo koje ovde otkucamo se arhivira skupa sa IP adresom i licnim podacima. Ne trebaju licne karte za to. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 I,šta ti Dragane,preporučuješ da mi uradimo?Da ne uzimamo lične karte,a zna se da je bez njih nemoguće biti zaposlen i primati platu?Gde bi završili sa takvim stavom?Po šumama i gorama?Slažem se da čovek treba biti oprezan,rasuđivati uz pomoć Boga i osloniti sa baš na Njega kad mislimo da nema izlaza.Jer u Bogu uvek ima izlaza.Mnogo brinemo,često nepotrebno,a samo se treba osloniti na Boga i raznorazne brige su već mnogostruko umanjene."Vera tvoja te je spasla".A Bog neće ostaviti one koji veruju,jer ne ostavlja ni one koji ne veruju.A vera,predhodi ljubavi,ljubav izgoni strah. Бог не оставља човека, већ човек Бога. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 0304_smile4 Sta je mali cip u odnosu na velicinu Hristovu... 0304_smile4 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 I,šta ti Dragane,preporučuješ da mi uradimo?Da ne uzimamo lične karte,a zna se da je bez njih nemoguće biti zaposlen i primati platu?Gde bi završili sa takvim stavom?Po šumama i gorama?Slažem se da čovek treba biti oprezan,rasuđivati uz pomoć Boga i osloniti sa baš na Njega kad mislimo da nema izlaza.Jer u Bogu uvek ima izlaza.Mnogo brinemo,često nepotrebno,a samo se treba osloniti na Boga i raznorazne brige su već mnogostruko umanjene."Vera tvoja te je spasla".A Bog neće ostaviti one koji veruju,jer ne ostavlja ni one koji ne veruju.A vera,predhodi ljubavi,ljubav izgoni strah. Бог не оставља човека, већ човек Бога. Znaš,oni koji veruju,ne ostavljaju Boga,greše,spotaknu se,padnu,ali se pokaju i ponovo potraže Boga.Takve Gospod sigurno neće ostaviti na milost i nemilost čipovima,a oni će znati uz Božiju pomoć da rasude šta je Bogu ugodno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Sta je mali cip u odnosu na velicinu Hristovu... 0442_feel isus-sinai Онда изаберимо Христа. Стално бирамо по слободној вољи која нам је дата и одлучујемо којем ћемо се приклонити царству. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 I,šta ti Dragane,preporučuješ da mi uradimo?Da ne uzimamo lične karte,a zna se da je bez njih nemoguće biti zaposlen i primati platu?Gde bi završili sa takvim stavom?Po šumama i gorama?Slažem se da čovek treba biti oprezan,rasuđivati uz pomoć Boga i osloniti sa baš na Njega kad mislimo da nema izlaza.Jer u Bogu uvek ima izlaza.Mnogo brinemo,često nepotrebno,a samo se treba osloniti na Boga i raznorazne brige su već mnogostruko umanjene."Vera tvoja te je spasla".A Bog neće ostaviti one koji veruju,jer ne ostavlja ni one koji ne veruju.A vera,predhodi ljubavi,ljubav izgoni strah. Бог не оставља човека, већ човек Бога. Znaš,oni koji veruju,ne ostavljaju Boga,greše,spotaknu se,padnu,ali se pokaju i ponovo potraže Boga.Takve Gospod sigurno neće ostaviti na milost i nemilost čipovima,a oni će znati uz Božiju pomoć da rasude šta je Bogu ugodno. Неће, није ни свете мученике који су се у Њему прославили оставио, него им је венац мучеништва донео венац славе у Царству Небеском. Господ нас учи да је сатана кнез овога света и да свет мрзи на нас јер нисмо од овога света и да је онај ко мрзи на нас Њега омрзо пре нас. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука