Booba Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Толико смо контролисани већ, што каже Билбија, преко Ип адреса и то, па нама бре ови чипови више ништа не значе. На крају, боље дарокну податке у тај чип, него да секу шуме како би добили папир за личне карте. Па ја кад сам ишла да дам крв, добровољно, лик укуцао мој ЈМБГ и изашли подаци да не питаш. Прво почео да ми се смеје девој. презимену, а после ме питао нешто о испитима са факса. А то је само бус Трансфузије Србије. А где је пандурација? `Ајте људи, не падајте у несвест. Па ту су Руси, који ће као и у филму "Сувишни извештај" да успеју да зезну све камере које скенирају зенице isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ? 0205_whistlingИ ја се питам чему се смеју...Ово је увод у жиг звери..који многи неће препознати због оваквог безбрижног понашања у великом светском логору Јасеновац...који убија душе...пре свега...а када затреба и тело... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Фебруар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Sta je u pitanju - znak zveri u barkodu, ili nesto originalnije? Жиг звери плус чип. Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ? 4chsmu1И ја се питам чему се смеју...Ово је увод у жиг звери..који многи неће препознати због оваквог безбрижног понашања у великом светском логору Јасеновац...који убија душе...пре свега...а када затреба и тело... Какав тоталитаризам и робовласнички систем? По тој логици обичне личне карте нису ништа боље или горе од ових пластичних чипованих. И какав жиг звери? То се протестантске секте плаше због Апокалипсе Јованове, а православни никада јер је то у супротности од свега што је православље. Маните се људи тог секташког менталитета, није добро је за душу, а ни и за тело, а поготово за живце. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Sta je u pitanju - znak zveri u barkodu, ili nesto originalnije? 0304_smile4Жиг звери плус чип. Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ? И ја се питам чему се смеју...Ово је увод у жиг звери..који многи неће препознати због оваквог безбрижног понашања у великом светском логору Јасеновац...који убија душе...пре свега...а када затреба и тело... Какав тоталитаризам и робовласнички систем? По тој логици обичне личне карте нису ништа боље или горе од ових пластичних чипованих. И какав жиг звери? То се протестантске секте плаше због Апокалипсе Јованове, а православни никада јер је то у супротности од свега што је православље. Маните се људи тог секташког менталитета, није добро је за душу, а ни и за тело, а поготово за живце. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука