Jump to content

Зурлоти протествују у Грчкој због нових личних карти

Оцени ову тему

Препоручена порука

Толико смо контролисани већ, што каже Билбија, преко Ип адреса и то, па нама бре ови чипови више ништа не значе. На крају, боље дарокну податке у тај чип, него да секу шуме како би добили папир за личне карте. Па ја кад сам ишла да дам крв, добровољно, лик укуцао мој ЈМБГ и изашли подаци да не питаш. Прво почео да ми се смеје девој. презимену, а после ме питао нешто о испитима са факса. А то је само бус Трансфузије Србије. А где је пандурација? `Ајте људи, не падајте у несвест. Па ту су Руси, који ће као и у филму "Сувишни извештај" да успеју да зезну све камере које скенирају зенице  isus-sinai

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 33
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ?  0205_whistling

И ја се питам чему се смеју...

Ово је увод у жиг звери..који многи неће препознати због оваквог безбрижног понашања у великом светском логору Јасеновац...који убија душе...пре свега...а када затреба и тело...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Sta je u pitanju - znak zveri u barkodu, ili nesto originalnije? Just_Cuz_19

Жиг звери плус чип.

Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ?  4chsmu1

Ово је увод у жиг звери..који многи неће препознати због оваквог безбрижног понашања у великом светском логору Јасеновац...који убија душе...пре свега...а када затреба и тело...

Какав тоталитаризам и робовласнички систем? По тој логици обичне личне карте нису ништа боље или горе од ових пластичних чипованих. И какав жиг звери? То се протестантске секте плаше због Апокалипсе Јованове, а православни никада јер је то у супротности од свега што је православље. Маните се људи тог секташког менталитета, није добро је за душу, а ни и за тело, а поготово за живце.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Sta je u pitanju - znak zveri u barkodu, ili nesto originalnije? 0304_smile4

Жиг звери плус чип.

Не знам шта је смешно ? то што човечанство тоне у тоталитаризам и софтверски подржан робовласнички систем ?  :drugarstvo:

Какав тоталитаризам и робовласнички систем? По тој логици обичне личне карте нису ништа боље или горе од ових пластичних чипованих. И какав жиг звери? То се протестантске секте плаше због Апокалипсе Јованове, а православни никада јер је то у супротности од свега што је православље. Маните се људи тог секташког менталитета, није добро је за душу, а ни и за тело, а поготово за живце.
facenew22222222
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...