Jump to content

Присталице Артемија праве на интернету списак за одстрел?

Оцени ову тему

Guest ЖРУ Администрација

Препоручена порука

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

И ако сам навикао на манипулације артемита, потрудили су се да оду корак даље. Како је познато да међу фанатизованим људима има и оних који су психички лабилни и спремни да убијају у "име Божије" (што смо више пута показивали извођењем очигледних доказа) претећи нашим администраторима, појединим члановима сајта, људима из Цркве који не прихватају да буду непослушни својој Цркви, сада су и коначно поставили списак најомраженијих људи који, по њиховом мишљењу, раде на урушавању њихове сатанске идеје цепања Тела Христовог- Цркве.

Списак је следећи:

Браћо и сестре нашу групу редовно пријављују следеће особе:

Ivan Cvetkovic

Ugrin.V.Popovic

Sava Janjic

Ljubisa Kostic

Radoslav Males Blazeski

Dalibor Midic

Eparhija Rasko Prizrenska

Prvoslav Bogojevic

Trajkovic Slobodan

Marina Jovic

Magdalena Jovic

O.Sasa Grujic

Ivan Vidakovic

Makarije Tosic

Sava Bogdanovic

Filaret Stamatov

Jovan Jovanovic

Dalibor Midic

Sergej Miladinovic

Dejan B.Besovic

Igor Dabic

Sanja Mihaljevic

Tanja Nakic

Tanja Radinovic

Svetlana Madzgalj

Veselin Matanovic

Vuk Vrankovic

Petar Atina

Sara Milosevic

Manjana Krunic

Νικος Πρωτοψάλτης

Sasa Natasa Bugarcic

Natasa Jovanovic

Dalibor Dado Pejovic

Ana Markovic

Dejan Bićanić

Ana Raicevic

Protojerej Velibor Dzomic

Ово су најупорнији, али списак је подужи.Чим добијемо комплетан списак објавићемо га.Уколико ова група нестане поднећемо кривичне пријаве против горе наведених особа,пошто имамо писмене доказе  о особама  које нас свакодневно пријављују да се ова страница угаси.

Зашто им смета ова страница ако су у праву?

Смета им јер знају да нису у праву!

Са вером у Христа против екумениста

Истина је само једна-владика Артемије!

http://www.facebook.com/notes/istina-je-samo-jedna-vladika-artemije/ko-prijavluje-redovno-ovu-grupu-i-ko-zeli-da-se-ona-ugasi/10150135833047363

Да ли случајно или намерно, управо је постављена моја слика на овој белешци артемита и случајно или намерно је и моје име на првом месту. Одмах морам да признам да је мени изузетна част да се нађем на једној оваквој листи. Огромна част! Но, ако мало пажљивије погледате, видећете да је ова листа прављена по другачијим критеријумима јер на листи су људи који и нису чланови Фејсбука (прво сам у претраживач убацио име Протојереја Велибора Џомића и човек нема свој профил на Фејсбуку) и самим тим не могу да пријављују ову групу која се бори за једину истину а да та истина није Христос. Дакле, листа је направљена са намером да изазове бес фанатизованих присталица Артемија што се јасно види и у коментарима. Зашто? Па да би, вероватно, изазвали страх код оних који се не мире са расколничким делатностима у Цркви. Но, мало су се прешли у рачуну ови безимени уредници лажних црквених интернет страница. Исповедништво није разорити Цркву и себе чинити најбољим и најправеднијим, исповедништво јесте борити се за јединство Цркве по сваку цену ако је потребно и живот свој положити за пријатеље своје. Лично, поред свих претњи и омаловажавања која упућују ови безимени, неличносни администратори једино могу да се, са свим овим људима радујем и да играм и да се веселим.

Видим, прете и адвокатима.  ekstra Која незрелост и обмана јавности. Шта би адвокати могли да ураде, баш ме занима? Како могу да докажу да је неко од нас пријављивао групу и ако јесте шта има суд са тим? То је опција која на Фејбуку постоји, ако се некоме не свиђа садржај странице. Друга прича је што је списак лажан и да многи нису то чинили (на пример ја) и многи немају фејсбук профил. Дакле, млаћење празне сламе. Зато, слободно нека туже- и онако нам треба новац за нове интернет пројекте  facenew22222222 . Него, нису размишљали о постављању моје слике на њихову страницу без моје дозволе? Зар не схватају да је то кажњиво по закону? Но, безимени људи и кукавице и не знају другачије.

На крају да кажем још и ово: ја ово не радим да би се додворавао било коме (нарочито не Епископу- јер Епископ је мој отац и духовник и једино тако могу да га гледам), то не ради ни моја Администрација. Све што радимо јесте љубав према Цркви и према заједници. Онима који урушавају заједницу називајући наше Епископе, Патријарха, свештенике и верни народ најпогрднијим именима мора да знају да ће овде, на темама које о томе расправљају, бити изобличени. То ће бити докле год постоји сајт Поуке.орг и форум Живе Речи Утехе а даће Бог да још дуго постоји и ради на добробит наше Свете Цркве.

У име Администрације портала Поуке.орг и форума ЖРУ

свештеник Иван Цветковић, главни и одговорни уредник

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Они који су им дали ове спискове, пошто ФБ не испоручује овакве спискове,  вероватно су и учинили ово :

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=18190.msg316008#msg316008

текстови су са са сајта Верујем.рс

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

Они који су им дали ове спискове, пошто ФБ не испоручује овакве спискове,  вероватно су и учинили ово :

http://forum.verujem.rs/index.php?topic=18190.msg316008#msg316008

То је управо показатељ њихове фанатизованости и спремности да иду до краја за суманутим људима који их воде у вечну пропаст јер им показују пут који иде из Цркве а не у Цркву. То су данашњи православни протестанти са римокатоличком теологијом.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

И да је тачно за то што нас оптужују, да пријављујемо њихову страницу - што је сасвим легална ствар (будући да на најудбашкије начине вређају и клеветају нашу Цркву и епископе), ми бар не улазимо у туђе профиле и групе.   ekstra

А они то раде...   confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' />

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма зар не видиш да је списак направљен од људи који и нису у могућности да пријављују ту квази-црквену страницу са намером да се на тај начин изазове омраза међу људима? Многи од ових људи и НЕМАЈУ фејсбук профил (навео сам пример о. Велибора Џомића), али се налазе на овом њиховом списку и ако они и не могу да пријаве страницу. Ово шта они сада раде је потпуно противзаконито и зрело за кривичну пријаву. Са чијом дозволом су поставили моју слику? И ко то ради? Безимени бранитељи?

Подели на овим сајтовима

Oce Ivane provo ste rekli ovo:

Како је познато да међу фанатизованим људима има и оних који су психички лабилни и спремни да убијају у "име Божије" (што смо више пута показивали извођењем очигледних доказа) претећи нашим администраторима, појединим члановима сајта, људима из Цркве који не прихватају да буду непослушни својој Цркви,

Onda ste citirali ovo:

Istina je samo jedna:

Ово су најупорнији, али списак је подужи.Чим добијемо комплетан списак објавићемо га.Уколико ова група нестане поднећемо кривичне пријаве против горе наведених особа,пошто имамо писмене доказе  о особама  које нас свакодневно пријављују да се ова страница угаси.

Истина је само једна-владика Артемије

Iako sam tamo bio korektan ipak su me izbacili, jer sam pozivao na mir i red, tj da spuste malo loptu, i ovde cu isto tako:

Oni oce nikoga ne prozivaju i ovo nije spisak za odstrel, niti nekome prete smrcu kako ste rekli, NEGO TUZBAMA.

A da ne lazu, eno u albumu ''bombasi samoubice na fb'' su postavili sliku te vase zatvorene grupe, gde su pokazali da vi stvarno dogovarate ukidanje te stranice i nacin na koji to radite.

Malo je nezrelo i sa njihove a tek vase strane da se s tim bavite.

Na slici te grupe vide se imena i slike ljudi.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Da ovo gore nije ipak spisak ljudi predloženih za odlikovanja...

A možda počinje i priča: Hrišćani su zapalili Rim...

Ne, ipak se nadam da paranoja nije prelazna, bar ne preko interneta...

Ali ko zna!

Што се мене тиче, лично нисам параноичан али знам шта су ови јадни безименици радили и раде. Ово што су сада покушали је слично ономе када су рекли да им је дошао "покајани уредник" нашег сајта и казао им ко смо ми.  facenew22222222 То је врх обмане и параноје.

Разумем ја да то морају да чине јер нису зрели ни за једну здраву причу, али ово што раде је и показатељ њихове зле намере и њихове потпуне одвојености од Цркве (мислим на оне који ово постављају). Ту су позиви за батинање (као да ће неко сада да се уплаши), слање у вечни пакао, узвртање истине... зато позивање на свете оце, каноне, јанка-марка је само маска рушитеља Цркве коју, Богу хвала многи виде. Нека им Бог опрости јер, заиста, не знају шта чине.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce Ivane provo ste rekli ovo:

Како је познато да међу фанатизованим људима има и оних који су психички лабилни и спремни да убијају у "име Божије" (што смо више пута показивали извођењем очигледних доказа) претећи нашим администраторима, појединим члановима сајта, људима из Цркве који не прихватају да буду непослушни својој Цркви,

Onda ste citirali ovo:

Istina je samo jedna:

Ово су најупорнији, али списак је подужи.Чим добијемо комплетан списак објавићемо га.Уколико ова група нестане поднећемо кривичне пријаве против горе наведених особа,пошто имамо писмене доказе  о особама  које нас свакодневно пријављују да се ова страница угаси.

Истина је само једна-владика Артемије

Iako sam tamo bio korektan ipak su me izbacili, jer sam pozivao na mir i red, tj da spuste malo loptu, i ovde cu isto tako:

Oni oce nikoga ne prozivaju i ovo nije spisak za odstrel, niti nekome prete smrcu kako ste rekli, NEGO TUZBAMA.

A da ne lazu, eno u albumu ''bombasi samoubice na fb'' su postavili sliku te vase zatvorene grupe, gde su pokazali da vi stvarno dogovarate ukidanje te stranice i nacin na koji to radite.

Malo je nezrelo i sa njihove a tek vase strane da se s tim bavite.

Na slici te grupe vide se imena i slike ljudi.

И? Где сам ја у тој групи? Ја ту групу нисам ни основао нити знам ко је то учинио а нисам ни члан. ПОјма немам ни да постоји. Ја се на другачији начин борим против јереси раскола (јер раскол и јерес је за мене једно те исто), али је превасходни циљ мог рада на интернету покушај катихезације људи са намером да покажемо пут Литургије као једини спасоносан.

Не брате, ово је управо позив за одстрел, него се ја никада нисам бојао безимених кукавица зато слободно нека постављају. Овај списак је направљен са очигледном намером да се дискредитује рад ових људи и ово духовна оаза на интернету коју водим са пријатељима Цркве. То се показује и са коментарима на тој групи.

Подели на овим сајтовима

Pa dobro ljudi stvarno preterujete. Ja sam kliknuo grupu jedno trideset puta i jos uvek me nema na top 25. Pa koliko ste je onda puta vi kliknuli  0110_hahaha smej.gif

ja sam više puta od oca Dzomića  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...