Zayron Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Dejan: U katoličkoj crkvi postoje i disko mise ,sveštenici se ponekad obuku kao klovnovi a biskupi dozvoljavaju i ženama da služe misu. Realno ovo je rok koncert u porti manastira sa Liturgjom nema ništa. OMG, da mene kojim slučajem za Papu izaberu! To bi bio "koncert"! Bolje da ne znate! Dao bi si ime Torquemada I! Sutradan bi letjele električne gitare i bubnjevi iz svih crkvi! A prije toga bi im malo poboljšao aerodinamiku da mogu bolje letat i istovremeno bi s njima potapšao muzikante preko leđa u znak zahvalnosti za dosadašnje muziciranje pri Misama! kraljica Shut Up Drums! Shut Up Guitars! Ja bi im dao "distorzju" preko leđa, LOL! This guitar is very good distorted! Woooow! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 PRIJEPOLJE - Povodom završetka Svetosavskih svečanosti u Mileševskoj eparhiji večeras će u porti manastira Mileševa biti održan koncert na kom će nastupiti i beogradski sastav "Riblja čorba". Za koncert Bore Đorđevića i "Riblje čorbe" vlada veliko interesovanje, a pre njih publici će se predstaviti kulturno-umetnička društva iz prijepoljskog kraja. Rok koncert u porti manastira Mileševa, sa repertoarom prilagođenim mestu i povodu, zakazan je za 18 sati, rečeno je u Mileševskoj eparhiji. nisam ni ja pristalica rok koncerata unutar manastirskih porti ali valjda će bora prilagoditi i repertoar i svoj riječnik. što reče neko, prvo treba vidjeti pa tek onda komentarisati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука