Jump to content

Саи Баба у министарској фотељи

Оцени ову тему

Grizzly Adams

Препоручена порука

Joj dragi Željko, samo to mi ni ne spominji, Češi su takvim fanaticima za putovanjem, morem i lomatanjem po belom svetu da to ne možeš ni zamisliti.

O.K. Zayron ali oni su bili i ranije takvi ali ih nije bilo po Alpima, a sada  ne mozes da se parkiras od njih. Nesto se tu promenilo na bolje za Cehe.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: prstgore bas ste me nasmejali sa komentarima...

Uskoro bi nam deca na pitanje "Sta zelis postati kada porastes?" mogla odgovarati sa "strani investitor" ili jos bolje "Mladja Dinkic jer je kod njega sve moguce"...

Da nije toliko tuzno, bilo bi bas smesno...

Подели на овим сајтовима

Joj dragi Željko, samo to mi ni ne spominji, Češi su takvim fanaticima za putovanjem, morem i lomatanjem po belom svetu da to ne možeš ni zamisliti.

O.K. Zayron ali oni su bili i ranije takvi ali ih nije bilo po Alpima, a sada  ne mozes da se parkiras od njih. Nesto se tu promenilo na bolje za Cehe.

Ja delim tvoje misljenje. Ceska je poznata u literaturi kao primer zemlje koja je najuspesnije prosla kroz proces tranzicije...

Подели на овим сајтовима

Мислим да смо ми једини случај у свету, ге држава плаћа странцима да отворе радна места...ослобађају пореза на почетку и изграде комплет инфраструктуру...са пројектом...

Сада јесте ваљда једини, можда с Румунијом и Бугарском, не знам како су на том сад они. Били смо и ми радили исто, имали такођер и такозване "појистке" - "осигурање", параграфе у уговорима према којима су они као морали за то све што смо им дали остати код нас најмање 10 - 20 година. А ако то као не испоштују имали се наплаћати док не поцрне, од отписа пореза итд. паре све вратит плус рекомпензацију и уговорене пенале платити. И шта мислиш шта се десило. Они кад су хтјели отићи не би их могли зауставити нити им то забранити ни Сарацени удружени с Татарима и Монголима заједно а камо ли тамо неки смијешни уговор. А имали читаве тимове правника, нека та тамо рупа у закону и нејасност у уговору или неважећи параграф заради противправности се увијек нађе! Тако нису морали паре ни врађати а ни уговорене пенале за недодржавање уговора плађати! Погода, шта кажеш?

:drugarstvo:

Па тако слично ће се десити и код нас у Србији...

Још већи је проблем код нас у Р.Српској, само што смо ми таоци унитарне политике федерације..те немамо могућности да се политички обрачунамо са нашим политичарима и "бизнисменима" из Р.Српске, а да не удариш на темеље ..Р.Српску ..па све мирује до тамо неке..некада у будућности независности...

Само се бојим да до тада неће остати ни шишарка на бору...ал ..ајде...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Динкић је обећа0 1000 евра од акција - добили смо 20 евра!

Сада инвеститорима обећава 8 евра за један уложени евро - значи да ће инвеститори за сваки уложени евро изгубити 98 центи!  prstgore

Живео Млађа!  319.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Иде теби математика... prstgore

Невероватно је колико људи не размишљају трезвено када је економија у питању. Сећам се када је био то са "1000 евра од акција" и зове мене мама, иначе бриљантан професор математике, каже - "супер, дају свима по 1000 евра". Реко - ајде за домаћи помножи број становника Србије са 1000 евра па размисли где ће Млађа да нађе те паре. И није ми јасно што си му дала двојку.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ave Serbia: Још већи је проблем код нас у Р.Српској, само што смо ми таоци унитарне политике федерације..те немамо могућности да се политички обрачунамо са нашим политичарима и "бизнисменима" из Р.Српске, а да не удариш на темеље ..Р.Српску ..па све мирује до тамо неке..некада у будућности независности...

Што онда нисте гласали за нас Панслависте, поигледај наш пројект и нашу државу!

http://www.slovane.ic.cz/

Све то зелено је ПАНСЛАВИЈА држава наша и Матер наша!

Подели на овим сајтовима

...plus prave pritisak na italijanske radne sindikate i uspelo im je šta im pedeset godina nije uspelo: da sindikati u Italiji popuste!

Ovo je na zalost tacno. Mada prica jos nije zavrsena u Italiji po tom pitanju.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Иде теби математика... :mad:

bandit  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...