Aristotel Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 1. Blagoslovljeni oni koji su preumorni, prezauzeti ili previše rastreseni, da bi imali vremena za dobra djela. ONI SU MOJI NAJBOLJI RADNICI! 2. Blagoslovljeni oni koji čekaju da ih se moli i očekuju zahvalnost. ONI SU MI KORISNI! 3. Blagoslovljeni oni koji su vrlo pobožni, a svima čine zlo. ONI ZAUVIJEK PRIPADAJU MENI! 4. Blagoslovljeni oni koji izazivaju nevolje. ONI ĆE SE ZVATI MOJOM DJECOM! 5. Blagoslovljeni oni koji zavide. ONI SU MI LAK PLIJEN! 6. Blagoslovljeni oni koji se uvijek žale. JA IH UVIJEK SLUŠAM! 7. Blagoslovljeni vi, ako čitajući ovo, mislite da se to sve tiče nekog drugog a ne vas. VI STE PRVI NA REDU (Preuzeto sa Facebook stranice Marijine legije župe Kamen) Da nisam ja, Gospodine? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Веома занимљиво 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Супер је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jeka Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0110_hahaha greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 .please. 4chsmu1 1000000001010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 dada 1405_love prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Da... 1405_love..poucno,dobro za razmisljanje.. Evo nesto slicno...da ne otvaram drugu temu... Ludilo bezgrešnosti Ovo bi nas trebalo prisiliti misliti, da danas više nitko ne govori o grijehu a malo tko i zna što to znači. Najprije ne radi se o jednoj riječi i nekom postupanju. Nitko se ne osjeća krivim. Nikome ne pada na pamet od nikoga pa ni od Boga moliti oproštenje. Ne, čini li se kao da je zlo nestalo s ovoga svijeta. Zar to živi samo još u Crkvi? Tu još postoji takva sorta ljudi: grješnici. Tu se još uvijek govori kao nekada: ispovijedam se, sagriješio sam, moj preveliki grijeh. Samo se još u Crkvi usuđuje govoriti o onom što je stoljećima ljude pokretalo: naša krivnja i Božje milosrđe. Ali ako se nitko ne osjeća krivim, onda ne treba ni milosrđa ni oproštenja. A krivci za svo zlo su drugi. Već će se naći netko na koga će se burno sve svaliti. Mrzim ovu samopravednu farizejštinu (iako sam i sam uključen prokazivati na druge, Gospodine, smiluj se!) Miserere – Smiluj mi se Isus, ti dolaziš spasiti grješnike, a nalaziš li ijednoga? Kladio bih se da nećeš naći ni jednoga. Nema takvoga koji bi se za nešto kajao i sebe htio promatrati grješnikom, i potrebnim smilovanja, milosti. Ako bi se i našao netko među ovako dobrim i poštenim ljudima, koji bi priznao da je grješnik, spasiti se ne bi dao nitko. ŠTO ME GLEDAŠ, ZAR SAM JA GRJEŠNIK? Smiluj mi se Gospodine. Preuzet..sa Katolici .info.foruma..Vl.Sneni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 1. Blagoslovljeni oni koji su preumorni, prezauzeti ili previše rastreseni, da bi imali vremena za dobra djela. ONI SU MOJI NAJBOLJI RADNICI! 2. Blagoslovljeni oni koji čekaju da ih se moli i očekuju zahvalnost. ONI SU MI KORISNI! 3. Blagoslovljeni oni koji su vrlo pobožni, a svima čine zlo. ONI ZAUVIJEK PRIPADAJU MENI! 4. Blagoslovljeni oni koji izazivaju nevolje. ONI ĆE SE ZVATI MOJOM DJECOM! 5. Blagoslovljeni oni koji zavide. ONI SU MI LAK PLIJEN! 6. Blagoslovljeni oni koji se uvijek žale. JA IH UVIJEK SLUŠAM! 7. Blagoslovljeni vi, ako čitajući ovo, mislite da se to sve tiče nekog drugog a ne vas. VI STE PRVI NA REDU (Preuzeto sa Facebook stranice Marijine legije župe Kamen) Da nisam ja, Gospodine? Да се човјек замисли 1405_love У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 0102_laugh „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука