Никола Ђоловић Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Мир Божији није исто што и мир човечији. Један је мир који долази одозго а друго је мир који долази одоздо. Без мира Божијег не можемо ништа чинити. А ја за благодат говорим. Боље је од Бога тражити боловање неког органа, неголи болест живаца. Ничег горег нема од тог немира. Заразан је. Све болести које се догађају једнима не преносе се другима, али немир је таква болест која кад се једном појави брзо се одрази и на другога увлачећи га у своју јаму. Боље да испашта један део човека неголи цео човек. Шкргут зуба је много гори од многих операција, и немир пред операцију гори од самог акта операције. Најтежи је немир којег ништа не узрокује но човек сам себе повређује. Има и оног којег други повређује а човек ћути са изгризањем свога бића. И један и други су немир истог порекла али у другачијим пројавама. Човек без мира је човек без здравља. Ко има мир сви се за њега отимају, а ко га нема сви од њега беже. Ово искуство показује у свим друштвеним делатностима. Мир није тамо где постоје утрнуће и званичност, но љубав и радост Духа Светога. Немирни људи траже спокојне да би отпочинули у њиховом друштву од страсти које их раздражују у многим релацијама са пословима и односа са људима. Неретко и од свог унутрашњег човека који је најнемирнији у целој причи. Јер када би имали мира он би се одразио на све са чим улазимо у додир. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 О, Никола, како си све ово рекао 0442_feel "Човек без мира је човек без здравља" :huh: :huh: :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Мир Божији није исто што и мир човечији. Један је мир који долази одозго а друго је мир који долази одоздо. Без мира Божијег не можемо ништа чинити. А ја за благодат говорим. Боље је од Бога тражити боловање неког органа, неголи болест живаца. Ничег горег нема од тог немира. Заразан је. Све болести које се догађају једнима не преносе се другима, али немир је таква болест која кад се једном појави брзо се одрази и на другога увлачећи га у своју јаму. Боље да испашта један део човека неголи цео човек. Шкргут зуба је много гори од многих операција, и немир пред операцију гори од самог акта операције. Најтежи је немир којег ништа не узрокује но човек сам себе повређује. Има и оног којег други повређује а човек ћути са изгризањем свога бића. И један и други су немир истог порекла али у другачијим пројавама. Човек без мира је човек без здравља. Ко има мир сви се за њега отимају, а ко га нема сви од њега беже. Ово искуство показује у свим друштвеним делатностима. Мир није тамо где постоје утрнуће и званичност, но љубав и радост Духа Светога. Немирни људи траже спокојне да би отпочинули у њиховом друштву од страсти које их раздражују у многим релацијама са пословима и односа са људима. Неретко и од свог унутрашњег човека који је најнемирнији у целој причи. Јер када би имали мира он би се одразио на све са чим улазимо у додир. :huh: :huh: :huh: Malo kasnije cu se i prikljuciti, prvo like pa share pa opet 0442_feel i eto kada se misli-zivi kako se "lako" odgovorom definise 0442_feel Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука