Огњен Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Како то мислиш да се заложимо да се неко преуми? Шта ти то значи?образовати човека да не пада у параноје да неко с намером црта по црквама сатанске знакове. Па треба то наравно али док се то не реализује ваљда треба сачувати и човека? А друго, ево једно моје слободније размишљање, како си сигуран да неком "уметнику" неће пасти на памет да слика такве глупости? Пази сад, морам да поновим, ја нисам рекао да је онај који је ово сликао имао неке лоше намере, чак шта више, само питам зашто не би могло и то да се деси? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 истина ослобађа, а трње у очима је одраз срчке ... истина се једино прима причешћем и образовањем, утврђивањем у животу вере. нисам из фазона да правим хипотетичке конструкције, тако се само долива на ватру параноје. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 истина ослобађа, а трње у очима је одраз срчке ... истина се једино прима причешћем и образовањем, утврђивањем у животу вере. нисам из фазона да правим хипотетичке конструкције, тако се само долива на ватру параноје. Истина је да су неки људи још увек неутврђени у вери, истина је да често због нечијег немара не добијају одговоре на своја питања, истина је да се многи од њих труде да победе своје слабости и истина је да је Син Божији због сваког од њих пострадао на крсту. И стварно је боље без хипотетичких конструкција а још је боље и без генерализовања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ево,верујте ми на реч,у своме животу нисам видела гору фреску него ову у куполи Цркве у Торонту. Ово је нешто најненормалније што сам видела у свом животу. Може ли да се сазна ко ово осликава? Може да се говори о избору колорита, који мало дречи и бљешти превише, као и рецимо неких детаља који се тичу есхатолошке представе иконе. Тако рецимо постоје здраве критике иконописа о.Стаматиса Склириса, али ни за ову на куполи храма у Торонту не може да се тврди да је то нека "сатанска" подвала. Ма на то и мислим брате Јустинијане,ово је катастрофално,ово је.....Рекла бих да је неко Марунићево чедо,нисам сигурна...саблажњена сам незнањем дотичних. Ухапсимо их и трајно одузмимо четкице :bla: Ovo je grozno. Ma lepo vam ja kažem: "Ništa bez inkvizicije". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Ај диднт икспект д спениш инквизишн... .mislise. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 истина ослобађа, а трње у очима је одраз срчке ... истина се једино прима причешћем и образовањем, утврђивањем у животу вере. нисам из фазона да правим хипотетичке конструкције, тако се само долива на ватру параноје. Истина је да су неки људи још увек неутврђени у вери, истина је да често због нечијег немара не добијају одговоре на своја питања, истина је да се многи од њих труде да победе своје слабости и истина је да је Син Божији због сваког од њих пострадао на крсту. И стварно је боље без хипотетичких конструкција а још је боље и без генерализовања. све се ја слажем са тобом оче, ал на крају дана човек само себе може да криви за своје, а поготово своју лењост ка спасењу.сви смо такви, нема једног праведног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука