Jump to content

Otac Gavrilo

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Светлана

Нема класичног новинара без да пише, Бошко, и овако и онако. Данас на компу као раније на писаћој машини. Али, твој духовник ваљда зна да ти је то средство рада. Можда управо то и хоће да ти каже да док је средство ок је, али не треба да постане зависност. Наслов ове теме упућује на личност којој је компјутер такође средство рада тако да би се и твој духовник, вероватно, сложио да је корисно средство.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  stana рече:

Ipak jednog dana kad dobro ovladamo svom kompj.tehnikom ima?emo druga?ije mišljenje.

?? ????? ??? ?? ????????, ???? ?????? ?? ?? ????? ???????? ?? ???????????? ????? ?? ?? ??????

??? ??? ?????, ?? ????????? ?? ??? ?? ????????? ????? ????? ???????? ? ???? ??? ??????????.

?? ????? ?? ???? ?? ???????? ? ????? ???? ???? ??? ???? ????? ?? ??? ???????? ????????? ? ???? ???

?????????.

??????? ???????.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Steva рече:

Naumzn, uceci o veri, poceo sam da se vise ucim o kompjuterima. Secam se jednom kada je otac Gavrilo pitao kad ce se neki ukljuciti na skyp-e radi lakse komunikacije. Ja tada nisam znao sta je SKYpe.

??? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ???????? 0442_feel

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

naumzn рече:
  Цитат
  Steva рече:

Naumzn, uceci o veri, poceo sam da se vise ucim o kompjuterima. Secam se jednom kada je otac Gavrilo pitao kad ce se neki ukljuciti na skyp-e radi lakse komunikacije. Ja tada nisam znao sta je SKYpe.

??? ?? ???? ???? ?? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ???????? 0442_feel

?? ?? ?? ???? ?????????? ?????? crvenilo

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Пре много векова међу монасима је било преписивача свештених текстова, које су послушање добивали сигурно они који су били описмењени. Данас постоје штампарије и постоје и компјутери за тај посао умножавања текстова. Сад, друга је ствар колико ко може да користи нешто као средство рада, а колико почиње да претерује. Али, то се односи на све нас.

Има у Грчкој црквених радија и преносе се молитвословља, има и ТВ. Добро је то, поготову за старе или болесне, мада при данашњем темпу живота можда и за запослене људе којих је радно време од јутра до мрака по западном моделу. 

Подели на овим сајтовима

???????????? рече:

??? ???????? ?? ???? ?? ?? ????????? ??????? ??? ?? ?????? ? ???????? ?????.

nijedna stvar sama po sebi nije loša, ?ovek stvar ?ini lošom ili dobrom, to mi re?e moj duhovnik dada

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????????? ???? ????????? рече:

????? ?????, ??????? ??? ?????????, ??????? ???? ?. ??????? ?? ???? ???????? ?????? ? ?? ?????? ??????, ??????? ??? ?? ? ????? ???? ?????? ???????? ? ?? ??? ????? ?????? ?????? ?? ??????? ???? ? ???? ???????.

Ovo bi bilo sjajno  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  stana рече:

Neka je sre?an sutrašnji praznik svima draga bra?o i sestre Sveti prorok Ilija! Svima dobro zdravlje,mudrosti,trpljenja i razumevanja.Trud na usavršavanju svih sposobnosti što nam Gospod podario-a na korist i spasenje duše.

????? ????, ???? ? ????, ? ??? ????? ???? ????!

Подели на овим сајтовима

???????????? рече:

????? ?????,???? ?? ????? ????? ????? ??????? ???? ????? ??????????.??? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????????? ???? ??????? ? ????????? ?? ????? ?? ?? ?????????? ???.??? ?? ??? ??????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ?? ????????? ??????? ????.? ???,???? ???? ????????? ???????? ??? ?????? ??????????,????? ?????? ??? ??? ?? ??? ???, ? ????.?? ?? ??????,?????????? ?? ?????? ????? ?? ????? ???? ?? ???????.???? ????? ????? ??? ? ?????? ?????? ????? ???,???? ?? ??? ???? ????????? ? ???? ?????? ???????.
Подели на овим сајтовима

DEJAN рече:
  ???????????? рече:

????? ?????,???? ?? ????? ????? ????? ??????? ???? ????? ??????????.??? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????????? ???? ??????? ? ????????? ?? ????? ?? ?? ?????????? ???.??? ?? ??? ??????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ?? ????????? ??????? ????.? ???,???? ???? ????????? ???????? ??? ?????? ??????????,????? ?????? ??? ??? ?? ??? ???, ? ????.?? ?? ??????,?????????? ?? ?????? ????? ?? ????? ???? ?? ???????.???? ????? ????? ??? ? ?????? ?????? ????? ???,???? ?? ??? ???? ????????? ? ???? ?????? ???????.
???, ??? ???????? ?????.?? ??? ?? ????? ?? ????? ????????????. ??? ???????? ?????? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ???????, ?? ?? ???????? ????? ?? ??????????...

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

Не треба бити завистан од компијутера или нечег другог и одбацивати га.Компијутер је од Бога.Ја мислим да ово време које ја проводим на овом форуму,који је благословио канонски епископ,да ће то време Господ у молитву претворити.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...