Jump to content

Papa stisnuo LIKE: Benedikt XVI blagoslovio Facebook

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

Papa je međutim upozorio kako virtualno druženje ne može i ne smije zamijeniti zamijeniti pravi ljudski kontakt te da korisnici društvenih mreža trebaju biti iskreni i otvoreni u njihovoj komunikaciji

RIM - U svojoj najnovijoj poruci pod nazivom 'Istina, proklamacija i vjerodostojnost života u digitalno doba' poglavar katoličke crkve papa Benedikt XVI dao je društvenim mrežama svoj blagoslov, no upozorio je kako 'to ne može zamijeniti pravi ljudski kontakt'.

- Volio bih pozvati kršćane da se sa sigurnošću te informiranošću i odgovornom kreativnošću pridruže društvenim mrežama koje je digitalno doba omogućilo - rekao je Papa u svojoj poruci nastaloj povodom katoličkog svjetskog dana komunikacije.

Isto tako, Papa je istaknuo kako korisnici društvenih mreža trebaju biti iskreni i otvoreni u njihovoj komunikaciji, no da online prijateljstva ne zamjene za prava i dugotrajna

- Važno je ne zaboraviti kako virtualno druženje ne može i ne smije zamijeniti direktni ljudski kontakt s osobama u našem životu - stoji u poruci.

Iako 83-godišnji Papa nema vlastitu Facebook stranicu, Vatikan koristi društvene mreže na njegovoj internetskoj stranici . Postoji čak i njegova iPhone aplikacija.

IZVOR
Подели на овим сајтовима

Да се човјек прексрти и лијевом и десном руком како наш народ каже 0203_cool

Чуј фејсбук има благослов РКЦ...хехехехе.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

значи све ово вријеме до сада имали смо профиле без "благослова" мислим да свима који су имали ФБ  профил прије Папиног "благослова" треба забранити прчешће у времену проведеном на овој друштвеној мрежи а до тренутка благосиљања!  4chsmu1 greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Да се човјек прексрти и лијевом и десном руком како наш народ каже 4chsmu1

Чуј фејсбук има благослов РКЦ...хехехехе.

Па и овај сајт има благослов епископа шумадијског Господина Јована.

Пише то тамо горе на врху странице. Шта је сад ту толико чудно?

greengrin    greengrin    klapklap

Подели на овим сајтовима

Брате Зајроне, не можеш поредити хришћански сајт ЖРУ са фејсом...никако. Да је папа благословио неки католички сајт, добро...али фејс, то ми никако не иде у главу.

Подели на овим сајтовима

Dokon pop i goveda krsti...

Nego, zna li on sta je uopste blagoslovio? Ima tu svega i svacega, da ne nabrajam sad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ej, a da ga pitamo da blagoslovi i ŽRU?

.molitva. dada 0110_hahaha

Благослов од јеретика је проклетство !

Слажем се.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...