Дејан Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Papa je međutim upozorio kako virtualno druženje ne može i ne smije zamijeniti zamijeniti pravi ljudski kontakt te da korisnici društvenih mreža trebaju biti iskreni i otvoreni u njihovoj komunikacijiRIM - U svojoj najnovijoj poruci pod nazivom 'Istina, proklamacija i vjerodostojnost života u digitalno doba' poglavar katoličke crkve papa Benedikt XVI dao je društvenim mrežama svoj blagoslov, no upozorio je kako 'to ne može zamijeniti pravi ljudski kontakt'.- Volio bih pozvati kršćane da se sa sigurnošću te informiranošću i odgovornom kreativnošću pridruže društvenim mrežama koje je digitalno doba omogućilo - rekao je Papa u svojoj poruci nastaloj povodom katoličkog svjetskog dana komunikacije.Isto tako, Papa je istaknuo kako korisnici društvenih mreža trebaju biti iskreni i otvoreni u njihovoj komunikaciji, no da online prijateljstva ne zamjene za prava i dugotrajna- Važno je ne zaboraviti kako virtualno druženje ne može i ne smije zamijeniti direktni ljudski kontakt s osobama u našem životu - stoji u poruci.Iako 83-godišnji Papa nema vlastitu Facebook stranicu, Vatikan koristi društvene mreže na njegovoj internetskoj stranici . Postoji čak i njegova iPhone aplikacija.IZVOR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Да се човјек прексрти и лијевом и десном руком како наш народ каже 0203_cool Чуј фејсбук има благослов РКЦ...хехехехе. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 значи све ово вријеме до сада имали смо профиле без "благослова" мислим да свима који су имали ФБ профил прије Папиног "благослова" треба забранити прчешће у времену проведеном на овој друштвеној мрежи а до тренутка благосиљања! 4chsmu1 greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Да се човјек прексрти и лијевом и десном руком како наш народ каже 4chsmu1 Чуј фејсбук има благослов РКЦ...хехехехе. Па и овај сајт има благослов епископа шумадијског Господина Јована. Пише то тамо горе на врху странице. Шта је сад ту толико чудно? greengrin greengrin klapklap Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Papin blagoslov se jedino odnosi na vernike RKC. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Брате Зајроне, не можеш поредити хришћански сајт ЖРУ са фејсом...никако. Да је папа благословио неки католички сајт, добро...али фејс, то ми никако не иде у главу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Dokon pop i goveda krsti... Nego, zna li on sta je uopste blagoslovio? Ima tu svega i svacega, da ne nabrajam sad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Saka čast Papi Benediktu! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ej, a da ga pitamo da blagoslovi i ŽRU? :229229229: stadaradim 4chsmu1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ej, a da ga pitamo da blagoslovi i ŽRU? smej.gif Мислиш да тражимо ђавослов? :229229229: stadaradim 4chsmu1 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Mislim da bi trebali svi da ugasimo fb profile... zbog ovog papinog blagoslova.Mene je,lično, strah. Ipak se radi o arhijeretiku, a znate šta kažu kanoni o uzimanju blagoslova od jeretika!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 .... dada 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Шаломе каква ти је то псевдоикона? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ej, a da ga pitamo da blagoslovi i ŽRU? dada 0110_hahaha Благослов од јеретика је проклетство ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 Ej, a da ga pitamo da blagoslovi i ŽRU? dada 0110_hahaha Благослов од јеретика је проклетство ! Слажем се. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука