Благовесник Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 То - вера твоја те је спасла - вера ту значи -твоја вера у Христа те је спасла, и то у смислу - спасао те је твој слободни вход, улазак, у заједницу (и синергију) са Мном. Многи људи погрешно разумеју то - вера твоја те је спасла - да то значи да треба имати што веће самоубеђење, нарочито тако тумаче ону Христову пословицу - ако имаш вере и као зрно горушчино помераћеш речју и планине. Када Христос каже -вера твоја ти је помогла - то значи само и једино и искључиво: твој слободни улазак у везу са Мном те спасава. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Знам шта сам хтјела рећи. И подвлачим. Мислим да људи претјерују. Ништа не испада не тумачи плиз 0102_laugh Верујем да знаш шта си хтела да кажеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука