Jump to content

Муслиманка нероткиња родила помоливши се светом Николи

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Тада јој је се у глави јавила проста молитва: „Помози, Николаје Чудотворче, даруј нам сина, молим те…“ На крају је жена скинула свој омиљени ланчић...

Nisam znao da kad se obraćaš svecima (ili višim entitetima), možeš i da biraš pol deteta.

0442_feel

Кроз тачно мјесец дана сазнала је да очекује дијете. Њен син Тамерлан свакога дана јој доноси велику радост.

ŠTA!?  Pa njeno dete je musliman! Hahahha.        winter

Zar se obično ne konvertiraju nakon ovakvih stvari?

Подели на овим сајтовима

bangin  1000000001010

Могла је да му да име Никола!  0409_feel

0110_hahaha

Бар из  захвалности, а многи  иноверни  би  у  оваквом  случају  прешли  у  православље.

Ко зна какав јој је муж, ако је већ хтео да је остави због бездетности. Можда је жена нешто и пожелела у том смеру, а Бог видео жељу, па се чека прави тренутак...
полако брате.

не би пожелео такав пакао искушења за себе, па ни немој судити јел лако после 14 година носити га са собом сваког тренутка.

Подели на овим сајтовима

Тада јој је се у глави јавила проста молитва: „Помози, Николаје Чудотворче, даруј нам сина, молим те…“ На крају је жена скинула свој омиљени ланчић...

Nisam znao da kad se obraćaš svecima (ili višim entitetima), možeš i da biraš pol deteta.

0409_feel

Кроз тачно мјесец дана сазнала је да очекује дијете. Њен син Тамерлан свакога дана јој доноси велику радост.

ŠTA!?

Pa njeno dete je musliman! Hahahha.         1000000001010

Zar se obično ne konvertiraju nakon ovakvih stvari?

а што не би могао?

Иштите, и даће вам се; тражите, и наћи ћете; куцајте, и отвориће вам се.

свето јеванђеље по МАтеју, глава 7, стих 7

што се тиче деце, цела поента је саучесништво човека и Бога у креацији.

муслимани верују да је благодат дара од Бога (Алаха) и не мора да значи да ће се конвертовати.

а да људи игноришу очигледно, лепо си приметио  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Pliiiizzz ??????? 1000000001010

Hajde lepo i iskreno napisi koje si veropispovesti pa cemo ti odgovoriti.
чему, оће ли се променити наш одговор према његовом писању?
Подели на овим сајтовима

eheeeej  :drugarstvo:

Могла је да му да име Никола!  algabacaju

0304_smile4

Бар из  захвалности, а многи  иноверни  би  у  оваквом  случају  прешли  у  православље.

Ко зна какав јој је муж, ако је већ хтео да је остави због бездетности. Можда је жена нешто и пожелела у том смеру, а Бог видео жељу, па се чека прави тренутак...
полако брате.

не би пожелео такав пакао искушења за себе, па ни немој судити јел лако после 14 година носити га са собом сваког тренутка.

Коме сам судио? Ставио сам као могућност притисак од стране мужа да бих њу оправдао. Можда ниси гледао цео контекст.
Подели на овим сајтовима

"могла је ово, могла је оно"  bendoff

фино, баш ми је драго да је добила дијете.

Од других слабо чујем "Христос"  :cheesy2: Свако има "свог светитеља заштитника" и ако се насмијем на ту тврдњу одмах сам некога саблазнила  dada

Када помињу Св.Василија Острошког, сви се цимају боје се "слава Му и милост" ...одмах тајац, а кад неко каже Христос ма ништа, као да је рекао"да ставим кафу"....

Некако замјенише "главну улогу".

Свака част прослављеним Светитељима, али гдје би им слава била да не би Сина?

нисам велики иконофил, има гдје и комарац да падне код мене на зиду... алли мислим да централно мјесто остаје за Христа...

и ако је молитва..Њему је.

Као ове ситуације , рецимо.

Дивно.

слажем се , слава дивном светитељу, али никако то нећу рећи у овој ситуацији..  ;)

Свака част, али..

Слава Богу који се јавља  у светима Својим

Подели на овим сајтовима

Овој жени је помогла само њена вера! Или што рече Христос... Иди жено,вера твоја те је спасла..

У противном,свако ко би стао пред икону,добио би испуњење жеља,а то тако не бива...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да овај брачни пар узме вјеру Хришћанску и да иде путем спасења...Бог им је помого да добију шта су желели, сада су они на испиту да се захвале Богу и да крену путем његовим.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

"могла је ово, могла је оно"  klapklap

фино, баш ми је драго да је добила дијете.

Од других слабо чујем "Христос"  319.gif Свако има "свог светитеља заштитника" и ако се насмијем на ту тврдњу одмах сам некога саблазнила  4chsmu1

Када помињу Св.Василија Острошког, сви се цимају боје се "слава Му и милост" ...одмах тајац, а кад неко каже Христос ма ништа, као да је рекао"да ставим кафу"....

Некако замјенише "главну улогу".

Свака част прослављеним Светитељима, али гдје би им слава била да не би Сина?

нисам велики иконофил, има гдје и комарац да падне код мене на зиду... алли мислим да централно мјесто остаје за Христа...

и ако је молитва..Њему је.

Као ове ситуације , рецимо.

Дивно.

слажем се , слава дивном светитељу, али никако то нећу рећи у овој ситуацији..  :cheesy:

Свака част, али..

Слава Богу који се јавља  у светима Својим

Оде ти у крајност. Ко је рекао да иза свега и изнад свега није Христос? Једном је један рекао "слава му и милост" св.Василију, а после два минута опсовао Бога. Мислим, тога има и то, нажалост, доста. И мени је драго да је добила дете. Испада да не треба да се молимо светима јер тиме, аутоматски, ниподаштавамо Христа. У овом случају св.Никола је огроман корак дотичне ка Христу.
Подели на овим сајтовима

Овој жени је помогла само њена вера! Или што рече Христос... Иди жено,вера твоја те је спасла..

У противном,свако ко би стао пред икону,добио би испуњење жеља,а то тако не бива...

Тааааааааааааааачно!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...