Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Crveni balun (1956) http://www.imdb.com/title/tt0048980/ Da li je netko propustio ovaj biser??? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Rat gumbića (1962) La Guerre des boutons / War of the Buttons http://www.imdb.com/title/tt0054949/ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Nisam gledao, izgleda gotivno . Jel zna neko kako se zove film - neka deca grade sneznu tvrdjavu, pa se dele u timove, grudvaju, ima i neki pas... kroz maglu mi se javlja - mislim da je skandinvaski... ? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 jao secam se tog filma http://www.imdb.com/title/tt0087373/ znam da sam dušu isplakala "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 jao secam se tog filma http://www.imdb.com/title/tt0087373/ znam da sam dušu isplakala To je to - fala 0110_hahahaKanadski je film. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 nema na cemu ja sam gotivila seriju Put za Ejvonli. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 ja sam gotivila seriju Put za Ejvonli. Sad me blam da priznam - ali i ja sam 0304_smile4 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 ja sam gotivila seriju Put za Ejvonli. Sad me blam da priznam - ali i ja sam 0304_smile4 I ja sam.Prvi put sam je gledao u 6 ili 7 osnovne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 KEKEC - Dobra volja je najbolja Ovo je bilo jako, jako davno, ali svi smo tada voleli Kekeca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Био је један филм, мислим амерички, у коме су све улоге глумила деца. Филм је као прави гангстерски са лошим момцима и кабаретским играчицама, а имали су машинке које уместо метака пуцају шлаг. Не могу да се сетим како се звао. Ако неко зна или пронађе неки снимак, нек постави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 ja sam gotivila seriju Put za Ejvonli. Sad me blam da priznam - ali i ja sam 0304_smile4 I ja sam.Prvi put sam je gledao u 6 ili 7 osnovneSerija je bila izvanredna,kako sam se radovala gledajući je.Mnogo mi se dopadala. 0304_smile4 Георгина је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Био је један филм, мислим амерички, у коме су све улоге глумила деца. Филм је као прави гангстерски са лошим момцима и кабаретским играчицама, а имали су машинке које уместо метака пуцају шлаг. Не могу да се сетим како се звао. Ако неко зна или пронађе неки снимак, нек постави. Divan film koji sam uživao gledajući ga za neku N.Godinu. Celo popodne do Dnevnika su puštali tada divne dečije filmove...Stvarno kako da ne zavolim Novu Godinu... Radi se o Bagzi Malounu sa budućom velikom zvezdom Džodi Foster (inače deklarisanom lezbikom) tada kao djevojčicom.. http://www.imdb.com/title/tt0074256/ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Е свака част, баш си ме обрадовао. 0110_hahaha Bugsy Malone (1976) Part 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 26, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука