Jump to content

Неопагани хришћаниским панславистима ћирилометодијевцима украли домену за Форум!

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

@syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде...

@Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога.

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

@syd: Људи, па немојте нападати брата Зејрона, он је један од најготивнијих људи овде...

@Zayron: То ми је некако није јасно, ти сатанизми, родовјерја и неопаганизми, неонацизми. Зашто би се било ко залуђивао тиме, када може да банчи/оргија и живи развратно и без свега тога.

Bez toga nije fensi i cool. joooj

Подели на овим сајтовима

Bez toga nije fensi i cool. joooj

joooj

Имао сам прилике да упознам таке залуђенике, да појма немаш...

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

Aj, dragi Maxwelle. i prostitutka može isto bez para da radi to šta radi, kao u dobrotvorne svrhe pa ne radi, ne pada joj to ni na pamet. A oni isto tako, što bi bančili, orgijali i živili razvratno ko prasaci samo tako, besplatno kad i oni mogu prodat svoju dušu što je imaju! Isto kao što prostitutka prodaje tijelo, oni prodaju dušu đavlu! Naravno da to ide i bez toga ali nikakva velika zabava s tim onda nije. Kako ni prostitutku ne bi bavilo sve to radit što radi bez para a besplatno tako i njih ne bavi upropastit se samo na svijetu ovome kad to mogu i na ovom i onome. Tačno kako to reče aquilio, ovako je to više fancy i cool! Kad već šta prodat, onda dušu! A ne za džaba! Da to stoji za to!

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Имао сам прилике да упознам таке залуђенике, да појма немаш...

U pravu si, takvih ja isto znam toliko da bi ih mogao iz vreće u vreću prebacivat. Koliko ih samo imam naadano na FB, ljudi se isprepadaju kad mi vide friend listu i njihove nickove, misle šta je ovo, kakav satanistički zoološki vrt. A ja ih imam još iz te dobe kad smo bili zajedno na istom forumu i mi i oni, ti naši slovenski pogani. Mene toliko ni ne razočaravaju te budale već ljudi koje sam smatrao normalnim a izađe na vidjelo da nisu. Najednom se zčistajasna opredijele svjesno za svoju propast umjesto kako bi "život u izobilju imali"!

smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ne zovem se ja Zejron nego Darko. O najgotivnijem coveku ovde pricas, je l' tako?

smej.gif                                                             smej.gif

[ivan Cvetkovic, Solomon Kane, Mozart i Aquilio (ponekad, kad je dobar x) ) su meni gotivni]

A ti mentoli o kojima vi pricate - njih ionako izbegavam(o) u sirokom luku tako da nas mnogo i ne pogadja sta oni cine.  A zasto su oni pagani, ja nemam pojma.  Valjda da bi bili otkaceno-egzoticni.  Zbog toga valjda lice kao da su katatoni sizofrenicari pobegli iz dusevne bolnice kojoj od glave do pete pripadaju.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...