Гости Guest Написано Април 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2011 П.с не преостаје ми ништа друго но да "накуцкам" још 500 порука за наредну захвалницу bliss jeeee Поздрав! i od mene bliss jeeee 25 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejo mnogobanovani Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Širom sveta slavljeni i voljeni pjevač Džon, Elton Džon i njegov muž-žena, dobili su 18.januara 2011 bebu..Zaharija. Prethodno je kada su pokušali da usvoje ukrajinsku bebu zaraženu sidom, to bilo neuspešno.. Ipak i pored sveg svog europejstva i mondijalizma, i kako rekoše ljudi da sam čoek širokih shvatanja..nekako ne mogu ovom bračnom paru baš da čestitam. Žalim malog Zaharija i želim mu da nema budućnost ko njegovi novi tata-mama-tata. DOMACINE SVAKA TI CAST! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejo mnogobanovani Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Zivota mi moga ovi homseksualci sa slike su zenstveniji od ovih zapadnjackih zena. Pogledajte im samo ocice, djeluju kao devojcice koje nikada momka imale nisu, kao zaljubljene i srecne siparice. Meni se cini da je gospodin Elton aktivan a ovaj do njega mu je zena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Širom sveta slavljeni i voljeni pjevač Džon, Elton Džon i njegov muž-žena, dobili su 18.januara 2011 bebu..Zaharija. Pogrešno to pišete, takvima se u Češkoj kaže "mužena" dakle bez crtice, muška ženština "mužena"! Dakle registrovano partnerstvi sklapaju muž i njegova mlada, "mužena". 1312_womens Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Tegobna je spoznaja da živimo u svijetu u kojem u parlamentarnim demokracijama možeš biti rasplodna majka ili beba na sniženju za Eltona Johna Priča prva. Svijet je obišla vijest kako se britanskom pjevaču Eltonu Johnu prohtjelo nabaviti još jedno dijete, točnije, kupiti ponovo jajnu stanicu i iznajmiti na devet mjeseci maternicu iste nesretnice iz Kalifornije koja mu je rodila i prodala prvo dijete Zacharya. Elton John i njegov suprug David Furnish za samo 20.000 funti, oko 24 tisuće eura, sklopili su još jedan dobar posao sa specijaliziranim centrom za istospolne zajednice “Center for Surrogate Parenting” (Centar za surogat-roditeljstvo) u Encinu, Kalifornija. U rodnom listu malog Elijaha, rođenog 11. siječnja 2013., kao otac je unese Elton John, a u rubrici “majka” čita se ime Davida Furnisha. Mediji navode kako navedeni centar ima stroga pravila za “uposlene” žene, tj. surogat-majke. Ne smiju pušiti, moraju biti u formi i moraju već imati jedno “potpuno svoje” dijete kako bi se “izbjegli problemi s odvajanjem”. Zamislite budućnost društva u kojem je žena instrumentalizirana i ponižena do te mjere da za prosječnu mjesečnu plaću začne umjetno oplođena sjemenom čovjeka kojega nikada nije vidjela, devet mjeseci pod srcem nosi dijete, prolazi sve faze trudnoće, od mučnina prvog i blaženstva drugog tromjesečja pa sve do zadnja tri mjeseca mehaničkih tegoba zbog velikog trbuha i oteklih noga, a onda joj nakon porođaja uzmu dijete i kao “majku” uvedu kanadskog filmaša, a njoj isplate 20 tisuća funti za devetomjesečni “rad”. Zanimljivo je da je stajalo tri tisuće funti više nego što su platili za prvo dijete koje je rodila ista “surogat-majka”. Logičnije bi bilo da je druga kupnja za staru mušteriju povoljnija, no valjda inflacija čini svoje. Imovina britanskog pjevača procjenjuje se na 265 milijuna eura pa se za malog Elijaha, kao ni za prvijenca Zacharyja, Elton nije baš isprsio. Za novac kojim raspolaže, prema postojećoj tarifi, mogao bi kupiti deset tisuća djece i da mu još preostane solidnih 25 milijuna. Svaki dan mu legnu 84 tisuće eura tantijema, dakle može tome pridodati svaki dan još troje-četvero nove djece. Iz centra ga brane tezom da je to zaštićena tržišna cijena kako bi se omogućilo i manje imućnim gej-parovima nabaviti dijete. Ali razlog je vjerojatno i to što bi slobodno tržište i nagrađivanje povisilo cijenu “rada” surogat-majki. Kakva nam je ekonomska perspektiva, u skladu s postojećim tendencijama, prosječan će hrvatski gej-par u bliskoj budućnosti za kupnju djeteta morati dizati kredit. Moguće je zamisliti scenarij u kojem će kupiti bebu na kredit od 30 godina u švicarcima pa bi nakon 18 godina i dijete vraćalo ostatak kredita za kupnju samoga sebe. http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/nino-raspudic-dijete-gej-para-nakon-18-vracat-ce-kredit-za-kupnju-samoga-sebe/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 bolest, cak i da usvoje neko siroce opet ne valja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Poznati francuski gay: Ako i želim dijete, to ne znači da imam pravo oduzeti mu majku 16 Jean-Marc Veyron la Croix načelnik je francuske općine Chasselas, deklarirani homoseksualac i žestoki protivnik istospolnih brakova i mogućnosti da homoseksualci usvajaju djecu Foto: www.leparisien.fr Bitno.net već je pisao o Jean-Marcu Veyronu la Croixu, načelniku francuske općine Chasselas, koji je homoseksualac, ali ujedno i jedan od medijski najeksponiranijih protivnika zakonske inicijative vlade predsjednika Francoisa Hollandea za legalizaciju istospolnih brakova i mogućnosti usvajanja djece u njima. Veyron la Croix je, zajedno s još nekoliko istomišljenika homoseksualaca, pokrenuo internetsku stranicu www.homovox.com i na njoj je pojasnio svoje razloge zbog kojih se suprotstavlja konceptu “braka za sve”. Francuski je načelnik tijekom rasprave o zakonskom prijedlogu u izlaganju pred skupštinom departmana Saone-et-Loire, francuske administrativne jedinice kojemu pripada i njegova općina, održao govor u kojem je ponovio argumente protiv istospolnih brakova. Veyron la Croix je tada rekao kako ne osjeća da krovna organizacija homoseksualnih udruga u Francuskoj Inter-LGBT, koja se zalaže za „brak za sve” predstavlja i njega. “Njezino vodstvo nitko nije izabrao, ona ne može predstavljati sve homoseksualce. Uostalom, smatram kako ne postoji nešto što se zove homoseksualna zajednica, kao što ne postoji niti heteroseksualna zajednica. Mislim da su neke udruge nama homoseksualcima olakšale neke stvari, pomogle nam boriti se protiv AIDS-a. Imaju još puno toga za napraviti, naročito kada se sjetimo da je homoseksualnost zločin u još više od 80 zemalja. Ipak, sve ono dobro što su te udruge napravile ne čini ih predstavnicima svih homoseksualaca”, rekao je Veyron la Croix i pojasnio kako on i njegovi istomišljenici žele izraziti jedan drugačiji stav o istospolnim brakovima. „Taj stav je prilagodljiv, pokazuje više poštovanja prema homoseksualnim osobama, institucijama koje vode naše društvo i prema – djeci”, poručio je Francuz i nastavio. „Govore nam o jednakosti. Nisam jednak drugima. Drugačiji sam, niti bolji niti lošiji. Zanimljivo je kako su oni koji toliko godina kritiziraju instituciju braka isti oni koji nam je sada predlažu. Svi imamo svoja ograničenja. Zato nemam djecu. Moja želja da imam dijete ne daje mi pravo da mu oduzmem majku koja mu je potrebna”, zaključuje gay načelnik. U svom govoru pred departmanom Veyron la Croix je kritizirao prijedlog zakona o „braku za sve” kao ekstremnom izrazu „društva individualnosti”. „Riječ je o društvu gdje svatko hoće da mu vlada, čak i znanost, ispunjavaju njihove prohtjeve, pa i na štetu drugih i cijeloga društva.” Načelnik je progovorio i o djeci odrasloj u istospolnim zajednicama. „Tvrde kako djeca odrasla u takvim zajednicama imaju potpuno jednaku budućnost kao i druga, iako nema niti jednog ozbiljnog istraživanja koje bi potvrdilo tu tezu. Djeci iz istospolnih brakova zadaju se pitanja i onda se na temelju njihovih odgovora zaključuje kako je sve u redu. Zar će dijete pred mikrofonom govoriti protiv osobe koja je odgaja, koja je voli i koju ono voli? Zar joj može prigovoriti jer je morala odrastati bez biološkog oca ili majke kada je još daleko od godina kada će moći imati pravi pogled na svoje djetinjstvo? Ja sam posljedice svog djetinjstva razumio tek u tridesetim godinama svojeg života, kao i ostali ljudi. Država mora predlagati i promovirati u odgoju djeteta prije svega ono što se pokazalo kao najbolje – različitost koja postoji u vezi muškarca i žene.” Želiš li i dalje biti na izvoru istinitih informacija – klikni like Francuz koji već 20 godina živi s partnerom progovorio je i o argumentu zagovornika „braka za sve” koji tvrde da su istospolne veze „harmoničnije”. „Uvjeravam vas da istospolni parovi imaju jednake probleme kao i heteroseksualni, ali s tom razlikom da se o njima manje govori jer su delikatniji. Primijetio sam to oko sebe – u istospolnim vezama često je teže ostvariti puninu odnosa, a time i dugotrajnost njegova trajanja. Često je trpljenje u takvim odnosima prikriveno. Je li to razlog da se mijenja smisao braka? Čini mi se da ne.” Načelnik Chasselasa naglasio je kako je ova tema vrlo osjetljiva i kako treba pažljivo birati argumente u njoj, jer ona dotiče „intimnost svakoga od nas, naš emotivni život s njegovim ranama”. „Ne osuđujmo nikoga i svakoga poštujmo. Ali, nemojmo prihvatiti državu čijim će jedinim ciljem biti ispuniti želje neke društvene grupe, bez obzira koliko iskrene bile, koje štete onim najslabijima i cijelom društvu”, izložio je svoju argumentaciju protiv istospolnih brakova deklarirani homoseksualac Jean-Marc Veyron la Croix. G.A. | Bitno.net Silence , Срђан Ранђеловић, horatio and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Poznati francuski gay oho, počeli smo da vrbujemo sa "njihove" strane "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ово се зове "поштено, па три дана живи". Свака част. DYNABLASTER, nana and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 odličan tekst, ovakvih ljudi ima još. homoseksualaca sa ovakvim ili drugačijim ali odgovornijim i kompleksnijim stavovima o ovim složenim problemima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 ...за сина да нађем,мајку,не могу никадаааааа... 4chsmu1 Срђан Ранђеловић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 odličan tekst, ovakvih ljudi ima još. homoseksualaca sa ovakvim ili drugačijim ali odgovornijim i kompleksnijim stavovima o ovim složenim problemima Наравно. Уопште се став тих људи не сме посматрати кроз разне масно плаћене "манекене", од никог изабране представнике, непостојеће "ЛГБТ заједнице". Они су само један инструментализоавани циркус. DYNABLASTER and Golub је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ma, jašta ... pederluk.... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Lično znam nekoliko homoseksualaca oba pola kojma je gej-lobija preko glave, i bili su veoma protiv parade... Miriam R. ميريام, DYNABLASTER, Александар Милојков and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Lično znam nekoliko homoseksualaca oba pola kojma je gej-lobija preko glave, i bili su veoma protiv parade... Обрати им само пажњу на гардеробу, на стајлинг тих "манекена" и самопрозваних предствавника непостојеће заједнице. Ниједан није испод пар стотина евра гардеробе на себи, у летњем периоду. Саша Јанковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука