Biky83 Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Hoćete da kažete da su neki ljudi od toga poludeli ? Sišli sa uma. Nije valjda do toga doslo, ali je dovoljno da mira nemaju..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Evo da vam neiskusni okultista objasni neke stvari. Da bi vam se duhovi javili morate a budete ili iskusan okultista (kao ovaj lik sa mog avatara) ili budala. Imajte na umu da se neće javiti duhovi umrlih nego demoni koji će ih mnogo uverljivo glumatati, tako da ne očekujete pokojnu babu, dedu, tetku ili roditelje nego pristojnu šarenu lažu. Družim se sa grupom devojaka koje se time bave i ja sam svojevrsni zaštitnik tog kola veštica. Bio sam na njihovim seansama, ali osim nekoliko pogodaka pri pokušajima gatanja, još nismo dobili kontakt sa demonima. Dakle, ako hoćete da ih kontaktirate, morate da budete ozbiljni igrači, kao što mi pokušavamo da budemo, da izvedete rituale baš onako kao što je propisano i da znate svu potrebnu teoriju, ili da budete budale, kao gomila pijanih balavaca kojima uspeva na ekskurzijama.Ipak, demoni vam neće poverovati na reč da ste budala, ako vas nisu pre toga pratili i sami se u to uverili. Zato ćete morati u 3 ujutru da udarate gvozdenom šipkom po gelenderu i da vičete "Duhovi dođite!" tri puta, a četvrti put da kažete "Duhovi dođite, ja sam budala!" i time ćete ih uveriti da su svi uslovi za njihovo pojavljivanje ispunjeni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Ne, ti nisi budala, ti si trol. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Znam da mi je predlog na nivou Milana Tarota, ali osim lupanja po gelenderima, moglo bi da radi i da se uradis od alkohola i uneredis. Mogu demoni da budu korisni, iako su skloni laganju, klevetanju i sto o buducnosti znaju samo da nagadjaju. Zato niko pametan ne uzima njihove informacije zdravo za gotovo, vec sa ozbiljnom rezervom. Njihove informacije su vise indikativne nego informativne a mogu da budu i jako korisne, ako se odnose na namestene utakmice. Ipak, ako optuze nekoga za nesto ili tipuju nekoga za osvetu, 90% je sigurno da lazu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 У реду је другари... Нема потребе за даљом дискусијом... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 Družim se sa grupom devojaka koje se time bave i ja sam svojevrsni zaštitnik tog kola veštica. Bio sam na njihovim seansama, ali osim nekoliko pogodaka pri pokušajima gatanja, još nismo dobili kontakt sa demonima. Dakle, ako hoćete da ih kontaktirate, morate da budete ozbiljni igrači, kao što mi pokušavamo da budemo, da izvedete rituale baš onako kao što je propisano i da znate svu potrebnu teoriju, ili da budete budale, kao gomila pijanih balavaca kojima uspeva na ekskurzijama. QQ :shocking: :shocking: :shocking: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Djavolja rabota. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Da li je u svakoj generaciji bilo popularno da se na žurkicama prizivaju duhovi i da se pitaju za svakakve gluposti?Da li ste vi prizivali duhove?Moguće da je ovo sve zbog popularizacije tog načina "zabave" kroz američke tinejdžerske filmove koje smo gutali.Oni su čak imali da kupe u prodavnicama neke table sa slovima i to su se deca igrala sa tim, a u našim uslovima mislim da se radilo o čaši i sveći...Srpska posla...Kako bilo, znam da je dosta vršnjaka koji su se igrali toga, imalo nekih problema...ali neću sada baš o tome... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Prizivanje duhova je okultizam, a Sv. Pismo (Biblija) zabranjuje okultizam. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Mi smo ih prizivali kad smo bili klinci...osim sto nam je odjednom jako dunuo vetar i zalupila se vrata, zbog cega smo se u tom trenutku svi izbezumili, nista se strasno nije desilo Ali ne bih se s tim zezala i nadam se da mojoj deci nece ni pasti na pamet takve gluposti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stefan Maric Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Prizivanje duhova nije uopste bezazlen ritual ma koliko on izgledao takav.Mnogi ljudi koji su pokusali da stupe u kontakt sa "duhovima" imali su psihickih problema,a ponekad i fizickih.U Americi su bile popularne(ne znam da li su i sada)table "Ouia" uz pomoc kojih su se prizivali duhovi,a neretko su te seanse bile uspesne.Nakon prvog puta ljudi bi nastavili i cesto se desavalo da nakon odredjenog vremena postaju bolesni od epilepsije ili su im se desavala neka prividjanja koja ih dugo nisu napustala.Postoje i drugi rituali za prizivanje duhova ali ja bih svima preporucio da se ne igraju i ne bave ovim negativnim stvarima,jer one mogu da ostave ozbiljne posledice... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Mudro zboris, slazem se. Daleko im lepa kuca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Не зовите ђавола, долази сигурно Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Sudeci po iskustvima drugih, dolazi u manje od 5% slucajeva. Garant ne rade nesto kako treba. Ретко ко пише дневнике да би могао знати тако тачно.. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 10, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2015 Још једна ствар је битна, а то је манипулација,ако је екипа уиграна, може свашта да им падне на памет...... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука