Jump to content

Rasaprava

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne preterujem to stalno ponavlja na svim forumima, a pogotovu na forumu Krstarica. Bilo bi jako

interesantno kada bi se on i Petrovic sreli uzivo u nekoj emisiji kako bi to izgledalo. Ovako on se

samo mlati po forumima izigravajuci srbijanskog Dokinsa i pokusava da vernike dozove pameti.

Tog coveka ja nikad nisam video u nekoj emisiji negde da vidim kako izgleda nista.

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a&start=3000

Подели на овим сајтовима

Ne preterujem to stalno ponavlja na svim forumima, a pogotovu na forumu Krstarica. Bilo bi jako

interesantno kada bi se on i Petrovic sreli uzivo u nekoj emisiji kako bi to izgledalo. Ovako on se

samo mlati po forumima izigravajuci srbijanskog Dokinsa i pokusava da vernike dozove pameti.

Tog coveka ja nikad nisam video u nekoj emisiji negde da vidim kako izgleda nista.

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a&start=3000

Preterujes jer nema ni jedne reci "oganj" na ovoj stranici koju si ostavio. Kaze crl+f.

Srpski Kent Hovind to jest Petrovic bi se obrukao zesce, eto to bi bilo.

Подели на овим сајтовима

Ovde se ne radi o tome da njima treba zapusiti usta radi poznanja vere, vec zato sto je to nasa

duznosot da stanemo u odbranu vere kada je napadnu neznabosci i idolopoklonici

Ja uopste ne mislim da je nasa duznost da branimo veru raspravom sa bilo kojim neznaboscima. Eto

vidis da i preosveceni Milivoje ne deli to tvoje misljenje a on je poznat po mnogim zilotskim stavovima.

Подели на овим сајтовима

Preosveceni Milivoje misli da je njihovo oponiranje Bibliji trulo kao paradajz Republika Srbija.

I zato smatra da je to gubljenje vremena osim ako se to nebi placalo, pa ako hocemo da se

on eventualno ukljuci da skupimo neki prilog da damo njegovom ubogom mitropolitanstvu da

nebi umro od gladi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...