rogi Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 djasvi mi se grupa 0102_laugh cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ne preterujem to stalno ponavlja na svim forumima, a pogotovu na forumu Krstarica. Bilo bi jako interesantno kada bi se on i Petrovic sreli uzivo u nekoj emisiji kako bi to izgledalo. Ovako on se samo mlati po forumima izigravajuci srbijanskog Dokinsa i pokusava da vernike dozove pameti. Tog coveka ja nikad nisam video u nekoj emisiji negde da vidim kako izgleda nista. http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a&start=3000 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ne preterujem to stalno ponavlja na svim forumima, a pogotovu na forumu Krstarica. Bilo bi jako interesantno kada bi se on i Petrovic sreli uzivo u nekoj emisiji kako bi to izgledalo. Ovako on se samo mlati po forumima izigravajuci srbijanskog Dokinsa i pokusava da vernike dozove pameti. Tog coveka ja nikad nisam video u nekoj emisiji negde da vidim kako izgleda nista. http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=965&st=0&sk=t&sd=a&start=3000 Preterujes jer nema ni jedne reci "oganj" na ovoj stranici koju si ostavio. Kaze crl+f. Srpski Kent Hovind to jest Petrovic bi se obrukao zesce, eto to bi bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Na ovom linku koji sam ostavio je rasprava izmedju endonukleaze i Tesovica. Ne znam samo tacno od koje stranice su se dohvatili. A za oganj ima na forumu Krstarica on je tamo glavni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Na ovom linku koji sam ostavio je rasprava izmedju endonukleaze i Tesovica. Ne znam samo tacno od koje stranice su se dohvatili. A za oganj ima na forumu Krstarica on je tamo glavni. koji mu je nik tamo? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Aquilio mislim da bi ova tema bila bas za tebe http://www.facebook.com/?ref=home#!/topic.php?uid=495670260625&topic=13921 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Evo ima jos jedna http://www.facebook.com/?ref=home#!/topic.php?uid=495670260625&topic=14125 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Da se samo citiram prstgore dada Ako neko povrdu svoje vere ne crpi iz liturgijskog sozercanja dzaba mu sva zapusena usta svih ateista jer on do Bogopoznanja nece doci. Evo moze rogi da odgovori. Narocito na ovo o dobru, zlu i slobodi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ovde se ne radi o tome da njima treba zapusiti usta radi poznanja vere, vec zato sto je to nasa duznosot da stanemo u odbranu vere kada je napadnu neznabosci i idolopoklonici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ovde se ne radi o tome da njima treba zapusiti usta radi poznanja vere, vec zato sto je to nasa duznosot da stanemo u odbranu vere kada je napadnu neznabosci i idolopoklonici Ja uopste ne mislim da je nasa duznost da branimo veru raspravom sa bilo kojim neznaboscima. Eto vidis da i preosveceni Milivoje ne deli to tvoje misljenje a on je poznat po mnogim zilotskim stavovima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije 2 Написано Јануар 13, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Preosveceni Milivoje misli da je njihovo oponiranje Bibliji trulo kao paradajz Republika Srbija. I zato smatra da je to gubljenje vremena osim ako se to nebi placalo, pa ako hocemo da se on eventualno ukljuci da skupimo neki prilog da damo njegovom ubogom mitropolitanstvu da nebi umro od gladi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ko je "preosveceni Milivoje"? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 13, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2011 Ko je "preosveceni Milivoje"? Treba puno teksta da se objasni. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Evo moze rogi da odgovori. Narocito na ovo o dobru, zlu i slobodi.gde da odgovorim, shta? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука