Jump to content

ŽRU kaže -Potrebna nam je vaša pomoć- NISU PARE U PITANJU...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dragi članovi našeg foruma,kucnuo je čas da se pokaže ko je vjera a ko je nevjera...  4chsmu1

Šalim se...  elem,pošto mi uvek idemo korak ispred,imamo još jednu ideju (u nizu istih)... elem, admin-modovski tim je došao na ideju da za Vaskrs uradi izvestan video klip ili snimak gde ćemo mi tj. naši članovi da na različitim jezicima govorimo-facenew22222222 - ili možda neku sličnu rečenicu ... to šta ćemo da kažemo još uvek je u fazi razmatranja

Постављена слика

do tada...molimo sve koji žele da učestvuju i pomogni (i koji imaju kameru ili web kameru) da se jave da bismo se ovde razbrojali....

vaš  hfvguio

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 84
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Javljam se,imam web kameru!  ne_shvata

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Је л могу ја да дам једну уводну реч на том клипу?

Да ли се слажете да мало сви запнемо и да направимо једну мало бољу рекламу и да направимо један супер клип у нашем фазону и да га објавимо за Васкрс?

Дакле, свако да каже неку лепу поруку за Васкрс и да то лепо обрадимо и направимо један васкршњи филм?

Моцарт ће да води програм...

Подели на овим сајтовима

ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki...

Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)...

Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Је л могу ја да дам једну уводну реч на том клипу?

Да ли се слажете да мало сви запнемо и да направимо једну мало бољу рекламу и да направимо један супер клип у нашем фазону и да га објавимо за Васкрс?

Дакле, свако да каже неку лепу поруку за Васкрс и да то лепо обрадимо и направимо један васкршњи филм?

Моцарт ће да води програм...

Slažem se da svi zapnemo  ne_shvata
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)...

Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati...

Neeee,nego GIVE PEACE OF CHANCE  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Sviđa mi se ideja, uslov je da mi syd ne bude iza leđa imam informaciju da je na ovoj sliki!

Подели на овим сајтовима

Mislis ovako

4chsmu1 :)

Подели на овим сајтовима

Ако има смисла и неко од вас сматра да вриједи, мож` слободно ово да дене у поруку,

јербо немам чиме да се уснимујем.

Ка вјечности душа се пружа.

Са смрћу као слијепим и глухонијемим крајем,

она се не мири.

Једном смо рођени да би вјечно живи били.

Велика је истина ова , ал` може у душу да стане,

а људско се биће, смислу, да смрт вјечити крај је,

не, олако не предаје.

Подели на овим сајтовима

И ја бих,радо,али морам да нађем неку камеру.

Може ли дигитални фото-апарат или телефон то да сними? 89898989898989

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

ja bih mogao da izgovorim na jermenskom, koptskom, sirijskom, malajanskom i etiopskom?

A? S'a mislite? Ko je ovde "naj, sasvim naj, sasvim potpuno fenomen dasa"? greengrin

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...