w.a.mozart Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Dragi članovi našeg foruma,kucnuo je čas da se pokaže ko je vjera a ko je nevjera... 4chsmu1 Šalim se... elem,pošto mi uvek idemo korak ispred,imamo još jednu ideju (u nizu istih)... elem, admin-modovski tim je došao na ideju da za Vaskrs uradi izvestan video klip ili snimak gde ćemo mi tj. naši članovi da na različitim jezicima govorimo-facenew22222222 - ili možda neku sličnu rečenicu ... to šta ćemo da kažemo još uvek je u fazi razmatranja do tada...molimo sve koji žele da učestvuju i pomogni (i koji imaju kameru ili web kameru) da se jave da bismo se ovde razbrojali.... vaš hfvguio Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Имам ја камеру Сони ХД за овај западно Србски терен facenew22222222 (Р.Српска-БЛ) Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 cool facenew22222222 .... NEXT Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Kad sam snimio onolike silne . . . . i ć e, mogu valjda i jednu internet razglednicu. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Javljam se,imam web kameru! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Је л могу ја да дам једну уводну реч на том клипу? Да ли се слажете да мало сви запнемо и да направимо једну мало бољу рекламу и да направимо један супер клип у нашем фазону и да га објавимо за Васкрс? Дакле, свако да каже неку лепу поруку за Васкрс и да то лепо обрадимо и направимо један васкршњи филм? Моцарт ће да води програм... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki... Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)... Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Је л могу ја да дам једну уводну реч на том клипу? Да ли се слажете да мало сви запнемо и да направимо једну мало бољу рекламу и да направимо један супер клип у нашем фазону и да га објавимо за Васкрс? Дакле, свако да каже неку лепу поруку за Васкрс и да то лепо обрадимо и направимо један васкршњи филм? Моцарт ће да води програм... Slažem se da svi zapnemo “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki... Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)... Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati... Neeee,nego GIVE PEACE OF CHANCE 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki... Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)... Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati... Sviđa mi se ideja, uslov je da mi syd ne bude iza leđa imam informaciju da je na ovoj sliki! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja sam to zamislio onako baš umetnički i ekološki... Svi ćemo da se svučemo (to zbog protesta što se ubijaju životinje i koristi njihovo krzno), imaćemo preko veliku zastavu ŽRU i trčaćemo jednom livadicom (ko zna...ona livadica blizu bivšeg SIV-a..tamo gde se ide za Bir-fest kada je)... Pustićemo muziku u pozadini.. "Sanšajn, giv mi sanšajn" i svi ćemo se smejati i plesati... Mislis ovako 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ако има смисла и неко од вас сматра да вриједи, мож` слободно ово да дене у поруку, јербо немам чиме да се уснимујем. Ка вјечности душа се пружа. Са смрћу као слијепим и глухонијемим крајем, она се не мири. Једном смо рођени да би вјечно живи били. Велика је истина ова , ал` може у душу да стане, а људско се биће, смислу, да смрт вјечити крај је, не, олако не предаје. ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
фелицита Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 оћееем и ја 4chsmu1 имам веб камеру Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 И ја бих,радо,али морам да нађем неку камеру. Може ли дигитални фото-апарат или телефон то да сними? 89898989898989 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja bih mogao da izgovorim na jermenskom, koptskom, sirijskom, malajanskom i etiopskom? A? S'a mislite? Ko je ovde "naj, sasvim naj, sasvim potpuno fenomen dasa"? greengrin Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука