Jump to content

"Видовњаштво у Србији"

Оцени ову тему

Владан

Препоручена порука

Sivac - selo vidovnjaka

Proricanjem sudbine i skidanjem čini bave se domaćice, ali i mlada intelektualka, paor, policajac i tinejdžer. Ljudi hrle kod 16-godišnjaka kom se na Vaskrs ukazao Isus Hristos

Постављена слика

Proricanjem sudbine i skidanjem čini bave se domaćice, ali i mlada intelektualka, paor, policajac i tinejdžer. Ljudi hrle kod 16-godišnjaka kom se na Vaskrs ukazao Isus Hristos

U Sivcu, najvećem vojvođanskom selu, nema velike vajde od 15.000 hektara plodne bačke crnice, ali cveta biznis od sujeverja! Proricanjem sudbine i skidanjem čini bave se starije domaćice, ali i mlada intelektualka, paor, policajac i tinejdžer. Najpopularniji vidovnjak i iscelitelj trenutno je šesnaestogodišnji mladić, koji je napustio školu nakon što mu se, kako je ispričao, u snu ukazao Isus Hristos i podario mu moć da pomaže ljudima.

Ljudi sa svih strana, iz Srbije i inostranstva, hrle kod vidovitog tinejdžera nakon što se pročulo da je on na Vaskrs 2010. godine u snu video Isusa Hrista kako mu pruža ruke i daje silu u vidu žute svetlosti. Mladić je posle toga batalio školu i u dvorištu porodične kuće napravio „ordinaciju", na čijem su ulazu i po zidovima okačeni krstovi. Posetioci kažu da se posle seansi kod njega osećaju kao preporođeni.

Zadovoljni klijent

- Kad radi, ukoči se i zacrveni, i kao da se prebaci u drugu galaksiju. Rekao mi je da imam jednog demona kog će da otkloni. Dao mi je da ponesem krst na koji je voskom zalepio kamenčiće. Bio sam dosad triput kod njega, a već posle prve posete nisam imao potrebe da pijem lekove, i osetio sam mir kao da sam balsamovan - priča jedan od klijenata.

Vidovnjak za učene

Grupni portret vidovnjaka u Sivcu upotpunjuje mlada, obrazovana žena koja gledanjem u karte privlači mahom školovane i dobro situirane mušterije, advokatice, sudinice, lekarke, obarajući uvreženo shvatanje da sujeverje ide podruku s neukošću i siromaštvom.

Velik broj mušterija ima i vidovita D. Ona se, između ostalog, pročula po tome što diže na noge obolelu stoku. Na glasu je i ekstrasens T, inače paor, čiji slučaj potvrđuje da nije lako biti prorok u svom selu jer meštani odvraćaju njegove klijente sa strane tvrdnjama da on ima svoje ljude koji mu obezbeđuju mušterije i dostavljaju informacije o njima, na osnovu čega on onda „pogađa".

- To su zlonamerne priče koje šire oni koji ga posećuju, a odbijaju da poveruju u ono što im kaže, jer se on ne libi da saopšti i najneprijatnije istine. On nema fiksnu cenu, nego radi na principu „koliko daš", a dovoljno je i ako mu odneseš samo kafu ili sok. I to je dokaz da nije prevarant - brani vidovitog T. jedna njegova klijentkinja.

Popularno salivanje olova

Najviše poverenja u selu uživaju iskusne isceliteljke koje preplašenoj deci, ali i odraslim osobama, „salivaju stravu" istopljenim olovom, u kojem se ocrtava ono čega se neko plaši. Salivanjem strave bavi se u Sivcu i jedan mladi policajac. Njegov pacijent oduševljen je predanošću s kojom policajac obavlja isceljenje.

- Bio sam toliko pod stresom da je morao nekoliko puta da topi olovo, koje je pucalo od siline strave koju je trebalo izliti. Da bi me zaštitio od zlih sila, glava mi je tokom seanse bila pokrivena krpom. Novac koji sam dao za tretman zanemarljiv je u poređenju s rasterećenjem koje sam posle toga osetio. Istopljeno olovo sam, po preporuci, bacio nizvodno u vodu koja teče. S njim su nestali i svi moji problemi, i sad više ne pijem bensedin - kaže zadovoljni klijent.

Подели на овим сајтовима

јел ово онај лик чији пацијенти  ставе шерпу на главу а затим окрећу да би се вратио неки давно изгубљени предмет....  kriminalac kriminalac

Подели на овим сајтовима

јел ово онај лик чији пацијенти  ставе шерпу на главу а затим окрећу да би се вратио неки давно изгубљени предмет....  kriminalac kriminalac

Баш тај.  kriminalac

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

ако се не варам њега сам гледао у некаквој емисији сад да ли је други гост био један наш Епископ или свештеник нисам сигуран али неко од клира је био... испало је на крају (индиректно) да је милан рекао да је то што ради за будале и да само узима паре ... гледао сам његов "шоу" пар пута био је фазон и за Вајтснејк, као син ће јој се оженити када пусти косу и поче слушати Вајтснејк..хеххехе :) :)

Подели на овим сајтовима

Делује смешно, нама који смо у Цркви, али шта када је члан породице уплетен у мрежу ових превараната?  :)

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

ако се не варам њега сам гледао у некаквој емисији сад дали је други гост био један наш Епископ или свештеник нисам сигуран али неко од клира је био... испало је на крају (индиректно) да је милан рекао да је то што ради за будале и да само узима паре ... гледао сам његов "шоу" пар пута био је фазон и за Вајтснејк, као син ће јој се оженити када пусти косу и поче слушати Вајтснејк..хеххехе :) :)

Milan Tarot - Whitesnake ***New***New***New***

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

:)  :)  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj  joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

samo taj nek lije olovo pa ce da se udrogira zesce, ja lijem olovo ali svrsishodno tj za olovice za confused1, a inace olovo puca ako prsne malo vode- onda begaj animal-smiley-037  4chsmu1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

U Sivcu se 16 godisnjaku javio Isus Hristos. Oduvek je Sivac bio centar raznoraznih narkotika. Ipak goriu od ovih budala su oni koji izmisljaju prorocanstva raznoraznih staraca SPC.

Ono sto si vec rekao "Bio jednom jedan i znas sta je njemu bilo..."  :huh: :) greengrin

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Како православље објашњава принцип дјеловања саливања страве, јер људи који су то радили кажу да осјећају побољшање, олакшање? Шта се у ствари ту догађа?

Подели на овим сајтовима

Nisam upucen, ali mislim da deluje po Rorsah principu + placebo

Inace u Sivcu vlada narkomanija, pa nije ni cudo ako imaju vizije...

Kad se sve sabere mislim da ko je dao ime selu nije bio bas najbistriji... ili je bio vidovit :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Како православље објашњава принцип дјеловања саливања страве, јер људи који су то радили кажу да осјећају побољшање, олакшање? Шта се у ствари ту догађа?

Растопи се олово у некој чинији на шпорету , затим се нешто гата у то

олово и сипа у неку другу посуду , тањир или већ како. Неки чаробњаци

дају то олово "пацијенту" да га негде баци, проспе у неку реку или

закопа. И то је то.

Затим следи убеђивање "пацијента" како је то јако корисно и како је сад све решено.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...