Пивопија Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 ...је у томе што атеиста на Божић буде положаоник (Православни обичај) са објашњење: ''Брате, паре су то...'', а (истински) Православац никад не би обављао обреде из неке друге вере. ''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски https://www.facebook.com/smrt.svetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 a koliko od vas "istinskih pravoslavaca" chestita drugima praznike drugih vera i sekularne praznike? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Ево га опет овај будиста-филозоф-зурлот-ревнитељ. Значи по теби честитати комшији празник спада кршење канона? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Ево га опет овај будиста-филозоф-зурлот-ревнитељ.vtf? filosof.Значи по теби честитати комшији празник спада кршење канона?po meni nije nishta. ja nechestitam nikom nishta, ni praznike verske, ni praznike sekularne, ni rodjendane, mene ne zanima.samo da pomenem da se neki od tih "istinskih pravoslavaca" iz prve poruke nekad izgleda zeznu malo pa chestitaju muslimanu bajram, ili novu godinu nekome. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 ...је у томе што атеиста на Божић буде положаоник (Православни обичај) са објашњење: ''Брате, паре су то...'', а (истински) Православац никад не би обављао обреде из неке друге вере.Svasta, pa imamo mi prijatelje i porodicu vernike.Meni to dodje kao da neces da cestitas nekome rodjendan jer nije i tvoj rodjendan . The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Ево га опет овај будиста-филозоф-зурлот-ревнитељ. Non-ethical treatment of people is forbidden. So don't say those things. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука