flint Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Кад би сте само знали колико се добро осећам од кад не зевам на интернету, препородио сам се. Сви који седе поред интернета и бакћу се тиме, су у сатаниним рукама. Знам да ће те рећи да сам луд. Али ми то није важно. Тек понекад погледам пошту, и то је све. Ево синоћ сам мало дуже остао први пут после дуго времена, и ујутру ме је болела глава. Све је на интернету, три шестице, сатана, његове слуге, програмирање нашег мозга... Ха ха , већ вам видим фаце док читате ово. Ајд па ћао, а ви лепо ми остајте овде. Ко се пак предомисли, препоручујем да скува чај или кафу и лепо седне са драгом му особом и дружи се са њом, уместо што седи за компијутером. А ако нема такве особе, нека једноставно купи новине, препоручујем, вечерње, има да се чита за три дана. Наравно, ту је и стара добра књига. Има толико паметних ствари да се раде.... Лепо је и време, прошетајте. Видећете како ће вам се живот променити. Поздрав свима, видимо се по некад ... 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Цитат Ко се пак предомисли, препоручујем да скува чај или кафу и лепо седне са драгом му особом и дружи се са њом, Да простиш,кењаш бзв, лепо реци да си нашао рибу... 0110_hahaha "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 зипа праведника bendoff greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Цитат Кад би сте само знали колико се добро осећам од кад не зевам на интернету, препородио сам се. Сви који седе поред интернета и бакћу се тиме, су у сатаниним рукама. Знам да ће те рећи да сам луд. Али ми то није важно. Тек понекад погледам пошту, и то је све. Ево синоћ сам мало дуже остао први пут после дуго времена, и ујутру ме је болела глава. Све је на интернету, три шестице, сатана, његове слуге, програмирање нашег мозга... Ха ха , већ вам видим фаце док читате ово. Ајд па ћао, а ви лепо ми остајте овде. Ко се пак предомисли, препоручујем да скува чај или кафу и лепо седне са драгом му особом и дружи се са њом, уместо што седи за компијутером. А ако нема такве особе, нека једноставно купи новине, препоручујем, вечерње, има да се чита за три дана. Наравно, ту је и стара добра књига. Има толико паметних ствари да се раде.... Лепо је и време, прошетајте. Видећете како ће вам се живот променити. Поздрав свима, видимо се по некад ... Добро јутро. Мислио сам да сви знају да на нету свака адреса почиње са www то јест 666. :cheesy: ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Цитат Кад би сте само знали колико се добро осећам од кад не зевам на интернету, препородио сам се. Сви који седе поред интернета и бакћу се тиме, су у сатаниним рукама. Знам да ће те рећи да сам луд. Али ми то није важно. Тек понекад погледам пошту, и то је све. Ево синоћ сам мало дуже остао први пут после дуго времена, и ујутру ме је болела глава. Све је на интернету, три шестице, сатана, његове слуге, програмирање нашег мозга... Ха ха , већ вам видим фаце док читате ово. Ајд па ћао, а ви лепо ми остајте овде. Ко се пак предомисли, препоручујем да скува чај или кафу и лепо седне са драгом му особом и дружи се са њом, уместо што седи за компијутером. А ако нема такве особе, нека једноставно купи новине, препоручујем, вечерње, има да се чита за три дана. Наравно, ту је и стара добра књига. Има толико паметних ствари да се раде.... Лепо је и време, прошетајте. Видећете како ће вам се живот променити. Поздрав свима, видимо се по некад ... 319.gif leteti Ajd priznaj od cega si se odvalio? Ko priznaje pola mu se jos dodaje pa ti vidi. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Eeee da umalo da zaboravim u duhu naslova "If you only knew the power of the dark side" greengrin 319.gif leteti 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Флинт, скроз си у праву ! Ја волим периодично да се мало дрогирам нетом, па онда мало оладим, па опет и тако у круг greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Јануар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Ха ха ха, ал сте се примили, разлог мог недоласка је веома једноставан. Немам више адсл, и сада само понекад одем на интернет. Мада је један део приче истинит. greengrin :bla: мајкл мајкл мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Цитат Ха ха ха, ал сте се примили, разлог мог недоласка је веома једноставан. Немам више адсл, и сада само понекад одем на интернет. Мада је један део приче истинит. :bla: мајкл мајкл мајкл мајкл Ali neeeee, bio si u pravu po samo jednom pitanju. Nisi vise u sataninim rukama. leteti мајкл greengrin leteti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Јануар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 ево вуче ме да се вратим али не дам се.... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Цитат Цитат Ха ха ха, ал сте се примили, разлог мог недоласка је веома једноставан. Немам више адсл, и сада само понекад одем на интернет. Мада је један део приче истинит. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ali neeeee, bio si u pravu po samo jednom pitanju. Nisi vise u sataninim rukama. 4chsmu1 greengrin :229229229: smej.gif Не по слободној вољи. 0102_laugh ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука