Number15648 Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Uz uslov da pređe na islam, u tom slučaju, da. Inače takvo što je u suprotnom zabranjeno po mojoj vjeri i ja se držim propisa svoje vjere. Па чекај, тај као хришћанин ти је брат, ти рече...зашто сад мора да мијења вјеру... зашто га не прихваташ таквог какав јесте...ја мислио да сте браћа ? Ех, и то су ми неку братски односи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Em bi nas protjero , em bi nam određivao kakvi da budemo, em smo sekta, em smo i opasni. Taman kada čovjek pomisli da tvojim budaleštinama je došao kraj, ti nas iznenadiš novom. Po čemu to niste sekta? Pogledaj kako se ponašate i šta pišete vi dva po Forumu. Vi bi kamenovili i svoje ćerke u ime vaše sekte. To samo sektaši rade, njihovi propisi su takvi da ne trpe nikakvih slobodnih interpretacija, samo tako doslovno kako u Kuranu piše. Ako piše kamenovat, onda kamenovat, ako odsjeć ruku, nogu, glavu, stopalo, šaku onda i to, svejedno da je o kom riječ Vi bi ukamenovali i svoju rođenu mater dakle ako bi se našla kriva pred Kuranom i islamom i šerijatom i bilo bi to dobro za vas i za vašu sektu. A vi bi rekli, šta se tu može kad je kriva, a neki od vas bi možda i prvi bacili kamen na nju samo da pokažu kako im je milija i ta sekta od bilo koga na zemlji. Aferim i vama i vašoj sekti! A sve koji ne misli to isto što i vi, njih je dakle Šejtan prokleti zajahao. Ma krasno, šta reći. Vi ste anticivilizacija. antics је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Po čemu to niste sekta? Pogledaj kako se ponašate i šta pišete vi dva po Forumu. Vi bi kamenovili i svoje ćerke u ime vaše sekte. To samo sektaši rade, njihovi propisi su takvi da ne trpe nikakvih slobodnih interpretacija, samo tako doslovno kako u Kuranu piše. Ako piše kamenovat, onda kamenovat, ako odsjeć ruku, nogu, glavu, stopalo, šaku onda i to, svejedno da je o kom riječ Vi bi ukamenovali i svoju rođenu mater dakle ako bi se našla kriva pred Kuranom i islamom i šerijatom i bilo bi to dobro za vas i za vašu sektu. Vidiš razlika između mene i tebe je u tome što ti u svom Zayronstvu(novom obliku hriščanstva koje ima samo jednog sljedbenika-tebe, tako da ti epitet sekta ne mogu dati)od svoje vjere uzimaš ono što ti se čejfne a ono što ti se ne sviđa to ne uzimaš.Ja u svojoj vjeri pokoravam se svakom propisu, zato što je odlika vjernika kada čuju za božiji propis da kažu čujemo i pokoravamo se...Valjda je to odlika pravih vjernika....A sinko opet ti kažem mani se čorava posla pokaj se i odrekni se gluposti koje prije svega sebi činiš. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Па чекај, тај као хришћанин ти је брат, ти рече...зашто сад мора да мијења вјеру... зашто га не прихваташ таквог какав јесте...ја мислио да сте браћа ? Ех, и то су ми неку братски односи. Izvrčeš riječi. Pitao si jedno pitanje ,dobio odgovor na njega a ti odgovor koji sam ti dao pod drugo stavljaš.Znaš li da je to pokvarenost i hinjaluk? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NO0UaBG1Bsg&feature=player_detailpage ovome se ne bi pokorio ni sam Bog da se sa neba javi a ovakvi mi nisu braća niti će ikada biti. antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Zašto se skrivate iza islama, vi nemate ništa zajedničko sa islamom, vi ste ekstremna i agresivna, vrlo opasna islamska sekta. Isto kao što mi hrišćani imamo sektaše svoje, islam ima svoje a vi ste jedni od njih. Jedini problem je što ste ekstremno opasni i nasilni po društvo, violentni. Inače nas uopšte ne bi zanimalo šta radite pa i kad bi svi vi hodali na rukama umjesto na nogama jer vam to tako vaš šerijat to naređuje, da niste tako opasni, niko vas ne bi zarezivao ni 3%. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko121288 Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Ја људе делим на добре и зле, а не по националној, расној, верској.... припадности, јер сви смо деца истог Оца небеског. Имам неколико пријатеља који су муслимани, па сасвим нормално причам са њима. Ипак, сматрам да добар човек не може бити неки ''загрижени'' муслиман, који је спреман да убије у име Ислама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4g_QwiYxvkY sa ovim bi već mogao,umro sam od smeha ahahahha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 А мислим, и муслимани мени преко њихове вјере желе наравно све најбоље: "Borite se protiv onih kojima je data Knjiga (Јevreji i Hrišćani), a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno."(9:29) Стварно мора да сам сљеп, када не видим у муслиманима нама браћу. antics је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Izvrčeš riječi. Pitao si jedno pitanje ,dobio odgovor na njega a ti odgovor koji sam ti dao pod drugo stavljaš.Znaš li da je to pokvarenost i hinjaluk? Нисмо браћа и за мене би било једнако смак свијета да би ми се кћерка узела за муслимана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Ja u svojoj vjeri pokoravam se svakom propisu, zato što je odlika vjernika kada čuju za božiji propis da kažu čujemo i pokoravamo se...Valjda je to odlika pravih vjernika.... Šta će nama u BiH i u Evropi vaša knjiga i vaš propis. Imamo mi ovdje svoju knjigu i svoj propis. Lijepo si spakujte tu vašu knjigu i taj vaš propis pa s njim ravno u Saudijsku Arabiju. A tamo se ako treba iskasapite i ukamenujte svi uzajamno do posljednjeg ako su vam ta vaša knjiga i taj vaš propis toliko bitni. Tamo ćeš se moći pokoravat toj svojoj knjizi i tom svom propisu do mile volje. Sretan put! Sikter odavde iz Evrope! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Da li su muslimani braća? Apsurdno pitanje. Da li su hrišćani naša braća? Glupo pitanje. Da li su Jevreji naša braća? Psihoza. Kakva su ova pitanja? Ili bolje, kakvi su ljudi koji postavljaju ova pitanja? Da li su informisaniji od nas ili dezinformisaniji? Da nisu možda naučnici dokazali biološku razliku među ljudima?! Naprotiv, dokazali su i jednoglasni su da NEMA RAZLIKE! Prema tome, rasizam je naučno neosnovan! Dalje, teološki, gde piše u Svetim knjigama (Bibliji ili Kur'anu) da ima biološke razlike među ljudima?! NIGDE! Piše samo da su ljudi različiti u verovanju i da su "pobednici" oni koji veruju u Boga. Oni koji ne veruju u Boga mogu biti u najgorem slučaju simbolično "(kao) životinje". Dakle, teološki postoje braća i sestre po univerzalnom biološkom poretku i braća i sestre po veroispovesti. Jedno drugo ne isključuje! Ne mogu da verujem da se ovakva pitanja postavljaju u 21. veku! Dakle, rasizam nema mesta u nauci niti u religiji. Jedino ima u rasističkim ideologijama! A ovaj forum takve ideologije ne toleriše. Dalje, međuljudski odnosi su nešto drugo. Izuzetno važni ali na osnovu njih ne sme se suditi ko je biološki brat a ko nije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 А мислим, и муслимани мени преко њихове вјере желе наравно све најбоље: "Borite se protiv onih kojima je data Knjiga (Јevreji i Hrišćani), a koji ne vjeruju ni u Allaha ni u onaj svijet, ne smatraju zabranjenim ono što Allah i Njegov Posalnik zabranjuju i ne ispovijedaju istinsku vjeru - sve dok ne daju glavarinu poslušno i smjerno."(9:29) Стварно мора да сам сљеп, када не видим у муслиманима нама браћу. Rekoh ja tebi da ti namjerno izvrčeš i riječi i značenja ajeta. Pogrešno ti je ime neko dao.Bolje bi ti odgovaralo Mražen. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Da se razumijemo. Evropa je hrišćanska a u njoj su mjerodavni ovaj Zakon i ovo Pravilo! Nikakvo drugo! Nikakvog kamenovanja ne može biti! Ko hoće nešto drugo nek ide iz Evrope! Isus daje zlatno pravilo: "Sve dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima. To je, doista, Zakon i Proroci! (Mt 7, 12)". Upozorava ljude, da se čuvaju lažnih proroka koje će prepoznati po njihovim zlim djelima. Isusov govor na gori http://hr.wikipedia.org/wiki/Govor_na_gori (Lk 6,01-49) https://www.pouke.org/svetopismo/biblija.php?lang=sinod&lang2=&book=42&chap=6 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Evopa je sekularna. Nije ni Hriščanska ni Islamska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука