Crveni Baron Написано Јануар 9, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2011 Santelia used a mirror to see the words that he typed, all 3,004,767 of them. E ovo sa ogledalom sam prevideo. O.K. Ovo je vec objasnjivo na drugi nacin. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Ајде верници не срамотите се више са оваквим питањима. Ко да се за сламку хватате.ајде атеиста не понижавај по верској основи и не изигравај гадљивост на веру и вернике као модератор који представљаш верски сајт.Ја не понижавам по верској основи, него по основи постављања невиђено глупих анегдота (Куца уназад! Па то је чудо божије!) као доказ постојања бога. Заправо ја ни не понижавам, ја говорим истину. Овакви покушаји да се докаже бог ЈЕСУ срамотни за вернике, јер стварају слику људи са толиким нивоом кредулитета да би и оном нигеријском бизнисмену који им се јавља на имејл послали број своје кредитне картице само ако би то значило потврду сопствених веровања. Ево, оригинални постављач није могао ни ПЕТ СЕКУНДИ да одгугла неку веродостојну информацију о том човеку пре него што је поставио ову тему. А био сам богами кудикамо блажи према постављачу теме него готово сви ''колеге верници'' овде, све са '' 0442_feel '' смајлијем и референцама на Мирољуба Петровића. Нешто мислим да у вашој вери постоји нека прича о трновима и балванима... 89898989898989 аман.што се баби снило са трновима у очима па види целу шуму 0442_feel :) где си словом прочитао у оригиналном посту да је употребљен у смислу доказа (ма најбоље!) постојања Бога? велика је разлика (за почетак у мотиву) између твојих константних саркастичних коментара и аквиљових шаљивих, па онда и како ко то посматра, како си лепо објавио свој поглед написмено претходним постом. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Ајде верници не срамотите се више са оваквим питањима. Ко да се за сламку хватате. 0442_feelСтварно више не могу да слушам разне догађаје које људи проглашавају за "чуда"... Па да су чуда тако честа, не би се звала чуда, и као што чујем од од разних сујеверника не би ни било потребе ни за чим, сем тих чуда, ни за здрвством, ни за прехрамбном индустријом, итд... А и да не помињем да онда не би била чуда, него нека нормална ствар, те би ми онда живели у неком fantasy универзуму, а не у овом свету! истина је, потпуно смо огуглали (не, нема везе са гугл.цом) смо на чудотворност живота и свега око нас. 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 "To je klasicno delovanje demona." Miroljub Petrovic klapklap Radoznali covek : "Gospodine Petrovicu vi 90% stvari svrstavate u demone." Miroljub Petrovic : "Ne 90% nego 99.99%." aquilio dajte nam jos tih izjava prstgore klapklap klapklap klapklap klapklap :cheesy: 1405_love pravopop "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Radoznali covek :"Sta mislite o indigo deci?" Miroljub Petrovic :"To je samo jos jedan oblik okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonima ce biti proglasena za najnapredniju." Radoznali covek : "Kako to mislite demonizovana deca najnaprednija?" Miroljub Petrovic: "Demonizovana deca znaju mnogo i mogu brzo da odgovaraju na pitanja jer ih demoni o svemu informisu." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 мени ово уопште није смешно prst ka dole клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Radoznali covek :"Sta mislite o indigo deci?" Miroljub Petrovic :"To je samo jos jedan oblik okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonima ce biti proglasena za najnapredniju." Radoznali covek : "Kako to mislite demonizovana deca najnaprednija?" Miroljub Petrovic: "Demonizovana deca znaju mnogo i mogu brzo da odgovaraju na pitanja jer ih demoni o svemu informisu." Ti Vojvodjanine, kad ne prosvetljujes ljude, pricas o Miroljubu. Kao da te opseo neki demon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 Radoznali covek :"Sta mislite o indigo deci?" Miroljub Petrovic :"To je samo jos jedan oblik okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca demonima ce biti proglasena za najnapredniju." Radoznali covek : "Kako to mislite demonizovana deca najnaprednija?" Miroljub Petrovic: "Demonizovana deca znaju mnogo i mogu brzo da odgovaraju na pitanja jer ih demoni o svemu informisu." Ti Vojvodjanine, kad ne prosvetljujes ljude, pricas o Miroljubu. Kao da te opseo neki demon. Malo je. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Sta fali Vojvodjanima? "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Sta fali Vojvodjanima? prstgore Salim se sa njim zato sto znam da on to nece shvatiti na pogresan nacin. Vratimo se na temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука