Jump to content

Питање за атеисте. Како је ово могуће?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ајде верници не срамотите се више са оваквим питањима. Ко да се за сламку хватате.

ајде атеиста не понижавај по верској основи и не изигравај гадљивост на веру и вернике као модератор који представљаш верски сајт.
Ја не понижавам по верској основи, него по основи постављања невиђено глупих анегдота (Куца уназад! Па то је чудо божије!) као доказ постојања бога. Заправо ја ни не понижавам, ја говорим истину. Овакви покушаји да се докаже бог ЈЕСУ срамотни за вернике, јер стварају слику људи са толиким нивоом кредулитета да би и оном нигеријском бизнисмену који им се јавља на имејл послали број своје кредитне картице само ако би то значило потврду сопствених веровања. Ево, оригинални постављач није могао ни ПЕТ СЕКУНДИ да одгугла неку веродостојну информацију о том човеку пре него што је поставио ову тему. 

А био сам богами кудикамо блажи према постављачу теме него готово сви ''колеге верници'' овде, све са '' 0442_feel '' смајлијем и референцама на Мирољуба Петровића. Нешто мислим да у вашој вери постоји нека прича о трновима и балванима...  89898989898989

аман.

што се баби снило са трновима у очима па види целу шуму  0442_feel :) :)

где си словом прочитао у оригиналном посту да је употребљен у смислу доказа (ма најбоље!) постојања Бога?

велика је разлика (за почетак у мотиву) између твојих константних саркастичних коментара и аквиљових шаљивих, па онда и како ко то посматра, како си лепо објавио свој поглед написмено претходним постом.

Подели на овим сајтовима

Ајде верници не срамотите се више са оваквим питањима. Ко да се за сламку хватате.

0442_feel

Стварно више не могу да слушам разне догађаје које људи проглашавају за "чуда"...

Па да су чуда тако честа, не би се звала чуда, и као што чујем од од разних сујеверника не би ни било потребе ни за чим, сем тих чуда, ни за здрвством, ни за прехрамбном индустријом, итд...

А и да не помињем да онда не би била чуда, него нека нормална ствар, те би ми онда живели у

неком fantasy универзуму, а не у овом свету!

истина је, потпуно смо огуглали (не, нема везе са гугл.цом) смо на чудотворност живота и свега око нас.  0442_feel

Подели на овим сајтовима

"To je klasicno delovanje demona."

Miroljub Petrovic

amin-nas klapklap

Radoznali covek : "Gospodine Petrovicu vi 90% stvari svrstavate u demone."

Miroljub Petrovic : "Ne 90% nego 99.99%."

aquilio dajte nam jos tih izjava prstgore klapklap klapklap klapklap klapklap

:cheesy: :drugarstvo: 1405_love pravopop amin-nas

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Radoznali covek :"Sta mislite o indigo deci?"

Miroljub Petrovic :"To je samo jos jedan oblik okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca

demonima ce biti proglasena za najnapredniju."

Radoznali covek : "Kako to mislite demonizovana deca najnaprednija?"

Miroljub Petrovic: "Demonizovana deca znaju mnogo i mogu brzo da odgovaraju na pitanja jer ih demoni

o svemu informisu."

Подели на овим сајтовима

Miroljub Petrovic :"To je samo jos jedan oblik okultizma i toga ce biti sve vise. A najopsednutija deca

Miroljub Petrovic: "Demonizovana deca znaju mnogo i mogu brzo da odgovaraju na pitanja jer ih demoni

o svemu informisu."

Ti Vojvodjanine, kad ne prosvetljujes ljude, pricas o Miroljubu.

Kao da te opseo neki demon.

Подели на овим сајтовима

o svemu informisu."

Ti Vojvodjanine, kad ne prosvetljujes ljude, pricas o Miroljubu.

Kao da te opseo neki demon.

Malo je. greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...